• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bence millet erkek bebeğe meraklı, beni de yolda çevirip çevirip erkek mi diyorlar :KK70: Hayır yahu kız işte mis gibi de :KK53:
Offff bana da dediler bunu..ne meraklılar:ruh: hatta iş yerimden bi arkadaş erkek doğurduğumu görmüş rüyasında ben cinsiyeti öğrendiğim gün :ıslık: işin gücün mü yok senin dedim içimden :işsiz:

Evet kırk kere o degısır bıle dediler yahu kız bu kız !!! Ay cok sınırlenıyodum kaldıkı cınsıyetı erkek belırlıyo bız tarla tarlaya ne ekersen o yani seytan dıyo soyle rezıl et kocalarımıza bıse denmiyo ama bıze denıyo valla asırı sacma yani
Ne kadar saçmaladıklarının farkında değiller herhalde..ayyy bi de ısrar etmiyorlar mı:ukala:

Auralee Auralee aynen ben kız bebek hastasıyım zaten sende bı kadınsın nasıl boyle sacma dusunur soyumuz devam etsın mantıgı valla hayırlı evlat olsun dicegıne bırde kendı ogulları da genelde hayırsız cıkmıs oluyo tam mantıksız yani kafasız insanlar :)

Günaydın kızlar ben merdivenden düştüm ya :KK43: ama öyle sert düşmedim merdivenin kıyısına kuyruk sokumumu vurdum karnımı kasmadım bile ama korktum :KK43: oooff aksiliğe bak ya.. Dr da istirahat et dedi ama işten çıkmak gibi bir durumum maalesef yok şuan ultrasonla bakılsa iyi olur dedi ama ben biraz bekliyim diyorum Dr da yokmuş çünkü kongredeymiş :KK43:
Kiyamam cnm cok gecmisler olsun.. Buaralar cok duymaya basladim etrafimda aman kizlar dikkat edin.. Hamileyken kas bosalmasi oluyormus ondan boyle ani dusmeler falan olabiliyormus.. Allah bebeklerimizi bizi korusun.. Bebegin nasil tekmeliyormu cnm? Ben duatukten sonra cok korkmustum hemen tepiklemiati oglusum..

Aynen zaten ilk cinsiyet ogrenilen zamanlarda kiz diyince olsuun olsuun eli ayagi duzgun olsunda. Yok efendim ilk cocuk nasilsa falan demiyolar mi dalasim geliyo :sinirli: agrin var mi diyolar sirtim belim agriyo diyorum. Aaaa erkek bebek sirta kiz kasiga vurur aslinda:sopa: Allahim sana geliyorum :ruh:
Temiz bi d..ktr git hakediyorlar aslında..ben artık soru soran arkadaşımsa sorma,hoşlanmıyorum bu sorulardan diyorum..geçen gün biri doktor gibi muayene ediyordu..başkalarına da "ben çok duygusuzum yeaaaa:halay: hiçbişeyim yok falan diyorum..en olmadı baktım saçmalığın dibi yok benim işim var deyip kaçıyorum..acayip geriliyorum saçma salak soru ve yorumlardan..offf düşününce bile daral geldi..bazen tek başıma gurbette olduğuma sevinmiyor değilim hani

Ben de yaptiriyorum ama gobegime yaptirmadim.. Boyle killi erkek gobegi de hic hosuma gitmio ama almayin dogumdan sonra dokulur dediler diye ellemedim bende..

Ben kıltüy konusunda çok takıntılıyım. Epilasyondan önce 15 günde 1 agda yaptırırdım. Göbeğimi aldırana kadar her gün bakıp duruyordum, ağlayasım geliyordu. Aldırdım çok mutluyum :)

Birde hamile kalmak zaten bir mucize bırde erkek kız ayrımı yapıyolar gelmısız 2017 ye neyın kafası valla mıllet hastanelerde neler cekıyo bazen dusununce gercekten nasıl hamıle kalmısım allahım sukur verdıgın ıcın diyorum
Aynen öyle ben 2 sene neler cektim ne gözyaslari döktüm şükürler olsun Rabbim sonunda nasip etti kizi erkegi yok bu isin.
Bu devirde hamile kalabilmek bile büyük bir iş onu anladm o süreçte.ama tabi cok cahil insan var ülkemizde.erkek olsun soyadimiz devam etsin derdinler.Allah onlarada akil fikir versin

Kızlarr tetanozu oldum da banyo fln sakıncalı mı sormayı unuttum.şuanda acı yok bide sonradan oluyomu

Kızlar kan uyuşmazlığı olan varmı 28. Haftada iğne yapıcaz dedi bu hafta yani aynı durumda olan varmı?
Ya bende onu merak ediyorum benim doktor hiç bişey demiyor bi ayrıntılıya girdim bide şeker yüklemesi oldu ayda 1 çağırıyo beni 21 Aralık da çağırdı normal kontrole .s ozaman da 30 haftalik oluyorum :((

Ya bende onu merak ediyorum benim doktor hiç bişey demiyor bi ayrıntılıya girdim bide şeker yüklemesi oldu ayda 1 çağırıyo beni 21 Aralık da çağırdı normal kontrole .s ozaman da 30 haftalik oluyorum :KK43:(
Evet canım ya benım bebek etkılenmısmıdiye bı kan testı yapmıstı 4. Ayda negatıftı simdi tekrar o testı tekrarlıcam negatıfse sorcam suan gerek varmı diye bırde eger bebek suan etkılenıyosa ne oluyo onu anlayamadım napsam bılemedim hıc

Back
X