2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Kızlar dünden beri sağ göğsüm çok fazla sızlıyor. Süt inerken olur biliyorum ama bu öyle değil, daha acı verici ve daha sık. Yaşayan var mı böyle bir şeyi?
Ben yaşıyorum bazı günler öyle oluyor oturduğum yerde aniden ağrı giriyor yerimdem sıçrıyorum
 

Bizde de o var, hep konuşcaksın, hep ilgilenceksin. Yatırıp 2 dk mutfağa gidiyorum hemen başlıyor nağmelere gelsene diye :))

Ben yaşıyorum bazı günler öyle oluyor oturduğum yerde aniden ağrı giriyor yerimdem sıçrıyorum

Evet, böyle bir de belirli aralıklarla giriyor. Ne yalan söyleyeyim korktum vallahi ama oluyor demek ki.
 
Rabbim selamete çıkarsın
 
kanımca süt dolduğundan oluor
 
Oyy o ne yaa ne zor.temelli dön0ş mü bu kez
 
Kizlarrr kilolari vermistim ama daha dikkat ediyorum sutun kalitesi artsin diye 2 kilo geri almisim ay yaa porsiyinlarinizi nasil ayarliyorsunuz bn baya abartmisim galiba mesela bir ogunde nekar yemek gerekiyor kahvaltida falan nettende arastiracagim simdi. Bnm sutum su hibiydi yazmistim size simdi kivami iyi ama kilo aldim
 
Bende vermiştim geri aldım ekmeği çok yiyorum farkındayım ama durduramıyorum kendimi kızlar oruç tutacakmısınız
 
Canim aman tirnak falan yaomayin. Zeytinyagini bir fincana koyup ilitin sonra da parmak uclarinizla kafasina yedirin ve 1 saat kadar bekletin (10-15 dakika az) sonra da banyo yaptirin ve sıkı bebek taragiyla yavasca tarayin hemen kalkiveriyor zaten ama bayagi tekrarlamak gerekiyir ve banyo sayisini arttirin yani gunasiri yapabilirsiniz.
 
+17 de kalmış biri olarak cevapları takipteyim bende
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…