• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Benim oglumun adi ejder yeni dogacak olan oglumunda adi ahad olucak kismetse abi kardes ağır isimleri birass :)) belki fikir olur sanada bende isim konusunda hic bulamam esim söyledi ben arasindan begendim kiz olsaydi ecrin istiyodum
ejder ismini ilk defa duyuyorum:KK39: sağlıklı sıhhatli büyüsün kuzucukların

Sanırım onun için dedi açlık kan şekeri istedi verdim 90 çıktı tokluğu da verdim sonucunu bekliyorum ... Sadece tombiş bi bebek olacak dedi :KK53: Şansına canım hamur işi falan çekiyor şimdi dr öyle deyince kalakaldım :) Bebeğin burnu çok gzel dedi ya :KK48:

Canim bende 25+6 da gittim 937 gr cikti ama bana onu bunu kes demedi.. gayet guzel gidiyor dedi. Hoş, beyaz ekmeği pizzayi falan yasaklamisti ama ben baya ekmek yiyorum ki hamilelikten once yemezdm simdi canim istiyor.

güzel annelerimmm dış çekim ve hastene çekimi için neler düşünüyorsunuz sizce gerek varmı yok yere masraf mı ben çok kararsızm bir yanım yaptırmak istiyor ama evde aldık masrafda çok :KK43:

Ben istiyorum ya ne bilim bi kere olan bisey dediğin gibi cocuk zaten masraf zor olucak ama bugun yarin arayip bilgi alacaktim bende. Bana normal olursa esin girebilir ama sezeryana almiyoruz dedi o zaman cekim nasi olucak bu detaylari konusmak lazim

mavi kediiiiiiii hamilemisin sen ya çoooooooook sevindim

cinsiyeti ne bebişin çok sevindim ya bende ikinci için çalışmadayım 7 ay oldu tık yök henüz
kaç kilosun tatlım şuan nasıl gidiyor hamilelik

tatlımm tatlımmm selam :KK19:

oğluşum olucak tatlımm 62ydim 69um şuan 24 haftalık ım :skandal:

sen nasılsın nasıl gidiyo epeydir görüşmedik bebiş mi düşünüyosunuz olur Allahın izniyle ee kardeş zamanı gelmiştir tabi :KK49:

Benim karnimda oyle asiri buyume hala yok hele sabahlari hic buyuk degil bana mi oyle geliyor bilmiyorum zaten her goren erkek galiba diyor hayir prenses o diyorum :) benim ic karin baya genis heralde yada son ay tavan yapicak :D

Kızlar sizce bebek için araba oda takımı vs. Almak için erkenmi? Biz peşinat verip oda takımı alıcaz 2 aya taksit böldük 8. Ayımın sonunda elimizde olucak oda sizcede mantıklımı yoksa bekleyimmi biraz?

Benim karnimda oyle asiri buyume hala yok hele sabahlari hic buyuk degil bana mi oyle geliyor bilmiyorum zaten her goren erkek galiba diyor hayir prenses o diyorum :) benim ic karin baya genis heralde yada son ay tavan yapicak :KK70:
Bence millet erkek bebeğe meraklı, beni de yolda çevirip çevirip erkek mi diyorlar :D Hayır yahu kız işte mis gibi de :KK53:

tatlımm tatlımmm selam :KK19:

oğluşum olucak tatlımm 62ydim 69um şuan 24 haftalık ım :skandal:

sen nasılsın nasıl gidiyo epeydir görüşmedik bebiş mi düşünüyosunuz olur Allahın izniyle ee kardeş zamanı gelmiştir tabi :KK49:
ay canım ya nasıl sevindim anlatamam allah tamamına erdirsin zamanında sağlıcakla kucağına al inşallah annelik çooook güzel allah isteyen herkese nasip etsin
aynen canım 7 ay oldu henüz bişeyler yok nasipte ne zaman varsa o zaman olur

Kızlar sizce bebek için araba oda takımı vs. Almak için erkenmi? Biz peşinat verip oda takımı alıcaz 2 aya taksit böldük 8. Ayımın sonunda elimizde olucak oda sizcede mantıklımı yoksa bekleyimmi biraz?
Bende dolabını aldım odasını da boyatıcam. O zamana kadar havalandırırım rahat rahat yaya yaya hazırlıklarımı tamamlarım diye düşündüm.

Bence millet erkek bebeğe meraklı, beni de yolda çevirip çevirip erkek mi diyorlar :KK70: Hayır yahu kız işte mis gibi de :KK53:

Aynen zaten ilk cinsiyet ogrenilen zamanlarda kiz diyince olsuun olsuun eli ayagi duzgun olsunda. Yok efendim ilk cocuk nasilsa falan demiyolar mi dalasim geliyo :sinirli: agrin var mi diyolar sirtim belim agriyo diyorum. Aaaa erkek bebek sirta kiz kasiga vurur aslinda:sopa: Allahim sana geliyorum :ruh:

Aynen zaten ilk cinsiyet ogrenilen zamanlarda kiz diyince olsuun olsuun eli ayagi duzgun olsunda. Yok efendim ilk cocuk nasilsa falan demiyolar mi dalasim geliyo :sinirli: agrin var mi diyolar sirtim belim agriyo diyorum. Aaaa erkek bebek sirta kiz kasiga vurur aslinda:sopa: Allahim sana geliyorum :ruh:
HAhaah çok komik oluyor ama :D Yok yok kesin erkek diye direten de var. Bi de bi kere çingene fal bakayım diye geldi oğlun olacak diyor, baştan fiyasko oldu abla diyecektim demedim :D

ay canım ya nasıl sevindim anlatamam allah tamamına erdirsin zamanında sağlıcakla kucağına al inşallah annelik çooook güzel allah isteyen herkese nasip etsin
aynen canım 7 ay oldu henüz bişeyler yok nasipte ne zaman varsa o zaman olur

kiloyu da hiç takma canım doğumdan sonra hepsi gider keyfini çıkart

tatlımmm çok kafaya takınca olmuyor psikoloji çok çok önemli bence rahat olun akışına bırakın stres önemli etken olmamasında :KK14:
aynen sizlerden biliyorum ne kadar güzel verileceğini ve rahatım güzel beslenmeye çalışıyorum canım ne çekiyosa yiyorum çok alırsam da kilo veririm elbette:KK49:

Katılıyorum olsun eli ayagı saglıklı olsun diyolar ılk zamanlar sınır krızıne gırıyodum ne salak konusuyolar diye zaten ılk bebegım kıme ne ki

HAhaah çok komik oluyor ama :KK70: Yok yok kesin erkek diye direten de var. Bi de bi kere çingene fal bakayım diye geldi oğlun olacak diyor, baştan fiyasko oldu abla diyecektim demedim :KK70:
Evet kırk kere o degısır bıle dediler yahu kız bu kız !!! Ay cok sınırlenıyodum kaldıkı cınsıyetı erkek belırlıyo bız tarla tarlaya ne ekersen o yani seytan dıyo soyle rezıl et kocalarımıza bıse denmiyo ama bıze denıyo valla asırı sacma yani

Evet kırk kere o degısır bıle dediler yahu kız bu kız !!! Ay cok sınırlenıyodum kaldıkı cınsıyetı erkek belırlıyo bız tarla tarlaya ne ekersen o yani seytan dıyo soyle rezıl et kocalarımıza bıse denmiyo ama bıze denıyo valla asırı sacma yani
Ben öyle insanları sallamıyorum bile, kendisi de kadın olup kız bebek diye olsun ilk çocuk diyecek mantıktaysa tebrikler. Valla biz kız diye ekstradan bi mutluyuz gibi, gerçi erkek dese yine öyle olurduk :D Ben doğduğumda da kız olduğum için öküzce tavırlara giren bi eniştem varmış, hala da hoşlanmam kendisinden zaten, ilgimiz alakamız yoktur. Cahillik işte. 5 tane kız olsun üst üste yine kime ne, evlat olmuyo mu o.

Back
X