• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bugün 3-4 kez karnım taş gibi sertleşti. Neden olur ki o? bebeğim de çok hareketli bugün maşallah kıpır kıpır. Acaba o sebeple mi oluyordur?
2 gun önceye kadr benımde cok oluyodu moralım bozuluyodu doktora gıttim hatta idrar yolu enfeksıyonum varmıs antıbıyotık falan kullanıyorum ıkı gundur rahatladı kasılmam olmuyo enfeksıyon kaynaklıydı sanırım

Kizlar benim birkac aydir gerginlikten mi bilmiyorum inanilmaz bacaklarim kasiniyor. Hatta bebe yagi dokunmus olabilir deyip azalttim ama gecmedi ve bugun birsey farkettim sanki kizamik olmusum gibi butun bacagimi kirmizi noktalar sarmis. Bir dermatologa gorunecegim, kalici birsey olmaz umarim. Bir de bacagimdaki tuyler lazerle tamamen bitmisti acaba lazerin bir etkisi sonucu boyle birsey olmus olabilir mi? Boyle bir sorun yasayan var mi?
Zeytin yağı kullansana canım ben çok memnunum bende lazer yapmıştım bitmişti hamileliktede tek tük çıktı tüyler.. Kaç gündür böyle 10-15 günü geçmişse görün bakalım dermatoloğa ayakta mı çok kalıyosun

Kızlar bugün çok konuştum ama bi şey daha sorcam yarın şeker yüklemem var da akşam kaçtan sonra bi şey yiyip içmemek lazım acaba bnm 11 de ilacım var içsem sorun olmaz herhalde.. sabah da troid ilacım var aç karnına Dr onu içebilirsin dedi ama size şeker yüklemesinden önce bi şey diyen oldu mu?
12 saat öncesinden bir şey yiyip içme derim etkiliyor çünkü

2 gun önceye kadr benımde cok oluyodu moralım bozuluyodu doktora gıttim hatta idrar yolu enfeksıyonum varmıs antıbıyotık falan kullanıyorum ıkı gundur rahatladı kasılmam olmuyo enfeksıyon kaynaklıydı sanırım

Çarşamba kontrol var. Sorayım bakalım ne diyecek. İnşallah yoktur enfeksiyon.

Canım aynısı bende var bacaklarım acayip kaşınıyo ve kollarım..ozellikle dirseğim ve dizkapagım..catlıcak desem oralar yeri değil.şuanda kollarım yara bere içinde kaşımaktan.bebeyağı sürünce hafifliyo. Neden olduğunu anlamadım.ha bide goguslerimde çok kasınıyo

Benimde gogsum kasiniyo 2 3 gundur ucunun etrafi. Baktım kuruluk catlama falanda yok birsey surmedim

Bi yanlışlık var belli 10 gram ne ki.. benim de içim rahattı ama baktım ki kendi kendime kuruyorum hem bebeğimi de strese sokuyorum gideyim de içim rahatlasın dedim. Sıkma canını sen yanlış bi ölçüm var ortada

Dimi ben de öyle düşünüyorum. Dediğin gibi belki de pozisyonundan dolayı öyle oldu. Benim kendi doktorum çok pozitif bir kadın, geri de çıkmış olsa problem değil toparlar diyordu. Şimdi bu ayrıntılıdaki gelişimi yavaş diyince biraz sinirimi bozdu işte.

Ama dediklerin beni daha da rahatlattı, sağol valla:)

Cok fark yokki cnm bence usg farki vardir her zaman nerde kontrollerini oluyosan orda baktir derim

Yani ezbere konuştum ama 23.haftanın normali o kadar kilolar sanırım. İşin aslı mesele kilosunun da az olması değil, gelişimi yavaş falan dedi ona takıldım. Zaten gidicem canım ama 2.5 hafta falan var gitmeme, hemen de gitmek istemiyorum açıkçası. Bir daha başka doktora gitmem için sebep yok zaten, gitmem de valla. Durup dururken canımı sıktı.

Dimi ben de öyle düşünüyorum. Dediğin gibi belki de pozisyonundan dolayı öyle oldu. Benim kendi doktorum çok pozitif bir kadın, geri de çıkmış olsa problem değil toparlar diyordu. Şimdi bu ayrıntılıdaki gelişimi yavaş diyince biraz sinirimi bozdu işte.

Ama dediklerin beni daha da rahatlattı, sağol valla:)

Yani ezbere konuştum ama 23.haftanın normali o kadar kilolar sanırım. İşin aslı mesele kilosunun da az olması değil, gelişimi yavaş falan dedi ona takıldım. Zaten gidicem canım ama 2.5 hafta falan var gitmeme, hemen de gitmek istemiyorum açıkçası. Bir daha başka doktora gitmem için sebep yok zaten, gitmem de valla. Durup dururken canımı sıktı.
Kalbini ferah tutmaya bak canm bende bu konuda sıkıntıdaym bu ara.persembeye randevu aldm bakalm bu gidecegm doktor ne diyecek kilosuna felan merak ediyorum Allahm hepimz bir sag salim kucağımıza alsaydk insallah :/

Kızlar bugün çok konuştum ama bi şey daha sorcam yarın şeker yüklemem var da akşam kaçtan sonra bi şey yiyip içmemek lazım acaba bnm 11 de ilacım var içsem sorun olmaz herhalde.. sabah da troid ilacım var aç karnına Dr onu içebilirsin dedi ama size şeker yüklemesinden önce bi şey diyen oldu mu?
Selam. Ben dun seker yüklemesi yaptim kadin doktorumda ve onceki randevumda ozellikle tembihledi cok iyi kahvalti yap oyle gel dedi. Seker testi ac karna yapilmaz. Turkiyede nasil oluyor bilmiyorum ama bizde anlattigim gibi.

Ben kıltüy konusunda çok takıntılıyım. Epilasyondan önce 15 günde 1 agda yaptırırdım. Göbeğimi aldırana kadar her gün bakıp duruyordum, ağlayasım geliyordu. Aldırdım çok mutluyum :)
Ah sorma cnm bende cok takintiliyim o konuda ama alirsam daha cok cikar die ellemedim ama recep ivedik gobegi olcak gibiyim:)))

Egozz Egozz cnm bn hiç yememden kısmadım ama iştahım çok yoktu yoksa bn de hamilelikte aman yemiyim dikkat edeyim bilmem ne diyen biri değilim bnde zaten 9 ay tadını çıkar boşver :KK70: ne de olsa vereceksin.. bnde bu ara hızlı alıyorum kiloları bakalım sonlara doğru ne olacağım belli değil :KK70:
Bende kiloya pek takmiyorum ama cok da kilo almak istemiyorum doktorum toplamda 12-15 kiloyla kapatalim diyor.. Zaten bnm karnim baya sisti aldigim kilo karnimda ve goguslerimde:)) bebisleeimiz iyi olsunda kilo alinir verilir sorun deil hic..

Hadi ya kızlar bende de çok oluyo bu durum sertleşme bebek kıpır kıpır maşallah ama bende de enfeksiyon var Dr genital hap verdi kullanmıyorum.kullanmasam ne olur ki

Günaydın kızlar saat 10.00da kontrolümüz var.inş güzel gecer.seker yüklemesi henüz yaptırmadım doktora onu soracam.az önce tartıldım 72 kilo olmusum.sanırım kızacak bu sefer doktor.asırı aldım son zamanlarda.sizin kilo durumunuz nasıl.bu hızlı alımı durdurmak için neler yapıyorsunuz.son olarak catlamam yok lierac kullanıyorum.ama birhaftadan fazladır karnımın sag tarafı asırı kasınıyor.bebişin kafası oralarda.sac lı birbebek olabilirmi ve bu kadıntı yapabilirmi.

Back
X