2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    305
Kızlar benım gıbı olanız var mı ? Hıcbısey yıyemıyorum iyice gozlerımın ferı gitti acım ama yıyemıyorum halsızım resmen :KK43:
 
Ayy suan kasiklarim resmen çatlayacak böyle yarilacak gibi agriyor umarm ters birsey yoktur ayakta duramıyorum agridan :KK43:
 
Bu agrilar neyin nesi ki ya hic bir sey degil insani cok korkutup tedirgin ediyor bende de birsey yoktur insallah ya :KK43:
Canım benım bıseyım yoktu gecen gun belim kasıgım ve genıtal bolgem zonkladı resmen doktora gıttım her ihtımale karsı iğne yapalım dedi agrın var dedi bugun dun yoktu iğne yapmadan önce gecmıstı zaten rahım genıslıyo sanırım korkma ben o geceyı agrılarla gecırdım cok sıkıntı yaptım bos cıktı
 
esmerm91 esmerm91 @Auralee Melisaveannesi Melisaveannesi @ruzigarr Talisss Talisss @Cgdmeyp kızlar çok teşekkür ederim hepinize dualariniz için Rabbim sesimizi duydu . Şimdi eve girdim bugün birşey yiyememistim stresten basım döndü uzanıyorum. Hemen yazayım dedim. Kızlar çok şükür bebeğim iyi kalp atışını duydum minigimin 7+6 günlük olmuşuz mutluluktan nasıl ağladım bilemezsiniz. Esimde yetişti son anda nasıl sarildik birbirimize bilmiyorum. Rabbim sana şükürler olsun diyorum dualarım sayesinde iyiyim. Kesemin arkasında kanama alanı varmış igne oldum orda devamlı yatacaksn asla kalkmak yok sadece wcye kalk dedi. Ah kızlar bu mutluluğu hayatım boyunca yaşamadım.. Rabbim bebeklerimize sağlıklı şekilde kavusmamizi nasip etsin... hepinizi çok seviyorum
Coooook ama cok sevindim canim ya Ravbim daima korusun bebislerimizi. Artik kendini uzmek yok degil mi
 
X