2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Kızım çok heyecanlı iyice kesinleşmeden sölemesek mi falan dedik ama dayanamadım. Kız mı erkek mi diyip duruyo sen söledin mi?
Bizim babamız ilkinden çok daha heyecanlı olduğundan daha 8 haftalık felandı söyledi. Hatta herkese söyledi. Oğluşum ilk başta çok sevindi ama bir ara kanamam oldu, görümcemler de onun yanında konuşmuşlar kanamam var diye. O zamandan beri biraz tepkili. Sanki bebek yüzünden bana bir şey olacak diye korkuyor. Tabi kanama deyince çocuk kim bilir ne getirdi gözünün önüne. Ama bizimkiler de bebek değiller canım bilsinler zaten. Böyle bir mutluluğu onlarsız yaşamak haksızlık olur gibi geliyor bana. Bizimki erkek istiyor. Kız olma ihtimaline alıştırmaya çalışıyoruz :) Seninki de kız mı istiyor yoksa :)
 
Son düzenleme:
Valla haKlısın canım doktorlara guvenelim en iyisi :)
 
Bende şeker yüklemesı yaptırmayı düşünmüyorum gereksız buluyorum
Benim ilk gebeligim ama gecen sene kardeşim şeker yüklemesi yaptirmamisti gebeliginde.
Hani normalse herşey bende yaptirmam .sanırım biraz kaderciyim .
Olağan kese kalk atışları gelişimi gibi üstün koru şeylere giderim Allah bi sıkıntı vermezse.
Hakkımızda hayirlisi olsun inşallah eski hatunlar gibi taş gibi geçer insallah gebeliklerimiz.
 
Anneler hisseder derler sen hissediyormusun mesela kız yada erkek.
İlkinde hep erkek hissediyordum, erkek geldi. Ama bu sefer inan hiç bir fikrim yok. Gönlüm kızdan yana ama gerçek anlamda içime doğan bir şey yok. Ama ben size diyim kızlar anne gerçekten ne isterse o oluyor çoğunlukla :) Özellikle ilk bebişte.
 
Ben gittiğimde 9+1'di 25 mm'ydi minik bizimki :) Şimdi kaçtır bilmem. En hızlı 11. haftada büyüyorlarmış, ben de 11-12. hafta gibi gidicem bir daha, kocaman olmuş olacak limon kadar :)
Bu arada pantolonlara sığamayan var mı Sabah işe gelmeden halim içler acısıydı da..[/QUOTE]

Bende varim yaa pantolonlarim olmuyo olursada cok sikiyo zaten rahat edemiyorum havalar biraz serinlesin tayta gecis yapicam sanırim :) korkumda dogumdan sonra kiyafetlerim ya olmazsa diyorum hep :) hamile pantolonuda alirim bi kac aya fazla birsey istemiyorum..

Kızlar Dr larınız kaç haftada bir çağırıyor? Bn 7.haftada gittim bana 4 hafta sonra gel dedi.. Çok değil mi 4 hafta ya

Benide 3 haftada bir cagiriyor vakit gecmiyor ama risk yoksa ayda bir gorunmen yeterli diyolar zaten.
 
Şimdilik arafdayiz ozaman neden ben bisi hissedemiyorum

Bahtlari yaşayacağı günleri kısmetleri güzel olsun kuzularimizin inşallah.
 
Offf çok sıkıldı Ben ben yaptirmam diyorum bana kalkmış ben yaptirmam dersiniz diyor .
Beni sinir etmeye germeye ne hakkın varki senin acaba .


Kız suzansu :) kızma ama bak bana yaptığını S sevgininkokusu arkadaşa yapıyorsun. O sana kötü bişey demedi ki okuduğum yorumlarda .
Ssstt stres yok sinir yok bebekler etkileniyor herşeydn :)
 
Bana doktor birdahaki gelisinde belki söylerim cinsiyet dedi aslinda merak etmiyorum ama sirf ciciler alabilmek icin bilmek istiyorum :) bide onu severken kizim yada oglum diyebilmek için :)
 
S sevgininkokusu Aramızda bir de doktor varmış bazı şeyleri danışırız artık :) suzansu seni de anlıyorum canım risk ne çıkarsa çıksın aldırtmayacağım için yaptırmak istemiyorum diyorsun o konuda ben de öyle düşünüyorum sanırım. Ama şeker yüklemesi konusunu bir araştırın isterseniz arkadaş anlatmış zaten risklerini eğer şeker varsa ve farkedilmezse bebeğe zararları olabiliyor. Tabi ki en son karar annelerin Doktorlarımıza güvenelim yolumuz uzun inşallah
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…