- 10 Aralık 2014
- 4.527
- 16.172
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.661
Yanlış yazmışım 6+2 olacakDoğum tarihi benden 3gun önce gorunuyo ama nasıl oluyor 6+3 sat 7haziran bnm
Sen şuan kaç haftalıksın canımKac haftalık oldu senin takvimi yaptım valla heveslendim napim
Evet Can'ım ozellıkle sabahları yorgun kalkıyorum halsızlık var gün boyuBenim gibi sizde kendinizi yorgun hissediyormusunuz kızlar
ben 25 oldum yeni canımFitbirbusra canım sen kaç yasindasin ilk bebeğin mi
sezaryen mi daha bu aydan neden öyle birşey söyledi ki? henüz hiç birşey belli değil ben çok korkuyorum ama buna rağmen olabildiğince normal doğum için şartları zorlamayı düşünüyorum bakalım ne olacak. bence başka bir dokto aramalısın canım bilemeyeceğim tabi sizin durumunuzu ama bir doktorun daha 4 5 haftalık anneye kalkıpta sezaryen i matah birşeymiş gibi sunması hiç hoş bir durum değil. seçeneği sana bırakmış ama bilemedim :S sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah.Benimde kuzum mart ayında doğacak kısmetse ama doktorum sezeryan düşünürsen şubat sonunda alırım ben onu dedi.
Ben ilk öğrendiğimde değerim 47 idi. Hiç takılma ona önemli olan iki gün arayla değerin ikiye katlanmasıHepinize merhaba ben bugün öğrendim hamile olduğumu 4+1 günlük galiba beta hcg 97.50 sizce düşük mü değerim umarım ben de mart annesi olurum 2 yıldır bekliyoduk Allah kucagimiza almayı nasip etsin bu arada il izmir yaş 30
Canm degerin masallah çok iyi kalbini ferah tut inşallah hayirli sonuclar alirsinesmerm91 @country tesekkurler kizlar beta 3500 cikmis. Gecen hafta pzt 650ydi doktorla az once telefonda görüştük diger testleri farkli hastanede yaptirmistim degerler degisik cikabilir crs gunu tekrar bakilacak beta degeri diyo ki 7000cikarsa ne ala cikmazsa Allah Kerîm :) ben sabirla bekliyorum artik hayirlisi dedim en bastan beri hayirlisini istiyorum
İnşallah... Nasıl bi mucize hala inanamiyorum. Allah tüm isteyenlere nasip etsinBen ilk öğrendiğimde değerim 47 idi. Hiç takılma ona önemli olan iki gün arayla değerin ikiye katlanması
Ya haset edecek bişey yok diyorum kendi kendime. Ama kadın sürekli olumsuz şeyler anlatip duruyor.hasetinden ortadan çatlamadığı kalmış, evet bayağı uyuz muş arkadaşın
http://www.gebelik.org/dosyalar/prenatal/firsttrimester.html Ben daha o aşamaya gelmedigim için bilgim yok ama burda seni bilgilendirecek şeyler var sanirim[/QUOTtesekkr ederm
Kızlar bugün dünyanın tahlilini verdim.
Sonuçlar yarın çıkacak.
Kan sayımı hormon vs bi dünya tahlil .
Yarın ogleden sonraya çıkar herhalde.
Özel canım.Cnm devlettemi verdin ozeldemi ?