2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlar dun A-101den alez, nevresim ve alt acma minderi aldim. Fiyatlari cok uygundu umarim kullanisli urunlerdir.
Az once de ilk buyuk alisverisimizi e-bebekten yaptik :)
-bebedor burun aspiratoru
-kurbagali olandan banyo termometresi :)
-avent yeni dogan cam biberon
-kolay kavranabilen tirnak makasi
-3 adet chicco kisa kollu citcitli atlet (0-3 ay)
-3 adet hello baby citcitli atlet (0-6ay)
-4 adet onluk
-emzirme önlüğü
-2li biyeli eldiven
-duz kulotlu corap (0-6ay)
-triko patikle yazlik bir takim aldim bir de dayanamayip.
Yavas yavas almak lazim cok masraf olacak gibi kizlar, bebislerimiz iyi olsun da..

Ya
Kizlar dun A-101den alez, nevresim ve alt acma minderi aldim. Fiyatlari cok uygundu umarim kullanisli urunlerdir.
Az once de ilk buyuk alisverisimizi e-bebekten yaptik :)
-bebedor burun aspiratoru
-kurbagali olandan banyo termometresi :)
-avent yeni dogan cam biberon
-kolay kavranabilen tirnak makasi
-3 adet chicco kisa kollu citcitli atlet (0-3 ay)
-3 adet hello baby citcitli atlet (0-6ay)
-4 adet onluk
-emzirme önlüğü
-2li biyeli eldiven
-duz kulotlu corap (0-6ay)
-triko patikle yazlik bir takim aldim bir de dayanamayip.
Yavas yavas almak lazim cok masraf olacak gibi kizlar, bebislerimiz iyi olsun da..
Yaa neguzel sizleri görünce bende hevesleniyorum..daha hiçbişi almadım bebegime.ama biliyorum bi alsam gerisi çorap sokugu gibi gelicek durduramıcam kendimi.az daha geçsin diyorum

Hastanedeki cok fena yaa ben doguma giderken yanimda götürmüstüm kullandımda ama sonra oglum 1 haftalikken yogum bakimda yatti 10 gün ozaman iceride almadilar beni emzirmeye o an hastaneninkini kullandim 1 kere mahvoldum hemen esim evden getirdi benimkini lanisoh cift taraflı elektirikli cok yumusak cekimi hic acıtmadı simdi bi güzel bakımini temizligini yapayim gene onu kullancam kismetse
Yaa doğru cnm benimkidr kuvozde kaldı beni almadılar elle sağma makinasıyla sağdım süt poşedine koydum da hemşirelere verdim..ama sonra birine verdim makinayı geri almadım

Ya
Yaa neguzel sizleri görünce bende hevesleniyorum..daha hiçbişi almadım bebegime.ama biliyorum bi alsam gerisi çorap sokugu gibi gelicek durduramıcam kendimi.az daha geçsin diyorum
;) ben mart basi annesi olacagim icin ne olur ne olmaz diye basladim, masraf da buyuk ,arastira arastira alacagiz artik. Sen de baslarsin birkac haftaya ;)

oda yı halletmişsin ya süper olmuş tatlım yavaş yavaş diğerlerinide halledersin ben halen oda yapıp yapmama konusunda kararsızım ne kadara aldınız tatlım odayı
Bizde kararsızdık sonra dolap alalım dedik baktık dolabı atıcaz oda yapucaz elbet baştan olsun dedik 2bin tl sunta takım alaım dedik sonra sağlam olsun uzun kullansın dedik mdf ye karar verdik ve 3500 e çıktık ama değişik bi tasarım 5 binden indiler pazarlıkla dolap büyüyen yatak şifonyer raf ve oyuncak sandığı içinde

Ben Perşembe günü bezmialemdeydim baba renkli için randevuya geç kalmışsın dediler vermediler randevu ayrıca fiyatı 175tl miş ayrıntılının
Hadi ya uygun aslında fiyatı normal muayenede randevu veriyor renkli değilmi iklime gittim geçen de renkli için 24. hafta da git dedi oglu da 19. haftada girdiğini soyince kıvırdı yani 20 ile 24 atası git dedi sonra gıcık oldum bekledim bende cumartesi normal gebelik randevusu aldım renkli için randevu vermesi gerek dediler doğru mu ozel e git istersen çekerler

Ben Perşembe günü bezmialemdeydim baba renkli için randevuya geç kalmışsın dediler vermediler randevu ayrıca fiyatı 175tl miş ayrıntılının
Bir dakika yaa sen su an 21+2 sin nasıl geç kalmissin ki aramızda 6 gün var randevunda 20+3 dün demekki ne saçma başka doktordan randevu almaya çalış istersen

Bende cumartesi 21+1 olacağım bende mi geç kaldım yani

Ben cok mu kilo aldım ya:KK17:55 le hamile olduğumu öğrendim 64 um 20 yaşındayım off çok tombik oldum

soffty soffty Equlaite Equlaite geç kalmadınız ki arkadaşlar . Detaylı ultrason için en uygun vakitleri 20.,21.,22.hafta olduğunu soylerler aksine. Ben de 21+3 de girmiştim detayliya. Başka bir yerden / doktordan randevu alın isterseniz.

Günaydın, ben bugün okula gitmedim yine, sağlık ocagina gidip rapor alicam. Verirler dimi:) burun tikanikligi halsizlik var. Okulda öğrencilerin arasinda daha kötü olurum yarin da boş günüm dinlenmek istedim 2 gün daha.

canim ne yaptin rapor alabildin mi? sağlık ocağında bana vermediler. ohal den dolayi. dedim gebelikten dolayı yazın bari.onu da yapmadi. 2 gun üstüste sevk aldım . özel hastaneler bile vermemeye çalışıyorlar. inşallah doğum sonrası ikinci dönemi kapatmak için rapor alabiliriz. rapor almak için yatış olması gerekiyormuş .

Geçmiş olsun kızlar nazara mı gelioz nedir herkes dökülüyor:))bendebde öksürükle burun tıkanıklığı var tam geçti iki üç gün geri başladı nasıl şey anlamadım. o kadarda sıkı giyinip meyve tüketiyorum

soffty soffty Equlaite Equlaite geç kalmadınız ki arkadaşlar . Detaylı ultrason için en uygun vakitleri 20.,21.,22.hafta olduğunu soylerler aksine. Ben de 21+3 de girmiştim detayliya. Başka bir yerden / doktordan randevu alın isterseniz.
Cumartesi günü 21+1 olacağım randevum var ınş bi sıkıntı cikarmazlar gıcık oluyorum boyle insanlara hem oğlumun renkli ultrasonunda 19 haftaliktik

Geç kalmışsın derken o hastaneden randevu almak için geç kalmışım randevuları genellıkle 16haftada başlıyorlarmış vermeye sana randevu ayarlayana kadar günün geçer demeye getırdıler bende özelde yaptırcam zaten

Back
X