- 23 Ekim 2011
- 3.827
- 2.706
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.061
Gecen gun hastanede okudum. Ilk 3 aydan sonra lazer yaptiriliyormus. Bi zarari yokmusBen tam baslamistim ki lazere hamile kaldım :)
Hadi inşallah yine iyi çıkar sonucun bana onlarıda yaptırmadı özele gidiyorum bide hiç bisi demiyor anlamadım bilseydim devlete giderdim onlar sürekli tahlil yaptirio aman bilemedim cnmEvet canım ya benım bebek etkılenmısmıdiye bı kan testı yapmıstı 4. Ayda negatıftı simdi tekrar o testı tekrarlıcam negatıfse sorcam suan gerek varmı diye bırde eger bebek suan etkılenıyosa ne oluyo onu anlayamadım napsam bılemedim hıc
Tekmeliyor cnm hareketli çok şükür zaten düştüm sonra merdivene oturdum hemen başladı ordaKiyamam cnm cok gecmisler olsun.. Buaralar cok duymaya basladim etrafimda aman kizlar dikkat edin.. Hamileyken kas bosalmasi oluyormus ondan boyle ani dusmeler falan olabiliyormus.. Allah bebeklerimizi bizi korusun.. Bebegin nasil tekmeliyormu cnm? Ben duatukten sonra cok korkmustum hemen tepiklemiati oglusum..
Peki hıc kanaman oldumu benım sadece içerde kanama oluyo acaba etkılenıyomu taktım simdiHadi inşallah yine iyi çıkar sonucun bana onlarıda yaptırmadı özele gidiyorum bide hiç bisi demiyor anlamadım bilseydim devlete giderdim onlar sürekli tahlil yaptirio aman bilemedim cnm
Banyo ilk gün yapma ertesi gün yaptım ben benim daha sonra acı ya da sancı olmadı kolunun üzerine uyuma yeterKızlarr tetanozu oldum da banyo fln sakıncalı mı sormayı unuttum.şuanda acı yok bide sonradan oluyomu
Yaa son ay baykuş gibi olcam heraldeSanirim herkezde var bende dün cok of pöf falan dedim esim dedi geldi senin zorlu zamanlarin diye hamile yastigimi piyasaya cikardi :)) esas agrilar daha gelmedi korkutmak gibi olmasinda 8 ve 9 zor geciyo geceside günduzüde az kaldi sabretcez biraz cok yoruluyosan oda yapar ama
Oyy fındık burunlu demek maşallah kuzuna :) tombiş mombiş sonuçta sağlıklı olsun en önemlisi o :)Sanırım onun için dedi açlık kan şekeri istedi verdim 90 çıktı tokluğu da verdim sonucunu bekliyorum ... Sadece tombiş bi bebek olacak dediŞansına canım hamur işi falan çekiyor şimdi dr öyle deyince kalakaldım :) Bebeğin burnu çok gzel dedi ya
Cidden ya balayı falan bittiBu detaylıya gittiğim doktordu ama ben biraz fazla meraklıyım çok konuşturuyorum ondan mı acaba
Artık balayı bitti ne yazık ki hepimizde bi ağrılar başlıyor :/ Benim de karnım çok ağır geliyor mesela uyurkenDün ağlaya ağlaya kalktım yerimden, ağırlıktan sanki uyuşmuş, ya da darbe yemişim de morarmış gibi oluyor. Eşim sancı sandı doktora mı gidiyoruz napıyoruz diyor
Hormonlardan dolayı azalma olmaz boşuna giderim diye umursamadim zaten az benim tuylenmem ,sarışınım ondan birazdaGecen gun hastanede okudum. Ilk 3 aydan sonra lazer yaptiriliyormus. Bi zarari yokmus
Amin amin hepimizin bebeklerini inşallahOyy fındık burunlu demek maşallah kuzuna :) tombiş mombiş sonuçta sağlıklı olsun en önemlisi o :)
Banyo ilk gün yapma ertesi gün yaptım ben benim daha sonra acı ya da sancı olmadı kolunun üzerine uyuma yeter
Yok canm çağırmadı ben önemli bişeymi deyince hayr önemli bişe değil dedii rahim kasılmasından kastı neydi hiç bilmiyorum ama hergün aynı şeyi yaşıyorum kasıklarımda oluo pıt pıt damar atar gibi atıyo elimi koydugum zaman hissediyorum hattaçok sevimliler yaa masum paşam benim
eee peki çağırıp takibe aldımı böyle birşey söyledikten sonra canım çünkü böyle birşey söylüyorsa kontrolde etmesi lazım değilmi merak ettim
gözün aydııınnn canım maşAllah prensesleree sen ikiz hamilesin ben de 7 kilo aldım şimdiden bakalım hızla gidiyor ilk başlarda çok iyidi çok yememe rağmen ama şimdi ne yesem yarıyo
inşAllah en kısa zamanda geçer hareketsiz kalınca vücut iyice ağırlaşıyor ama çok şükür yakınların ilgileniyor kısa sürede toparlarsın. benim eşim olmasa burda kimse sorup etmez beni ailemde şehir dışında Allah eşimden razı olsun
ayyy gözün aydın çok sevindim iyi haberler almışsın bendede pıhtılaşma var İnşAllah sonuna kadar hep böyle iyi gider herşey maşAllah
hareketleri hissediyorsan iş çıkışı bi acile uğrar ultrasondan görebilirsin istersen için rahat eder çok geçmiş olsun bende okadar sakar oldum anlatamam düşmekten çok korkuyorum hep hasta gibi yürüyorum merdivenleri filan ama olacağı varsa oluyor.
Hoşgeldin canım aramıza
hiç sorma galiba hamilelikte kaynaklı halsizleşiyoruz aniden onun etkisi var bende aşırı sakarlaştım
doktorun bi garipmiş 2 gün için bu kadar niye tepki veriyor anlamadım benimki 5 gün önde çıktı doktorum çok mutlu oldu maşAllah deyip durdu en fazla 3 buçuk kilo olacağına 4 olur buda dazla değil bence demekki bebeğin ihtiyacı var alıyor.
Banyo ilk gün yapma ertesi gün yaptım ben benim daha sonra acı ya da sancı olmadı kolunun üzerine uyuma yeter
Kasık kısmındaysa senin bilemicem bende sağ yada sol göbek deliğimin yanında pıt pıt oluyo herzaman değil tabi çokkk sevimli geliyor bana su yutup hıçkırık tutması :)))Yok canm çağırmadı ben önemli bişeymi deyince hayr önemli bişe değil dedii rahim kasılmasından kastı neydi hiç bilmiyorum ama hergün aynı şeyi yaşıyorum kasıklarımda oluo pıt pıt damar atar gibi atıyo elimi koydugum zaman hissediyorum hatta
Bunlara bayildim ya. Acaba bulabilir miyiz ki?
Maşallah kuzuya :) o bende hiç olmadı ya inş bi sorun yoktur nefes alıp vermesinde haftaya doktr kontrolüm var zaten yine sorcam detaylı anlatır sebebini o zamanKasık kısmındaysa senin bilemicem bende sağ yada sol göbek deliğimin yanında pıt pıt oluyo herzaman değil tabi çokkk sevimli geliyor bana su yutup hıçkırık tutması :)))
Canım ilk defa duydum o ne oluyoki niçin verdi?Amin amin hepimizin bebeklerini inşallahbir şey daha sorayım bana tek kullanımlık üromisin saşe verdi zararlımı acaba
belkide hıçkırıyodur sen hissetmiyosundur doktorda öğrenir sin artık güzel haberlerle gelirsin inşallah :)Maşallah kuzuya :) o bende hiç olmadı ya inş bi sorun yoktur nefes alıp vermesinde haftaya doktr kontrolüm var zaten yine sorcam detaylı anlatır sebebini o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?