• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Günaydın kızlar ben merdivenden düştüm ya :KK43: ama öyle sert düşmedim merdivenin kıyısına kuyruk sokumumu vurdum karnımı kasmadım bile ama korktum :KK43: oooff aksiliğe bak ya.. Dr da istirahat et dedi ama işten çıkmak gibi bir durumum maalesef yok şuan ultrasonla bakılsa iyi olur dedi ama ben biraz bekliyim diyorum Dr da yokmuş çünkü kongredeymiş :KK43:
Ay çok geçmiş olsun noluyor böyle herkes düşmeye başladı :/ Ya hamilelik öncesi de bi merdivenden düşme fobim vardı şimdi daha beter oldu zaten :/

Ben yaptırıyorum cnm ayda bir.. yapcak bi şey yok :KK43: en büyük korkum da sonlara yaklaştıkça aniden Doğum olması ve hazırlıksız yakalanmak hatta 7. Aydan sonra 15 - 20 günde bir gitmeyi planlıyorum.. jilet beni çok kötü yapıyo zaten tütlerim iyice arttı hormonlardan :KK43:
Doktora sordum emla krem sür sıkıntı olmaz Dedi tatlım :110: kasılma falan olurmu diye korkuyorum bende ağda gibide bir şey yok açıkcası bırakıp jilet vurmak da istemiyorum :KK43:

Ya ben epilasyona hep karşı çıkmıştım o yüzden hep ağda yaptırdım o_O
Ama su asamada o kadar yararlı olduki bırde evlendıgımden beri bu konuda hıc sıkıntı yasamadım agda tarzı seyleri kendım zaten beceremem kuafore gıtmek ayrı mesele bırde hemen cıkıyo ben ıkı sene boyunca yaptırdım çok mutluyum canım ben gobek gogus ucu heryere yaptırdım masallah baya tuyluydum benım için cok iyi olmustu

benim oğlumun adı ali uras. tavsiye ederim canim . şans talih mutluluk demek. ona hamileyken tayinim çıktı. doğduktan sonra ev ve araba aldık. bize şans getirdi.insanlar adıyla yaşıyor gerçekten.
Ne guzel canim masallah. Malesef uras ismi de esimden veto yedi. Simdilik elde var sifir hala:)

Kızlar ağda yaptıran var mı aranızda o_O
Kizimda da 9 ay son gune kadar yaptirdim bunda da. Hatta hamileyken yapilan agda resmen 2 ay gidiyor ve alinan killarin bir kismi cikmiyor hormonlardan. Jilete sakin basvurma fiskirir mazallah bide 2 3 gune cikiyor fln gerek yok. Hicbir zarari da yok agdanin.

Ama su asamada o kadar yararlı olduki bırde evlendıgımden beri bu konuda hıc sıkıntı yasamadım agda tarzı seyleri kendım zaten beceremem kuafore gıtmek ayrı mesele bırde hemen cıkıyo ben ıkı sene boyunca yaptırdım çok mutluyum canım ben gobek gogus ucu heryere yaptırdım masallah baya tuyluydum benım için cok iyi olmustu
Ayy benim de genital kollar kaldi bir. Kismetse dogumdan sonra yaptircam. Ozellikle bu iki yer cok sorun oluyor. Bacaklar koltukalti fln yok cok rahatim ama.

Arkadaşlar bebeğin kilosu 920 çıktı çok mu fazla normalde 25+4 üm dr 26 hafta ile uyumlu ama kilosu fazla dedi ... Bebeğin de senin de kilo almanı istemiyorum dedi ben de açlık kan şekeri verdim yine.. Ekmek ve muz yemeyi kes :110: Ekmek bebeğin beynini uyuşturuyor dedi

Kizlar size bi skintimi anlatayim. Artik o kadar bunaldim ki.. 16 yasimdan beri hemoroid ve fissur problemiyle yasiyorum. En son o dayanilmaz acilar beni ameliyata itti ve bundan 4 yil once ameliyat oldum. Gecen seneye kadar cok iyiydim yani 3 yil skinti yasamadim. Gecen yaz dizimden ameliyat oldum ve hep oturmak zorunda kaldim. Tekrar bir makat agrisiyla dr.a gittim. Dr bisey yok dese de agrilarim gecmedi. 4 dr daha gezdim biri proftu ve o dahil digerleri de hemoroid ya da fissur yok dediler. Ama ben biliyorum ki bisi var cunku tuvalet sonrasi aci yanma ve tum gun makat agrisi cektim. 6 ay kadar surdu sonra baya azalmisti ki demir ilaci kullanip kabiz olana kadar... 2 aydir yine ayni agrilari cekiyorum. Dr.lar bisey yok dese de yok yere agrir mi hic.. Cok bunaldim kizlar anlatamam. 2. Ameliyati olma sansim yok omur boyu cekicem resmen. 15 yildir cektigim gibi...
Canım çok geçmiş olsun, Allah şifasını versin. Demir hapı ilk kullanmaya başladığımda benide kabız yaptı. Hemen kayısı yemeye başladım. Günde 1 tane kuru kayısı yiyorum. Tavsiye ederim , rahatsızlığına deva olmaz ama en azından kabızlığı önler.

ne güzel her yerine yaptırmışsın tatlım kurtulmuşsun tüy işinden:KK73:

Kizimda da 9 ay son gune kadar yaptirdim bunda da. Hatta hamileyken yapilan agda resmen 2 ay gidiyor ve alinan killarin bir kismi cikmiyor hormonlardan. Jilete sakin basvurma fiskirir mazallah bide 2 3 gune cikiyor fln gerek yok. Hicbir zarari da yok agdanin.
teşekkür tatlım bende jilete dönmek hiç istemiyorum zaten ağda en güzeli acısıda olmasa:KK24: emla krem kullanıyormusun öncesinde ben hiç denemedimo_O

Arkadaşlar bebeğin kilosu 920 çıktı çok mu fazla normalde 25+4 üm dr 26 hafta ile uyumlu ama kilosu fazla dedi ... Bebeğin de senin de kilo almanı istemiyorum dedi ben de açlık kan şekeri verdim yine.. Ekmek ve muz yemeyi kes :110: Ekmek bebeğin beynini uyuşturuyor dedi
Ayy bn cok ekmk yıyorum hamur işide kılo almaya basladım dıkkat edeyım bari masallah buarada:)

Ben şoktayım şuan da :skandal: benimki daha fazla çıktı ama Dr maşallah çok iyi bakmışsın dedi ki bnm Dr kilo konusunda biraz takıntılı

Ben de hissediyorum çok derinlerden geliyo sanki ritmik bi şekilde oluyo 2-3 dk sürüyo :) artık nefes almaya başladılar ya amniyon sıvısını yutuyolarmış kıyamam :))
çok sevimliler yaa masum paşam benim :KK68:

Göbeğimin bi noktasında kalp atışı gibi pıt pıt bişe atıyor uzunda sürüyor ben hıçkırık sandım doktora sordum yinede oda rahim kasılması olabilir dedii
eee peki çağırıp takibe aldımı böyle birşey söyledikten sonra canım çünkü böyle birşey söylüyorsa kontrolde etmesi lazım değilmi merak ettim

Kizlarrr herkese
Slm biz geldik doktordan. Sukurler olsun her iki kizcemin herseyi yolunda. :KK37:
Biri idrar keseme biri mideme dayamis kafayi ordan durtuyorlar beni :KK56: 'Allah kolaylik versin' dedi dr :confused: haftalarina gore 3 gun ileride,
30.hftada seni izne ayiricam, riske atamayiz dedi. Artik 15gunde bir gidicem kontrole.
Dr a gore 11 bana gore 9 kg aldim :kk77: cok aldin seker olmasin falan diye korkuttu beni:KK17:
Su anda gribim :hasta:hastalik gecince seker yuklemesi yaptiricam.
Hamileyken grip nezle vs sikinti olmaz ates 39 u gecince hemen dr a gitmeniz lazim dedi.
Vajinada batma , elektrik carpmasi gibi sancilar normalmis.
Ben de birden agirlasmadan kaynakli bir hemoroid sorunu oldu.o_O Siz de dikkat edin lutfen bu haftalarda ortaya cikabiliyor. Onun icin onlem amacli bir ilac yazdi.
Ben demir ilaci alamiyorum burda daha once yazmistim ona da cok gerek yok dedi. Besinlerden almaya calis zaten vitaminin icinde de var belli bir miktar dedi. Hamur isini azalt kilona dikkat et dedi:hamarat: oyle dedi diye geldigimden beri aklimda hamur isleri donuyor:deli:
gözün aydııınnn canım maşAllah prensesleree sen ikiz hamilesin ben de 7 kilo aldım şimdiden bakalım hızla gidiyor ilk başlarda çok iyidi çok yememe rağmen ama şimdi ne yesem yarıyo :KK64:

Kizlar merhaba,
İki ayak bilegimide burkmustum haturlarsaniz.. 3 gundur sadece wc icin ayaga kalkiyorum ve cok zor yuruyorum:KK43: bgn doktora gittim.. Rontgen cektirmek istemedigim icin elle muayene etti dr ve bag zedelenmesi var atel tak 3 haftaya gecer dedi.. Kadin dogum doktorumla konustuk o da buaylarda hareketsiz kalmaman lazim dizlerinden bukup hareket etmeye calis kan dolasimin olmasi gerekiyor dedi.. Valla ayaga kalkamamak cok kotuymus:KK43: iki gundur erken lohusa donemi yasiyorum.. İki aile de bizde sagolsunlar yemekler tatlilar bana cok iyi bakiolar.. Allah sagligi eksik etmesin
inşAllah en kısa zamanda geçer hareketsiz kalınca vücut iyice ağırlaşıyor ama çok şükür yakınların ilgileniyor kısa sürede toparlarsın. benim eşim olmasa burda kimse sorup etmez beni ailemde şehir dışında Allah eşimden razı olsun

Kizlar dr a gittim bnde bugun sukur hersey suanlik yolunda tansiyon ve kan pihtilasmasi vardi bnde biliyorsunuz gelisimi iyi moralli olmak cok etkili kordona rahmi besleyen damarlara baya bakti iyi simdilik haftasiyla da uyumlu su cok onmli bol suu ..birde rahim agzi bnm 2. 7 y di bu olcumde 3.2 cikdi iki defa olcdu dedi riske atmayalim birde vajinal muayine edeyim ordada ayni cikdi sukur. Cok iyi geldi bana. Tansiyondan dolayi korkuyor bnm cok yuksek oldugu icin tahlil verdim bakalim yarin cikacak.. bu arada kilo aaya baslamisim cok sevindim 1 kilo almisim bn. Bebek de 1 kilo 100 gr olmus.
Hic moral bozmucaz iyi olacak hersey dr dedi di 4 hafta geriden gelirse gelsmede gerilik var diyebilirz dedi. Bnm karin cevresi 3 hafta once kucukdu haftasindan. Simdi toparlamis sasirdim dedi
ayyy gözün aydın çok sevindim iyi haberler almışsın bendede pıhtılaşma var İnşAllah sonuna kadar hep böyle iyi gider herşey maşAllah

Günaydın kızlar ben merdivenden düştüm ya :KK43: ama öyle sert düşmedim merdivenin kıyısına kuyruk sokumumu vurdum karnımı kasmadım bile ama korktum :KK43: oooff aksiliğe bak ya.. Dr da istirahat et dedi ama işten çıkmak gibi bir durumum maalesef yok şuan ultrasonla bakılsa iyi olur dedi ama ben biraz bekliyim diyorum Dr da yokmuş çünkü kongredeymiş :KK43:
hareketleri hissediyorsan iş çıkışı bi acile uğrar ultrasondan görebilirsin istersen için rahat eder çok geçmiş olsun bende okadar sakar oldum anlatamam düşmekten çok korkuyorum hep hasta gibi yürüyorum merdivenleri filan ama olacağı varsa oluyor.

Merhaba arkadaşlar yeni geldim aranıza
Hoşgeldin canım aramıza:KK200:
Ay çok geçmiş olsun noluyor böyle herkes düşmeye başladı :/ Ya hamilelik öncesi de bi merdivenden düşme fobim vardı şimdi daha beter oldu zaten :/
hiç sorma galiba hamilelikte kaynaklı halsizleşiyoruz aniden onun etkisi var bende aşırı sakarlaştım

doktorun bi garipmiş 2 gün için bu kadar niye tepki veriyor anlamadım benimki 5 gün önde çıktı doktorum çok mutlu oldu maşAllah deyip durdu en fazla 3 buçuk kilo olacağına 4 olur buda dazla değil bence demekki bebeğin ihtiyacı var alıyor.

Back
X