• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Evet canım ya benım bebek etkılenmısmıdiye bı kan testı yapmıstı 4. Ayda negatıftı simdi tekrar o testı tekrarlıcam negatıfse sorcam suan gerek varmı diye bırde eger bebek suan etkılenıyosa ne oluyo onu anlayamadım napsam bılemedim hıc
Hadi inşallah yine iyi çıkar sonucun bana onlarıda yaptırmadı özele gidiyorum bide hiç bisi demiyor anlamadım bilseydim devlete giderdim onlar sürekli tahlil yaptirio aman bilemedim cnm :(

Kiyamam cnm cok gecmisler olsun.. Buaralar cok duymaya basladim etrafimda aman kizlar dikkat edin.. Hamileyken kas bosalmasi oluyormus ondan boyle ani dusmeler falan olabiliyormus.. Allah bebeklerimizi bizi korusun.. Bebegin nasil tekmeliyormu cnm? Ben duatukten sonra cok korkmustum hemen tepiklemiati oglusum..
Tekmeliyor cnm hareketli çok şükür zaten düştüm sonra merdivene oturdum hemen başladı orda :D gün içinde hep takip ettim iyiydi sadece biraz karın ağrım oldu çok hafif eve geldim yattım şimdi o da geçti çok şükür.. çok dikkat ediyorum normalde çok korktuğun bi şeydir düşmek bi de birinin bana çarpması o kadar dikkate rağmen düştüm :(

Hadi inşallah yine iyi çıkar sonucun bana onlarıda yaptırmadı özele gidiyorum bide hiç bisi demiyor anlamadım bilseydim devlete giderdim onlar sürekli tahlil yaptirio aman bilemedim cnm :KK43:
Peki hıc kanaman oldumu benım sadece içerde kanama oluyo acaba etkılenıyomu taktım simdi

Egozz Egozz cnm bn hiç yememden kısmadım ama iştahım çok yoktu yoksa bn de hamilelikte aman yemiyim dikkat edeyim bilmem ne diyen biri değilim bnde zaten 9 ay tadını çıkar boşver :D ne de olsa vereceksin.. bnde bu ara hızlı alıyorum kiloları bakalım sonlara doğru ne olacağım belli değil :D

Sanirim herkezde var bende dün cok of pöf falan dedim esim dedi geldi senin zorlu zamanlarin diye hamile yastigimi piyasaya cikardi :)) esas agrilar daha gelmedi korkutmak gibi olmasinda 8 ve 9 zor geciyo geceside günduzüde az kaldi sabretcez biraz cok yoruluyosan oda yapar ama
Yaa son ay baykuş gibi olcam heralde :KK48: Yoruluyorum aslında dediğin gibi ondan da olabilir gerçi bu hafta pek yormadılar beni iş yerindekiler ama evden çıkmak, o akşam trafiği bile yorgunluk sebebi :(

Sanırım onun için dedi açlık kan şekeri istedi verdim 90 çıktı tokluğu da verdim sonucunu bekliyorum ... Sadece tombiş bi bebek olacak dedi :KK53: Şansına canım hamur işi falan çekiyor şimdi dr öyle deyince kalakaldım :) Bebeğin burnu çok gzel dedi ya :KK48:
Oyy fındık burunlu demek maşallah kuzuna :) tombiş mombiş sonuçta sağlıklı olsun en önemlisi o :)

Bu detaylıya gittiğim doktordu ama ben biraz fazla meraklıyım çok konuşturuyorum ondan mı acaba :KK49:

Artık balayı bitti ne yazık ki hepimizde bi ağrılar başlıyor :/ Benim de karnım çok ağır geliyor mesela uyurken :KK43: Dün ağlaya ağlaya kalktım yerimden, ağırlıktan sanki uyuşmuş, ya da darbe yemişim de morarmış gibi oluyor. Eşim sancı sandı doktora mı gidiyoruz napıyoruz diyor :rolleyes:
Cidden ya balayı falan bitti :( eşin de yazık yaa hemen hazır korkusundan :))

Kızlar az önce kontrolden geldim 25+6 dayız 36 cm 1133 grm olmuş oglusum. Gelişimi iyi dedi doktorumuz. Ayrıca aşağı da dönmüs. Ama benim 50 lik şeker 140 çıktığı içi bundan sonra tatlı yemeyecegim . Bide moralim çok bozuk bugün okulda 2 arkadaş fazla kilo aldin dedi. 70le başladım 78 kiloyum şuanda. Bütün gün moral bozuklugundan olsa gerek başım döndü devamli. Ama tansiyonum falan normal çıktı. Bu parmaktan ölçülen cihazlarla şeker takibi nasıl yapılıyor bilen var mı acaba

çok sevimliler yaa masum paşam benim :KK68:

eee peki çağırıp takibe aldımı böyle birşey söyledikten sonra canım çünkü böyle birşey söylüyorsa kontrolde etmesi lazım değilmi merak ettim

gözün aydııınnn canım maşAllah prensesleree sen ikiz hamilesin ben de 7 kilo aldım şimdiden bakalım hızla gidiyor ilk başlarda çok iyidi çok yememe rağmen ama şimdi ne yesem yarıyo :KK64:

inşAllah en kısa zamanda geçer hareketsiz kalınca vücut iyice ağırlaşıyor ama çok şükür yakınların ilgileniyor kısa sürede toparlarsın. benim eşim olmasa burda kimse sorup etmez beni ailemde şehir dışında Allah eşimden razı olsun

ayyy gözün aydın çok sevindim iyi haberler almışsın bendede pıhtılaşma var İnşAllah sonuna kadar hep böyle iyi gider herşey maşAllah

hareketleri hissediyorsan iş çıkışı bi acile uğrar ultrasondan görebilirsin istersen için rahat eder çok geçmiş olsun bende okadar sakar oldum anlatamam düşmekten çok korkuyorum hep hasta gibi yürüyorum merdivenleri filan ama olacağı varsa oluyor.

Hoşgeldin canım aramıza:KK200:
hiç sorma galiba hamilelikte kaynaklı halsizleşiyoruz aniden onun etkisi var bende aşırı sakarlaştım

doktorun bi garipmiş 2 gün için bu kadar niye tepki veriyor anlamadım benimki 5 gün önde çıktı doktorum çok mutlu oldu maşAllah deyip durdu en fazla 3 buçuk kilo olacağına 4 olur buda dazla değil bence demekki bebeğin ihtiyacı var alıyor.
Yok canm çağırmadı ben önemli bişeymi deyince hayr önemli bişe değil dedii rahim kasılmasından kastı neydi hiç bilmiyorum ama hergün aynı şeyi yaşıyorum kasıklarımda oluo pıt pıt damar atar gibi atıyo elimi koydugum zaman hissediyorum hatta

Yok canm çağırmadı ben önemli bişeymi deyince hayr önemli bişe değil dedii rahim kasılmasından kastı neydi hiç bilmiyorum ama hergün aynı şeyi yaşıyorum kasıklarımda oluo pıt pıt damar atar gibi atıyo elimi koydugum zaman hissediyorum hatta
Kasık kısmındaysa senin bilemicem bende sağ yada sol göbek deliğimin yanında pıt pıt oluyo herzaman değil tabi çokkk sevimli geliyor bana su yutup hıçkırık tutması :)))

Kasık kısmındaysa senin bilemicem bende sağ yada sol göbek deliğimin yanında pıt pıt oluyo herzaman değil tabi çokkk sevimli geliyor bana su yutup hıçkırık tutması :)))
Maşallah kuzuya :) o bende hiç olmadı ya inş bi sorun yoktur nefes alıp vermesinde haftaya doktr kontrolüm var zaten yine sorcam detaylı anlatır sebebini o zaman

Back
X