2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
En son ondeydi 5 gun. Ama ben de soramam yani icim rahat etmez. Hala riskli yani kanama alabim bitse de normal hayatima donmedim. Once bir hayirlisiyla riski atlatmak istiyorum cinsiyetin benim icin su an hicbir onemi yok inan saglikli olsun da ikisi de basimin ustune.
 
Cnm en basta sana sabır diliyorum.. Ben de bu hamileliğim öncesinde bir düşük yaşadım Canım. Psikolojik olarak çok etkilenmiştim ama sonrasında Allah'ımın vardır bir bildiği dedim.. Asla şikayet etmedim.. 4 ay gibi bi süre bekledik biz cnm. Dr'um da zaten 2-3 ay bekleyin demişti Rahmin iyileşmesi Zaman alırmış ondan.. Sen ilk ultrasonla Rahmine baktır sonra doktorun ne derse onu dinle hayatım..
 
su çok önemli demişti doktorum.çok korkuyorum içemediğim için, yalnız değilmişim :)
İnşalalh Can'ım benim de geçer 12.haftada.zira okullar da açılacak.evet patates benim de kurtarıcım :)
O dönemde bende taze nane yaprakları koyuyordum sürahiye ve soğuk su içebiliyordum. Sen de bir dene istersen cnm.
 
ben tuz kullanmiyorum herşey tuzsuz şekersiz... doktorum yasakladi..
12 haftadan sora kilo artişi olacak. ama6 ay kaldi inş rabbim kucagimiza almaya nasip etsin inş.
6 ay boyunca yediklerimi içtiklerimi dikkat edecegim.
Tuzu neden yasakladı sana? Kilon varmı cnm? Benimde cnm hep tuzlu şeyler istiyor:)
 
Evet aynen canım ben de 4,5 aylık bebeğimi kaybettiğimde aynısını dedi dr H hilalkrvn zaten rahim hazır olduğunda hamile kalacaksındır. Sen dr una git rahminin yumurtalıklarının durumuna bi baktır, ona göre de doktorun yönlendirme yapacaktır. Rahim zaten en doğru zamanda yeni bi gebeliğe başlayacaktır. Tekrardan çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın. Beslenmene çok dikkat et, vücudun daha çabuk toparlasın kendini.
 
3 doktora göründüm kürtajdan sonra 3 ü de 3 ay korun dedi rahim toparlasın diye. Ben de çok istiyordum senin gibi hiç beklemesem mi dedim ama internetten de araştırdım genelde bekleyin yazıyor sen garantiye al en azından benim gibi 2 kere adet ol adetin de düzenli oluyorsa hamile kal. Riske atma diye diyorum canım biliyorum çok istiyorsun yerine yenisini koymayı ama sabır da lazım. Benim bu hamileliğim çok sorunlu geçti kürtajdan sonra 2 ay bekledim diyorum acaba az mı beklediğim için oldu acaba rahim toparlamadığı için mi. Belki daha çok beklesem bu kadar sorun yaşamazdım. Yani hülasa canım sabret biraZ.
 
H hilalkrvn canım kendin mi dusurdun kurtaj mi oldun? Bak ben kendim dusurdum ilk adetten sonra oldu ama biraz daha bekleyebilirmisim. Doktor bana bekleme demişti . Ama bence en az iki adet gor sonra dusun canm anca kendini toparlarsin.. çok geçmiş olsun Rabbim bir daha böyle bir acı yaşatmasın.
 
H hilalkrvn cnm bu arada istersen bekle 1 adet dönemi felan yazmışım Bn çalışırken ne yazdığımızda farkında değilim Dr kontrolünü yaptır ki o sana söyler zaten bana rahim toplanmış demişti Bn ondan o kadar az beklemiştim böyle direkt yönlendirmiyormuş gibi olmayayım :)

Egozz bu arada senin cinsiyet tahminin var mıydı ? Ben de çok tuzlu istiyorum ya belki alakalıdır diye sorayım dedim
 
Evet kilom var tuz bebege zararli.. doktorum müsade etmiyor.
tuz tansiyon yaptığı için yemiyorum. sizde sorun yok da yiyebilirsin ama tavsiye etmiyorum.
İlk haftalarda bulantimin cok yogun oldugu zamanlarda tuzlu kraker ve haslanmis tuzlu patates yiyebiliyordum ancak.. Eskiden tatli cikilata cok severdim ama simdi tatli kirkyilda bir yiyorum:)
 

Ben tahmin edemiyorum hayatim.. Ruyamda hep kiz bebegim oldugunu gordum ama arada da hep mavi renkli odalar defterler gordum.. Anlicagin bilincaltim bile karar veremiyor:) sanki kiz desem erkekse bana kirilcak yada erkek desem kizsa beni duycakmis gibi gelio o yuzden inan hissedemiyorum hic.. Ama yuzumde cok puturcukler cikti bi yandanda cok kıllandim.. :)
 
Kızlar bugün kalp atışı için gittim. 8 haftalık olması gerekirken 6+4 olarak gördü doktor. Kesin bişey de söylemedi ama yok yumurta bozukluğu olabilir, gelişim sorunu olabilir...dedi hiç iyi bişey söylemedi. Kalp atıyor ama canlı dedi.
Böyle bir durumla karşılaşanınız var mı? Nolur iyi bişeyler yazın
 
acikcay merhaba cnm , bulantı bilekliği nasıl işe yaradı mı ?
Canım ya hiç sorma bilekliği çıkardığım an kusuyorum ben. Yani sadece bulantım olsa çok rahatlardım sanırım ama kusmak apayrı bişi, kolumdayken kusmuyorum çıkarınca anında şuan gene kolumda bulantım %80 civarı azaldı ama tamamen kesilmedi. Dışarı çıkarken filan ilaç alıyorum anlayacağın
 
İlk haftalarda bulantimin cok yogun oldugu zamanlarda tuzlu kraker ve haslanmis tuzlu patates yiyebiliyordum ancak.. Eskiden tatli cikilata cok severdim ama simdi tatli kirkyilda bir yiyorum:)
ben tatlı yemiyorum.. hamurişi zaten yasak... protein agirlikli besleniyorum.
balık tavuk felan tuzsuz yerim yumurtayi haşlama ile tuzsuz... ilk başta zorlandim sora alıştım.. bölece kilo da verdim 6-7 kilo felan... doğumdan sora ayni şekilde uygulamayi düşünüyorum. kilo vermek için yapmıyorum bebegin ve kendim sağlılğı için yapıyorum tansiyon var bende.. olmazsa yerdim tabi ama işde.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…