- 6 Kasım 2008
- 2.680
- 390
- 688
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.081
Selam herkese doktordan geldim cok sukur doktor hersey yolunda dedi ama cok kotu bi hafta gecirdim resmen doktor doktor gezdim seker yuklemesi yaptim yuksek cikti sonra 100 gr verdiler o üç saat hiç geçmek bilmedi çok şükür normal cikti darisi yaptiracaklaraDoktordan cikinca bize de bilgi ver canim. Insallah musmutlu cikarsin:)
Sağol canım çok şükür iyi haberler aldimSağlıklı sıhhatli güzel haberlerle gelirsiniz inşallah
Normal bende hep aşağıda hissediyorum maşallah çok. hareketli benim oğlan da.ilerisi zamanlarda tekmelerini daha fazla hissedicezKızlar birşey sorucam hani bebeğin hareketlerini artij düzenli hissetmemiz gerekiyor ya bu illa tekmemi olmalı yoksa içerde hareket etmesi de yeterli mi ? Benim bebeğim iki uç gündü doğru düzgün tekme atmiyor dağa doğrusu hep assagida hisswdiyoeum tekmeleri normal karnımı flan cok tekmeliyordu
Amin tatlım ismi büyüyünce ağırlaştırırAmin cani m hepimizinki insallah ben cok sevdim oglumun ismini ama bide görsen tipini kıvırcık baby fast bi tip hic o ejderin küheylanlığı yok :))))
Ya bu hareket olayı benimde kafamı kurcalıyor Nasıl takip edicez ben dinlenince elim hep karnımda bazen uzanıp hemen kontrole başlıyorumKızlar birşey sorucam hani bebeğin hareketlerini artij düzenli hissetmemiz gerekiyor ya bu illa tekmemi olmalı yoksa içerde hareket etmesi de yeterli mi ? Benim bebeğim iki uç gündü doğru düzgün tekme atmiyor dağa doğrusu hep assagida hisswdiyoeum tekmeleri normal karnımı flan cok tekmeliyordu
Bende 73-74 geziyorum bakalım doktor ne dicekBende 66 ile hamile kaldim suan 75 oldum80de tamamlarim ins:)
Gözün aydın tatlım şimdiden hep kontrol halindeyiz bebişlereSağol canım çok şükür iyi haberler aldim
İdrarda enfeksiyon içinCanım ilk defa duydum o ne oluyoki niçin verdi?
Temiz bi d..ktr git hakediyorlar aslında..ben artık soru soran arkadaşımsa sorma,hoşlanmıyorum bu sorulardan diyorum..geçen gün biri doktor gibi muayene ediyordu..başkalarına da "ben çok duygusuzum yeaaaahiçbişeyim yok falan diyorum..en olmadı baktım saçmalığın dibi yok benim işim var deyip kaçıyorum..acayip geriliyorum saçma salak soru ve yorumlardan..offf düşününce bile daral geldi..bazen tek başıma gurbette olduğuma sevinmiyor değilim hani
Aynen öyle ben 2 sene neler cektim ne gözyaslari döktüm şükürler olsun Rabbim sonunda nasip etti kizi erkegi yok bu isin.
Bu devirde hamile kalabilmek bile büyük bir iş onu anladm o süreçte.ama tabi cok cahil insan var ülkemizde.erkek olsun soyadimiz devam etsin derdinler.Allah onlarada akil fikir versin
Kızlarr tetanozu oldum da banyo fln sakıncalı mı sormayı unuttum.şuanda acı yok bide sonradan oluyomu
Kızlar kan uyuşmazlığı olan varmı 28. Haftada iğne yapıcaz dedi bu hafta yani aynı durumda olan varmı?
Testi bırkeremi yaptılar canım benım 15. Haftada bakıldı negatıftı şimdi tekrar bakılıp iğne yapılcak e pozıtifse bebekte bıse olurmuki endıse yaptm acaba içerdeki kanamam bundanmıkı gerci doktorum bıse demedi kasılma yapıyo demıstıBencede iyi yanından bakmalisin tek yasamana. Bende kendi ailemden uzaktayim bu da cok zor
Sanki ingiltere kraliyet ailesi
Canim ben ogleden sonra oldum ertesi gun sabah basladi agri ve 2 gun surdu bugun 3. Gun hafifledi bugun banyo yaptim ben ama o kolumu cok yukari kaldiramadim yinede sacimi yikarken zorlandim dune gore cok iyiyim ama.
Bende var canim bende sali gunu bakildi tekrar aradilar negatif diye cok sukur. Ama bana igne olcaksin falan demedi doktor. Bidahaki gidisimde 30 haftalik falan oluyorum. 6. Haftamda kanama ile hastaneye yattigimda bana vurulmustu anti D o yuzden bekliyor olabilir bilgi alirsan banada yazaraan sevinirim
Testi bırkeremi yaptılar canım benım 15. Haftada bakıldı negatıftı şimdi tekrar bakılıp iğne yapılcak e pozıtifse bebekte bıse olurmuki endıse yaptm acaba içerdeki kanamam bundanmıkı gerci doktorum bıse demedi kasılma yapıyo demıstı
Canm ayni ultrason aletiyle mi ölcüldü herseyi ? usg farki olabilir.su an kac olman gerekiyor normalde ? usg de kac çıktı? kilosu nasil bu aradaKızlar iyi akşamlar:)
Bugün 2.kez ayrıntılım vardı, ilkine çok erken girdiğim için beyin ve kalp bakıldı. Çok şükür bir problemimiz yok yalnız kilosu 10 gün önce 3 gün ileride çıkan çocuk bugün 5 gün geride çıktı ve 2 haftada sadece 10 gr almış gibi ölçüldü. Kadın da gelişimi yavaş, izlenmesi gerekir bilmem ne dedi canımı sıktı. Anlamadım ne iştir. 10 gün önce AC 23 hafta ile uyumluyken (21+5'tim o zaman) bugün 22 hafta ile uyumlu ki 22+5 çıktım ölçümlere göre. 10 günde 10 gr alması hiç aklıma yatmıyor, değişen hiç bir şey yok ama anlamadım. Canım sıkıldı durup dururken.
Canm ayni ultrason aletiyle mi ölcüldü herseyi ? usg farki olabilir.su an kac olman gerekiyor normalde ? usg de kac çıktı? kilosu nasil bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?