2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Hoşbuldumm :) ben elimde olsa şimdiden izin alıcam ama dayanıcaz biraz daha artık.. teşekkürler verdiğin bilgiler için bu arada :) benimki hıçkırık tuttuğunda ilk bi korktum eskiler göbek kordonu dolandığı için hıçkırır falan dermiş ama alakası yokmuş tabi :))

Aslında biraz fazla gibi ama bu iyi bişey bence sağlıklı gidiyo bebişin ne güzel işte.. ben ekmek yemiyorum nerdeyse ama muz yiyorum hergün bebeğe kilo yaptığı için mi yeme artık dedi

hiç sorma galiba hamilelikte kaynaklı halsizleşiyoruz aniden onun etkisi var bende aşırı sakarlaştım
Olabilir ya, bir de cidden kafa çok dalgın oluyor onun da etkisi olabilir.
Vallahi ben de çok sinir oluyorum buraya artık, 5 hafta kalmışken yıllık izin rapor o şekilde bitireyim diyorum
Kordon dolanmasından da korkmayın o kadar :) Ben de o olaydan korkardım perinatologa detaylıdayken sordum kordon dolanması dediğiniz bir şey değil zaten bebek nefes almıyor ki boğulsun, bir tek doğum anında bilinmesi gerek dedi. 5 kez dolanmış kordonla doğum da yaptırdım hiçbir sıkıntı olmuyor dedi.

cinsiyeti ne bebişin çok sevindim ya bende ikinci için çalışmadayım 7 ay oldu tık yök henüz
kaç kilosun tatlım şuan nasıl gidiyor hamilelik

Ben de aliexpressten alıcam sanırım :))

Ya dün aliexpressden baktıktan sonra, bir de bizim topraklara baktım da. Pierre cardinin ve kraftın da çok güzel çantaları var ve hemen hemen aliexpressle aynıya geliyor. Onun için oralara başvurmayayım der oldum valla.

Kızlar ağda yaptıran var mı aranızda

Ağdanın zararı mı var ki

teşekkür tatlım bende jilete dönmek hiç istemiyorum zaten ağda en güzeli acısıda olmasa emla krem kullanıyormusun öncesinde ben hiç denemedim
Yoo kullanmiyorum. Zaten baya azalmis durumda cok acimiyor 5 dk.da bitiyor. Kuafore gidiyorum zaten pudrali sir agdasi var pembe. O aciyi baya azaltiyo.

Onlar nasıl peki, sırt çantası olarak uygun bulamadım ben :/
https://tr.aliexpress.com/item/2015...&tpp=1&detailNewVersion=&categoryId=100001871
Bunu beğendim
zamanını bekleyip gelsinler yine de:)))
Tabi inşallah, bu sadece bi iç rahatlığı verdi :)

Senin doktorun da maşallah ya ne güzel açıklıyo her şeyi güzel güzel çok şanslısın :)

Kızlar ya ben geceleri hiç uyuyamıyorum nerdeyse sol tarafa yatıyorum genelde ama resmen kemiklerim batıyo çok acıyo sağ yatıyorum bi süre aynı şey onda da oluyo uyku kalitem bitti resmen hatta şu anda bile sızlıyo zayıf olduğumdan mı batıyo acaba başka böyle olan var mı?

Aynıyım rahatsz oldugum içinde uykum kacıyo kırk kere dönüyorum hıc uykum yok ne gunduz ne gece

Senin doktorun da maşallah ya ne güzel açıklıyo her şeyi güzel güzel çok şanslısın :)
Bu detaylıya gittiğim doktordu ama ben biraz fazla meraklıyım çok konuşturuyorum ondan mı acaba
Artık balayı bitti ne yazık ki hepimizde bi ağrılar başlıyor :/ Benim de karnım çok ağır geliyor mesela uyurken Dün ağlaya ağlaya kalktım yerimden, ağırlıktan sanki uyuşmuş, ya da darbe yemişim de morarmış gibi oluyor. Eşim sancı sandı doktora mı gidiyoruz napıyoruz diyor

Canim kendi doktoruna gitme, hemen bir acile git ihmal etme. Gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…