2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Kızlar bir şey sorcam, özellikle İstanbulda yaşayan anneler. Şimdi malum burda artık havalar ısınmaya başladı. Ben şortlu tulum giydiriyorum, içine de atlet mantığıyla kolsuz çıtçıtlı. Acaba o çıtçıtlı çok gelir mi? Onu çıkarınca da pek bir ince geldi bilemedim ondan.
 

Ben de ince ip askılı tulum üzerine şortlu tulum yapıyorum. Ya da sadece kısa kol body. Daha tek kata düşmeye cesaret edemedim.
 
Ben de ince ip askılı tulum üzerine şortlu tulum yapıyorum. Ya da sadece kısa kol body. Daha tek kata düşmeye cesaret edemedim.

Dimi? Bugün bir ara denedim, 10 dk sonra içime sinmedi, giydirdim yine içine bodysini. Gece de hala uzun kollu tulum giydiriyorum ama bu gece kısa kola geçebilirim sanırım.
 
Kızlar sız tecrubelısınız sıze sorayım dedım. Bebeyagı aldm bugun vucutdm kuruyo dustan snra dıye. Bnu gnde bkwre yuzume kullanabılrmıuım acaba bı zareı olrmu dısarı cıkmadan falan kullansam. Gunes ıcınde krem alıcam daha snra
 
Arkadaşlar selam.moralim çok bozuk kontrolden geldik bebeğimin kafa şeklinde bi değişiklik vardı arka sağ tarafa doğru bi büyüme sağ üst kısım aşağıda bi görüntüsğ vardı hep sağına yattı pek dikkat etmedin açıkcası öle rahat ediyo dedim ellemedim.doktor o yüzdrn şekli bozulmuş takip edicez ama dedi.büyüme devam ederse tomogrofi çekilecekmiş beyin cerrahına yönlendiricrm dedi.şimdi çekilsin dedim hayır gerek yok dedi.beyin gelişimini etkileyebilirmiş.dünyam başıma yıkıldı.öle bi durum olursa cerrahi müdahale gerekiyormuş.böle bi durumu duyan oldu mu yaşayan.inş yatırmadan kaynaklıdır
Şimdi yüzüstü yatır dedi 1 ay sonra tekrar bakacak
 
Dimi? Bugün bir ara denedim, 10 dk sonra içime sinmedi, giydirdim yine içine bodysini. Gece de hala uzun kollu tulum giydiriyorum ama bu gece kısa kola geçebilirim sanırım.

Ben uzun süredir gece kol kısa bacak uzun yatırıyorum.


Geçmiş olsun canım. İçini ferah tut. Düzelir inşallah.
 

ben yuzume hep kullaniyorum canim ama yuzunun temiz olmasi onemli yoksa sivilce yapiyo bende
 

Bence yatırmadan kaynaklıdır, inşaallah gelişimini etkilememiştir canım. İçini ferah tutmaya çalış, zordur biliyorum ama sakın netten araştırma sadece takip et bebeğini. Ama hatırladığım kadarıyla geçen gün yazmıştın, motor gelişimi vs gayet iyiydi sanki.

Ben uzun süredir gece kol kısa bacak uzun yatırıyorum.



Geçmiş olsun canım. İçini ferah tut. Düzelir inşallah.

Bu gece ben de öyle yatırayım. Üşüyecek korkuma çocuğum isilik olcak birde.
 

çok geçmiş olsun canım.biz de hep sağa yatırmıştık, başı bi tuhaf olmuştu yamuk...korktum ben de.sonraki bir ay boyunca (3.aydan 4 e kadar)hep sola yatırdım.işin ilginci önce sağ taraftaki saçlar döküldü.sola yaırınca da soldakiler.doktoru da daha yumuşak kafaları düzelir dedi.şimdi göze gelen bir yamukluk yok.düzeldi gerçekten de ,içini ferah tut.emin ol, başka birine götürsen yaklaşımı farklı olacaktır.endişelenme.ayrıca tomografi çok tehlikeli ve yüksek dozda radyasyon içeren bir alet.bebeklere röntgen bile çekilirken 100 kere düşünüyoruz.tomografiye tek doktorun görüşüyle girmeyin.kardeşim radyolog.bana da istemişlerdi ama izin vermemişti.MR çektirmiştik.MRzararsız, hamileler bile girebilir.durum ne gösterir bilemem ama eğer illaki bir görüntüleme gerekecekse MR da ısrar et.ha doktor bebeğin göreceği zararı düşünmez mi diyeceksişn.Doktorun umurunda olmaz 20 sene sonra çocuğuna ne olacağı.o anı değerlendirir ve sorumluluğu üstünden atar.dava edilmekten korkar.tetkiki emin olmak için ister, bir şey yok der.tabi çok çok gerek denirse de kar zarara göre karar verilir o da başka.bir iki doktor aynı şeyi derse yaparsın ama tek doktorla iyice düşün derim ben.
 
 
Sağol canım ne güzel düzelmişse.kafa kemiklerinde birleşme yoksa yatmaktan dedi.zaten çektirmek istemedi.beyin cerrahına da giysen takip eder ilerleme var mı diyerekten.sennkinin kafa şekli nasıl olmuştu peki doktora göstermiş miydin mr kafası şçin mi istenmişti
 

Valla ben de öyle düşünüyordum da kendim şort ve askılı ile yatarken kıyamadım çocuğun sıcaktan pişmesine :) zaten gece üzerini de neredeyse hep açıyor benim kız. Üşümüyor ama çok şükür.
 
Düzeldi mi gerçekten kafası? Benim kızın da kafası aynı şekil ve henüz 3 ay olmadı. Ben de zorlayayım bari öyle yatırmaya
 
Kızlarr nasılsınız. Hiç giremez oldum özledim burayı. Herkes iyidir inşallah, minikleriniz de. Benim bu işler çok zamanımı alıyor. Gündüz kızım zaten bana yapışık, gece de iş derken günler geçip gidiyor ve çoooook yorgunum. Bu ay çok az kilo almış 250 gr sadece. Sütüm de var ama niye böyle oldu anlayamadım. İdrar tahlili yaptırdık temiz çıktı. Doktor emzirmeye devam dedi. Bütün bulguları iyi, 4 aylık sağlıklı bir bebek görüyorum rakamlara takılmayalım dedi. Ama diğer ay da böyle olursa kan tahlili yapacakmış.
 


İşte benimki de açıyor maalesef ama üşümez ya dediğin gibi biz öyle yatarken günah çocuğa :)


Oy kuzum Allah yardımcın olsun. Bebeklerde bir duraklama evresi oluyor sanırım, ya da boya mı gidiyorlar ne öyle bir dönemleri oluyor. Belki de o tarz bir şeydir, önümüzdeki ay alır bence güzel kızın :)
 
Kızlar benim kız iki gündür birkaç uykusuna kendi kendine geçti. Acaba hazır mıdır uyku eğitimine ne dersiniz?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…