2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Hadi inşallah yine iyi çıkar sonucun bana onlarıda yaptırmadı özele gidiyorum bide hiç bisi demiyor anlamadım bilseydim devlete giderdim onlar sürekli tahlil yaptirio aman bilemedim cnm

Tekmeliyor cnm hareketli çok şükür zaten düştüm sonra merdivene oturdum hemen başladı orda gün içinde hep takip ettim iyiydi sadece biraz karın ağrım oldu çok hafif eve geldim yattım şimdi o da geçti çok şükür.. çok dikkat ediyorum normalde çok korktuğun bi şeydir düşmek bi de birinin bana çarpması o kadar dikkate rağmen düştüm

Hadi inşallah yine iyi çıkar sonucun bana onlarıda yaptırmadı özele gidiyorum bide hiç bisi demiyor anlamadım bilseydim devlete giderdim onlar sürekli tahlil yaptirio aman bilemedim cnm
Peki hıc kanaman oldumu benım sadece içerde kanama oluyo acaba etkılenıyomu taktım simdi

Egozz cnm bn hiç yememden kısmadım ama iştahım çok yoktu yoksa bn de hamilelikte aman yemiyim dikkat edeyim bilmem ne diyen biri değilim bnde zaten 9 ay tadını çıkar boşver ne de olsa vereceksin.. bnde bu ara hızlı alıyorum kiloları bakalım sonlara doğru ne olacağım belli değil

Yaa son ay baykuş gibi olcam heralde Yoruluyorum aslında dediğin gibi ondan da olabilir gerçi bu hafta pek yormadılar beni iş yerindekiler ama evden çıkmak, o akşam trafiği bile yorgunluk sebebi

Oyy fındık burunlu demek maşallah kuzuna :) tombiş mombiş sonuçta sağlıklı olsun en önemlisi o :)

Cidden ya balayı falan bitti eşin de yazık yaa hemen hazır korkusundan :))

Kızlar az önce kontrolden geldim 25+6 dayız 36 cm 1133 grm olmuş oglusum. Gelişimi iyi dedi doktorumuz. Ayrıca aşağı da dönmüs. Ama benim 50 lik şeker 140 çıktığı içi bundan sonra tatlı yemeyecegim . Bide moralim çok bozuk bugün okulda 2 arkadaş fazla kilo aldin dedi. 70le başladım 78 kiloyum şuanda. Bütün gün moral bozuklugundan olsa gerek başım döndü devamli. Ama tansiyonum falan normal çıktı. Bu parmaktan ölçülen cihazlarla şeker takibi nasıl yapılıyor bilen var mı acaba

Yok canm çağırmadı ben önemli bişeymi deyince hayr önemli bişe değil dedii rahim kasılmasından kastı neydi hiç bilmiyorum ama hergün aynı şeyi yaşıyorum kasıklarımda oluo pıt pıt damar atar gibi atıyo elimi koydugum zaman hissediyorum hatta

Kasık kısmındaysa senin bilemicem bende sağ yada sol göbek deliğimin yanında pıt pıt oluyo herzaman değil tabi çokkk sevimli geliyor bana su yutup hıçkırık tutması :)))

Kasık kısmındaysa senin bilemicem bende sağ yada sol göbek deliğimin yanında pıt pıt oluyo herzaman değil tabi çokkk sevimli geliyor bana su yutup hıçkırık tutması :)))
Maşallah kuzuya :) o bende hiç olmadı ya inş bi sorun yoktur nefes alıp vermesinde haftaya doktr kontrolüm var zaten yine sorcam detaylı anlatır sebebini o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…