- Konu Sahibi cimcimegfb
- #23.821
Kizlar sizce sarp mi mercan ismimi daha guzel bi turlu karar veremiyoruz :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sarp daha güzel. Mercan avam duruyor.Kizlar sizce sarp mi mercan ismimi daha guzel bi turlu karar veremiyoruz :)
Geçmiş olsun canım. Mutlaka idrar kültürü yaptır ve ürolojiye görün. Böbrek büyümesinde erken teşhis çok önemli. İnşallah yoktur ama en azından için rahat eder. Benim kanım ve idrarım da temiz çıktı ama böbrek büyümesi ultrasonda görülüyor zaten.Ben de sağ böbreğim ağrıyordu ve direk büyüme çıktı. İnşallah enfeksiyondur ama. En azından tedavisi var.Kızlar bende dün böbrek ağrısı ve gaz şikayetiyle doktora gittim tansiyonum yükselmişti 3 tane serum taktılar bittikten sonra birşeyiniz yok gidebilirsiniz dedilerkan sonuclarım da cıktı idrarda doktor bakmış yokmuş birşey dediler eve geldikten sonrada böbrek ağrım devam ettti ( böbrekmi bilmiyorum böbreğin oldugu iki taraf ağrıyordu) ve kasıklarıma vurdu simdi doktoruma gidiyoruz bakalım o ne diyecek sonuclarımda yanımda ama ben enfeksiyondan süpheleniyorum daha yeni atlattım yine olabilir :/ doktoruma göründükten sonra rahatlayacağım sanırım
Çok teşekkür ederim canım. Çok şükür bugün daha iyiyim.çok geçmiş olsun canım. inşallah hiçbirşey olmayacak, içini ferah tut. hepimizin duıaları seninle. bize haber ver mutlaka.
Sağol egozz:) ben hiçbişey almadım henüz. Carters ın modellerini çok beğendiğim için onlardan almak istedim. Ama indirimli hali bile çok pahalı değil mi?Bende cartersdan yenidogan tulumlar aldim cnm.. Ama bana sorarsan yenidogan az al onun yerine bi buyugunden al daha cok giyer.. Penyeleri cok yumusacik ve cok tatli tulumlar var.. Hatta bitane de pelus tulum var disari cikarken giydirmek icin onu da alicam:)
Evet duymuştum kalıpların küçüklüğünü,henüz başlamadım ama bakalım. Teşekkür ederimCarters kalıpları çok küçük canım. Çok fazla yenidoğan alma bence :)
tamamdır yün battaniye yi listeye alıyımBenim de ilk bebek çok tecrübesizimint baktığım kadar fikir edinip almaya çalışıyorum . d ama bitane yun kalın battaniye al derim kış bebekleri olucaklar annesi
![]()
5-6 tane battaniye almak lazım o zaman tatlımCnm kalın al bir iki tane ama pazen çok kullanılıyormuş bnde 3 tane felan pazen var bi kaç tanede ablamda varmış pazen ondan da alcam ablamın dediğine göre battaniye çok almak lazımmış çünkü kıyafetine kustuğunda battaniyesine de kusmuş oluyo çok yıkanıyor dedi :)
hangi setlerde oluyor ki tatlımBattaniye bi tane oruluyor bi tane de pofuduklardan alicam kizimdan kalan var ama pembe o kullanmam heralde. Bebegi sarmak icin penye battaniye lazim setlerde de oluyor. Kalinla saramiyorsun cok. Onu diyorum ben![]()
oda yı halletmişsin ya süper olmuş tatlım yavaş yavaş diğerlerinide halledersin ben halen oda yapıp yapmama konusunda kararsızım ne kadara aldınız tatlım odayıTeşekkürler aslında hallettik sayılmaz bi odayı boşaltmak dubar perde avize şimdi 2 3 hafta çok iş oldu ama bitince güzrl olucak
Teşekkürler canım aslında 2 hafta çık il var
Hallettik sayılmaz duvarlar perde halı avize fln son 3 aya bişi bırakmadım sıkılıcam sonra da
teşekkürler bende yorgan seti alıcaktım içinde olup olmadığına dikkat ediyim1tane aldım 2 tane yeni doğan setinden bide yorgan var uyku setinin içinde sonra yaz zaten müslin bezlerden aldım yazın o çok incelerden bebek arabasının üstüne fln örtmeye
Oda tabi rahat ama insan birakip baska odada yatamiyo ee yanına alsan ayırması zor valla o is cok kararsız bi durum imkan varsa oda sayısıda varsa yap derim ama sonrada yapılabilir bisey 1 yasa dogru da olur benim bastan vardı ama yatak o dam cok büyüktü benim odaya komple takımını koydum 1 yıl öyle kaldık sonra ayırdım odasını simdide dogcak olanıda direk onun odasina almaya karar verdim cift kisilik yatak aldım odasında yatıyorum bende bazen o kendi yatagında cis olayından dolayı git gel zor oluyo diye park yatagı vardı oglumdan kalan onuda odaya koycaz ben onların odasında kalcam bir kac ayoda yı halletmişsin ya süper olmuş tatlım yavaş yavaş diğerlerinide halledersin ben halen oda yapıp yapmama konusunda kararsızım ne kadara aldınız tatlım odayı
Sut sağma makinası gerekli bence..en kötü ihtimalle ell sagmalı olanlardan al.çunku bebek çekemiyo fazla sut oluyo gogus ağrısı yapıyo cekmessen.süt poşetlerine doldurursun ister dışarda ister evde tekrar içirirsin bebişineYa bende calısıyorum ve tehlıkem var bıcok seyı netten aldım gezmek yasak napıyımsüngeri bende alayım canım benımde bakım urunleri ve ateş ölcerım kaldı birde sut sagma makınesi almalımıyım bılmıyorum kımısı hastanede bıle lazım oluyo dıyo benım gogus uclarım suanda catladı bıle
Kizlar benim iki bacagimin arasindaki kemik cati kemigi mi oluyo bilmiyorum tam vajinanin altindaki kemik agriyo. Ozellikle oturur pozisyondan ayaga kalkarken ilk bikac saniye bayagi aciyo sizde de var mi bu problem?
Ya elektrıklının parasından kacmıyorum ama herbırı hakkında mutlaka olumsuz yorum okuyorum ne alcagımı sasırdım vallaSut sağma makinası gerekli bence..en kötü ihtimalle ell sagmalı olanlardan al.çunku bebek çekemiyo fazla sut oluyo gogus ağrısı yapıyo cekmessen.süt poşetlerine doldurursun ister dışarda ister evde tekrar içirirsin bebişine
Size de çok geçmiş olsun.Geçmiş olsun@ koreanmom@bende şuanda serum yiyorum mide ve bağırsak iltihabı dedi doktorum iki gün hastanede yatmam gerekiyormuş inşallah bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız
Kızlarrr ayrıntılıdan geldim herşey normal yazıyo çokşukur.yalnız bir yazı dikkatimi çekti sol renal pelvis çapı 4mm bundan sonraki takipte dikkate alınmalıdır yazıyo.anlamadım bişey ama kafama takıldı..sizde bu değer kaçtı hatırlayan varmı
Tabi o zaman internetten alirsin. Ama ben de markafoni trendyolu takip ediyorum narkalar cok indirime giriyo ve magazadan cok cesit oluyo ben de intermetten alicam cogu seyi. Sut pompasi kimi hic kullanmiyo kimi de benim gibi aylarca kullaniyo. Kararsizsan eger kafanda bi marka belirle dogum sonrasi ihtiyac olursa direk esin gider alir.Ya bende calısıyorum ve tehlıkem var bıcok seyı netten aldım gezmek yasak napıyımsüngeri bende alayım canım benımde bakım urunleri ve ateş ölcerım kaldı birde sut sagma makınesi almalımıyım bılmıyorum kımısı hastanede bıle lazım oluyo dıyo benım gogus uclarım suanda catladı bıle