- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #1.641
Oh Ohh hanımlar ikiliyosunuz evlatları maşallah ben 28 yaşındayım ilk bebeğim ve ikiggündür aptal gibi siritip duruyorum mutluluktan nasıl bir mucizedir bu yaa masallahh
5 hafta +2 gün demek sanırım5 artı 2 hafta ne demek
Kiwi_Ce - İstanbul - 30 yaş - - @bsrdklts - Bursa - - muhtemel doğum: 13.03.2017
jeanneCdarc - - 40 yaş - muhtemel doğum: 15.03.2017 tunaberkim - - - muhtemel doğum: 18.03.2017 Petunyasemen - Kocaeli - 28 yaş - muhtemel doğum: 22.03.2017
5 hafta 2 gun5 artı 2 hafta ne demek
canımm çok pardon seni eklememişim hemen ekliyorum bana il ve yaş bilgilerini yazarmısınBenimde kuzum mart ayında doğacak kısmetse ama doktorum sezeryan düşünürsen şubat sonunda alırım ben onu dedi.
Bende 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük kısmetse haftaya kalp atıslarını duymak için çağırdı doktorum :) 23 yaşındayım ilk bebeğim
Tam 6 haftami kesen kac cm diBende 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük kısmetse haftaya kalp atıslarını duymak için çağırdı doktorum :) 23 yaşındayım ilk bebeğim
İstanbul canımhoşgeldin canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşş.. hangi ildesin
6+1 kese 8.1 mmTam 6 haftami kesen kac cm di
Istanbul 30 ilk bebekcanımm çok pardon seni eklememişim hemen ekliyorum bana il ve yaş bilgilerini yazarmısın
5 haftalikkken ne kadar di hatirliyormusun peki6+1 kese 8.1 mm
10 gün önce gittiğimde kese gözükmüyordu bugün ilk kez gördüğüm için 5 haftalık kaç cm olduğunu bilmiyorum canımIstanbul 30 ilk bebek
5 haftalikkken ne kadar di hatirliyormusun peki
Biz aynıyız zaten tarih olarak bende çok yorgun hissediyorum bide sağ kasıktan bacağıma ağrı vuruyor hiç bir iş yapmak istemiyorumBenim gibi sizde kendinizi yorgun hissediyormusunuz kızlar
esmerm91 country tesekkurler kizlar beta 3500 cikmis. Gecen hafta pzt 650ydi doktorla az once telefonda görüştük diger testleri farkli hastanede yaptirmistim degerler degisik cikabilir crs gunu tekrar bakilacak beta degeri diyo ki 7000cikarsa ne ala cikmazsa Allah Kerîm :) ben sabirla bekliyorum artik hayirlisi dedim en bastan beri hayirlisini istiyorum
Sen azda olsa benden şanslısın o zaman hem halsizlik hemkusma hem baş dönmesi hem sancı hepsi var bende bebeğim olduğunu hissettiriyor canı sağolsun kuzumumBende coook yorgun ve halsizim icimden hic birsey yapmak gelmiyor adeta pilim bitmis sanki. Ama sukurki bulanti kusma yok ona sukrediyorum..
Sen azda olsa benden şanslısın o zaman hem halsizlik hemkusma hem baş dönmesi hem sancı hepsi var bende bebeğim olduğunu hissettiriyor canı sağolsun kuzumum