• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar biz de beşik ve dolabı ayarladık sayılır. Bu arada o kadar dikkat etmeme meyve vs yememe rağmen faranjit olmuşum üstüne grip de eklenince Dr antibiyotik verdi:KK1: ilerleyecek gibi daha zararlı olur dedi. Salgın varmış yine dikkat edin sizler de :/

Bebek arabası ben de bakıyorum ağır olmayan kolay katlanan ama kullanışlı da bir model arıyorum henüz karar veremedim

Doktordan cikinca bize de bilgi ver canim. Insallah musmutlu cikarsin:)
Selam herkese doktordan geldim cok sukur doktor hersey yolunda dedi ama cok kotu bi hafta gecirdim resmen doktor doktor gezdim seker yuklemesi yaptim yuksek cikti sonra 100 gr verdiler o üç saat hiç geçmek bilmedi çok şükür normal cikti darisi yaptiracaklara

Kızlar birşey sorucam hani bebeğin hareketlerini artij düzenli hissetmemiz gerekiyor ya bu illa tekmemi olmalı yoksa içerde hareket etmesi de yeterli mi ? Benim bebeğim iki uç gündü doğru düzgün tekme atmiyor dağa doğrusu hep assagida hisswdiyoeum tekmeleri normal karnımı flan cok tekmeliyordu

Kızlar birşey sorucam hani bebeğin hareketlerini artij düzenli hissetmemiz gerekiyor ya bu illa tekmemi olmalı yoksa içerde hareket etmesi de yeterli mi ? Benim bebeğim iki uç gündü doğru düzgün tekme atmiyor dağa doğrusu hep assagida hisswdiyoeum tekmeleri normal karnımı flan cok tekmeliyordu
Normal bende hep aşağıda hissediyorum maşallah çok. hareketli benim oğlan da.ilerisi zamanlarda tekmelerini daha fazla hissedicez

Ya bu hareket olayı benimde kafamı kurcalıyor Nasıl takip edicez ben dinlenince elim hep karnımda bazen uzanıp hemen kontrole başlıyorum

Temiz bi d..ktr git hakediyorlar aslında..ben artık soru soran arkadaşımsa sorma,hoşlanmıyorum bu sorulardan diyorum..geçen gün biri doktor gibi muayene ediyordu..başkalarına da "ben çok duygusuzum yeaaaa:halay: hiçbişeyim yok falan diyorum..en olmadı baktım saçmalığın dibi yok benim işim var deyip kaçıyorum..acayip geriliyorum saçma salak soru ve yorumlardan..offf düşününce bile daral geldi..bazen tek başıma gurbette olduğuma sevinmiyor değilim hani

Bencede iyi yanından bakmalisin tek yasamana. Bende kendi ailemden uzaktayim bu da cok zor :(

Aynen öyle ben 2 sene neler cektim ne gözyaslari döktüm şükürler olsun Rabbim sonunda nasip etti kizi erkegi yok bu isin.
Bu devirde hamile kalabilmek bile büyük bir iş onu anladm o süreçte.ama tabi cok cahil insan var ülkemizde.erkek olsun soyadimiz devam etsin derdinler.Allah onlarada akil fikir versin

Sanki ingiltere kraliyet ailesi :D

Kızlarr tetanozu oldum da banyo fln sakıncalı mı sormayı unuttum.şuanda acı yok bide sonradan oluyomu

Canim ben ogleden sonra oldum ertesi gun sabah basladi agri ve 2 gun surdu bugun 3. Gun hafifledi bugun banyo yaptim ben ama o kolumu cok yukari kaldiramadim yinede sacimi yikarken zorlandim dune gore cok iyiyim ama.

Kızlar kan uyuşmazlığı olan varmı 28. Haftada iğne yapıcaz dedi bu hafta yani aynı durumda olan varmı?

Bende var canim bende sali gunu bakildi tekrar aradilar negatif diye cok sukur. Ama bana igne olcaksin falan demedi doktor. Bidahaki gidisimde 30 haftalik falan oluyorum. 6. Haftamda kanama ile hastaneye yattigimda bana vurulmustu anti D o yuzden bekliyor olabilir bilgi alirsan banada yazaraan sevinirim

Tekme olayi bendede hep olmuyor bazen oyle siddetli oluyor ki gobegimin ustunden firlicak gibi bazende cok sakin. Bugun neredeyse 2 saat hic oynamadi. Simdide hafif hafif icerden oynuyor tekme gibi degil. Pozisyonundan kaynaklaniyor diye dusunuyorum cunku kontrolde sirti dönük demisti dr

Bencede iyi yanından bakmalisin tek yasamana. Bende kendi ailemden uzaktayim bu da cok zor :KK43:

Sanki ingiltere kraliyet ailesi :KK70:

Canim ben ogleden sonra oldum ertesi gun sabah basladi agri ve 2 gun surdu bugun 3. Gun hafifledi bugun banyo yaptim ben ama o kolumu cok yukari kaldiramadim yinede sacimi yikarken zorlandim dune gore cok iyiyim ama.

Bende var canim bende sali gunu bakildi tekrar aradilar negatif diye cok sukur. Ama bana igne olcaksin falan demedi doktor. Bidahaki gidisimde 30 haftalik falan oluyorum. 6. Haftamda kanama ile hastaneye yattigimda bana vurulmustu anti D o yuzden bekliyor olabilir bilgi alirsan banada yazaraan sevinirim
Testi bırkeremi yaptılar canım benım 15. Haftada bakıldı negatıftı şimdi tekrar bakılıp iğne yapılcak e pozıtifse bebekte bıse olurmuki endıse yaptm acaba içerdeki kanamam bundanmıkı gerci doktorum bıse demedi kasılma yapıyo demıstı

Testi bırkeremi yaptılar canım benım 15. Haftada bakıldı negatıftı şimdi tekrar bakılıp iğne yapılcak e pozıtifse bebekte bıse olurmuki endıse yaptm acaba içerdeki kanamam bundanmıkı gerci doktorum bıse demedi kasılma yapıyo demıstı

Canim benim 6. Haftada kan lekesi gelince kan uyusmazligindan hastaneye yattim sonuc yine negatif cikti ama her ihtimale karsi igne vurdular bir zarari olmayacak diye. Sonra 16. Haftamda kan alindi negatif birde simdi bakildi yine negatif cikti sukur ki. Pozitif çıkarsa kanlar karismis oluyor diye biliyorum yani riskli bi durum ama ne yaparlar bilmiyorum dogumdan sonra vuranda var 28. Haftada vuranda. En iyisi doktoruna bir danis gec kalmadan.

Kızlar iyi akşamlar:)

Bugün 2.kez ayrıntılım vardı, ilkine çok erken girdiğim için beyin ve kalp bakıldı. Çok şükür bir problemimiz yok yalnız kilosu 10 gün önce 3 gün ileride çıkan çocuk bugün 5 gün geride çıktı ve 2 haftada sadece 10 gr almış gibi ölçüldü. Kadın da gelişimi yavaş, izlenmesi gerekir bilmem ne dedi canımı sıktı. Anlamadım ne iştir. 10 gün önce AC 23 hafta ile uyumluyken (21+5'tim o zaman) bugün 22 hafta ile uyumlu ki 22+5 çıktım ölçümlere göre. 10 günde 10 gr alması hiç aklıma yatmıyor, değişen hiç bir şey yok ama anlamadım. Canım sıkıldı durup dururken.

Kızlar ıı akşamlar bir iki gündür bacağımla vajinanın birleştiği yerde hani sivilce çıkarda acır ya yürürken öle acıyor bakıyorum sivilce yok bazen çok acıyor bi fikri olan varmı?

Kızlar iyi akşamlar:)

Bugün 2.kez ayrıntılım vardı, ilkine çok erken girdiğim için beyin ve kalp bakıldı. Çok şükür bir problemimiz yok yalnız kilosu 10 gün önce 3 gün ileride çıkan çocuk bugün 5 gün geride çıktı ve 2 haftada sadece 10 gr almış gibi ölçüldü. Kadın da gelişimi yavaş, izlenmesi gerekir bilmem ne dedi canımı sıktı. Anlamadım ne iştir. 10 gün önce AC 23 hafta ile uyumluyken (21+5'tim o zaman) bugün 22 hafta ile uyumlu ki 22+5 çıktım ölçümlere göre. 10 günde 10 gr alması hiç aklıma yatmıyor, değişen hiç bir şey yok ama anlamadım. Canım sıkıldı durup dururken.
Canm ayni ultrason aletiyle mi ölcüldü herseyi ? usg farki olabilir.su an kac olman gerekiyor normalde ? usg de kac çıktı? kilosu nasil bu arada

Canm ayni ultrason aletiyle mi ölcüldü herseyi ? usg farki olabilir.su an kac olman gerekiyor normalde ? usg de kac çıktı? kilosu nasil bu arada

Farklı doktorlar, farklı aletler canım.
Bilmiyorum ki kaç olmam gerekiyor, 580 590 lar gerekiyor sanırım. 495 çıktı benim.

Kizlar benim birkac aydir gerginlikten mi bilmiyorum inanilmaz bacaklarim kasiniyor. Hatta bebe yagi dokunmus olabilir deyip azalttim ama gecmedi ve bugun birsey farkettim sanki kizamik olmusum gibi butun bacagimi kirmizi noktalar sarmis. Bir dermatologa gorunecegim, kalici birsey olmaz umarim. Bir de bacagimdaki tuyler lazerle tamamen bitmisti acaba lazerin bir etkisi sonucu boyle birsey olmus olabilir mi? Boyle bir sorun yasayan var mi?

Back
X