2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
selam kızlar.

ben hala yüzüstü yatıyorum,başlarda sıkıntı olmaz demiştik şimdi 3 ayın içindeyiz.sorun olur mu acaba bilen var mı:KK64:
 
hayir pek cikmaz ilac genelde idrarla beraber cikiyor sorun olmuyor takma kafana bu kadar bulantisi yok .sagkik ocagindan yazdirmaya basladim ben eskidwn 70 kusur veriyordum simdi yazdirinca 9 liraya aldim.

Bakalım ayin 23. Tekrar gidicem doktora daha ne kadar kullanmam gerekiyor sorucam. Benim sağlık ocağı kaydim malesef daha annemlerin orda sağlık biriminemi ne gitmek gerekiyormus onunla uğraşmak lazim :KK43:
 
selam kızlar.

ben hala yüzüstü yatıyorum,başlarda sıkıntı olmaz demiştik şimdi 3 ayın içindeyiz.sorun olur mu acaba bilen var mı:KK64:
Ya ben tam yüzüstü yatmasam da yarım yana dönük o şekilde yatıyorum bazen, bişey olmaz bildiğim kadarıyla ama çok da yatmamaya çalışıyorum yine de.
Kizlaar sizdede giyinirken kasiklarinizda agri oluyo mu corap bile giyerken sanki hafif agrim oluyo benim :oops:
Olmaz mı :/ tek ayağı kaldırdığım an hop başlıyor..
 
Kızlar bebek düşüyor cok üzgünüm ama artık söylencek söz kalmadı. Allahım hepinize sağlıklı dogumlar evlatlar nasip etsin
 
İlaç çıkmıyor mu o zaman canm

Cikmiyor canim. İlaci sik iceriye zaten ilacin tutulacak yeri var. Ucunu kiriyorsun iceri sikiyorsun. Sonra kalk yuru. İlac oyle asagi inmiyor dusundugun gibi. Yurumek faydali. 15-20 dk yuru. Ben aksam aliyorum bazen kalanlar diger sabah geri geliyor. Bazen hic gelmiyor gunlerce. Degisiyor yani. Gelirse korkma bazen toplu sekilde buyuk de gelebilir.
 
X