- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #26.001
Sanırım onun için dedi açlık kan şekeri istedi verdim 90 çıktı tokluğu da verdim sonucunu bekliyorum ... Sadece tombiş bi bebek olacak dediAslında biraz fazla gibi ama bu iyi bişey bence sağlıklı gidiyo bebişin ne güzel işte.. ben ekmek yemiyorum nerdeyse ama muz yiyorum hergün bebeğe kilo yaptığı için mi yeme artık dedi
Biliyorum onlar geç de çıkartıyor pudralı olanları kullanmak lazım zatenYoo kullanmiyorum. Zaten baya azalmis durumda cok acimiyor 5 dk.da bitiyor. Kuafore gidiyorum zaten pudrali sir agdasi var pembe. O aciyi baya azaltiyo.
Gecmis olsun istersen ultrasona gir icin rahat eder gerci kanama vs bise yoksa sorun yoktur ama merakin giderGünaydın kızlar ben merdivenden düştüm yaama öyle sert düşmedim merdivenin kıyısına kuyruk sokumumu vurdum karnımı kasmadım bile ama korktum oooff aksiliğe bak ya.. Dr da istirahat et dedi ama işten çıkmak gibi bir durumum maalesef yok şuan ultrasonla bakılsa iyi olur dedi ama ben biraz bekliyim diyorum Dr da yokmuş çünkü kongredeymiş
çok güzel bir duygu değilmiBurda bebegini en geç hisseden benim galiba.bi haftadir var biseyler.gece babasi bile hissetti şaşırdı.cok mutlu olduk
Kasılmalara sebep oluyor ya bende ondan endişelendim doktoruma mesaj attım emma krem kullanarak yapabilirsin dediYa dün aliexpressden baktıktan sonra, bir de bizim topraklara baktım da. Pierre cardinin ve kraftın da çok güzel çantaları var ve hemen hemen aliexpressle aynıya geliyor. Onun için oralara başvurmayayım der oldum valla.
Ağdanın zararı mı var ki
Sen zayıfmısın peki bana kaç kilo aldığımı sordu 10 diyince durdu biraz fazla geldi ona yoksa tokluk kan şekerim de iyi çıkarsa endişelenmiyeyim o haldeBen şoktayım şuan dabenimki daha fazla çıktı ama Dr maşallah çok iyi bakmışsın dedi ki bnm Dr kilo konusunda biraz takıntılı
Benim yarim kaldi epilasyon surecim :/ Yine de seviniyorum cunku hafif artis oluyor hamilelikte.Sonrasinda bitmesi daha iyi gibi. Bir de benim doktorum agdaya izin vermedi, hamileligimin gidisatindan dolayi. Zaten kadin dogumcular tuyleri kisaltma yanlisi, genital bolgenin dogal isleyisini bozmamak adina. Ben de mecburen jilete basvuruyorum, allahtan azalmisti biraz epilasyondan dolayi. Inanin o kadar cok hastane surecim oldu ki agda miymis kisaltmamiymis onemli degil saglikcilara, kesinlikle temizlik cok onemli. Son ay belki doktoruma tekrar danisabilirim agdaya.Aynen canım genıtalıde aradan cıkarsaydın super olurdu ne buyuk rahatlık gercekten cok iyi bıse
Dediğin gibi sezeryn olursa biraz fazla konAbilir nette bir sürü liste gördüm bavulla gidecekler sanki abartı cokBenim de ikinci gereksiz ıvır zıvır çok şey yazılıp çiziliyor...benim hastanem çok yakın o yüzden çok şey almayacağım yalnız kızımda iki takım yetmemişti...sezaryen olacaksa 2 gün kalınabiliyor hastanede bebeğe 2 takım yetmiyor tek alt üst de alınmalı mutlaka
Bende yaptiriyorum diger hamileligimdede yaptirdim ama jilet bende kasinti yapiyo tahris ediyo oyüzden yoksa yapardim ama simdi kisisel bakim zor olmaya basladi göbekten dolayi hep gittigim kuaförüm var cok temiz orda yaptiriyorum temizlikde cok önemli kullan at örtüler kullaniyolar yapabilene evde tabi en iyisi ama ben hic denemedim simdi zaten cok zorKızlar ağda yaptıran var mı aranızda
Aynen en önemlis zaten hijyen buna dikkat etmek gerekir.Bende yaptiriyorum diger hamileligimdede yaptirdim ama jilet bende kasinti yapiyo tahris ediyo oyüzden yoksa yapardim ama simdi kisisel bakim zor olmaya basladi göbekten dolayi hep gittigim kuaförüm var cok temiz orda yaptiriyorum temizlikde cok önemli kullan at örtüler kullaniyolar yapabilene evde tabi en iyisi ama ben hic denemedim simdi zaten cok zor
Benim oglumun adi ejder yeni dogacak olan oglumunda adi ahad olucak kismetse abi kardes ağır isimleri birass :)) belki fikir olur sanada bende isim konusunda hic bulamam esim söyledi ben arasindan begendim kiz olsaydi ecrin istiyodumNe guzel canim masallah. Malesef uras ismi de esimden veto yedi. Simdilik elde var sifir hala:)
Ben maalesef yasiyorum. Gecelerdir kaburga batmasi, karnimin agrilasmasi,aman sirtustu yatmayayim derken uyku duzeni falan kalmadi. Esim de uyumuyor surekli masaj yapiyor. Insallah bir zaman sonra azalirKızlar ya ben geceleri hiç uyuyamıyorum nerdeyse sol tarafa yatıyorum genelde ama resmen kemiklerim batıyo çok acıyo sağ yatıyorum bi süre aynı şey onda da oluyo uyku kalitem bitti resmen hatta şu anda bile sızlıyo zayıf olduğumdan mı batıyo acaba başka böyle olan var mı?
Normalde zayıf değilim bn 66 ile hamile kaldım şuan 70 oldum onuda son hafta aldım desem yeridirSen zayıfmısın peki bana kaç kilo aldığımı sordu 10 diyince durdu biraz fazla geldi ona yoksa tokluk kan şekerim de iyi çıkarsa endişelenmiyeyim o halde
çok güzel bir duygu değilmi
Kasılmalara sebep oluyor ya bende ondan endişelendim doktoruma mesaj attım emma krem kullanarak yapabilirsin dedi
Sanirim herkezde var bende dün cok of pöf falan dedim esim dedi geldi senin zorlu zamanlarin diye hamile yastigimi piyasaya cikardi :)) esas agrilar daha gelmedi korkutmak gibi olmasinda 8 ve 9 zor geciyo geceside günduzüde az kaldi sabretcez biraz cok yoruluyosan oda yapar amaKızlar ya ben geceleri hiç uyuyamıyorum nerdeyse sol tarafa yatıyorum genelde ama resmen kemiklerim batıyo çok acıyo sağ yatıyorum bi süre aynı şey onda da oluyo uyku kalitem bitti resmen hatta şu anda bile sızlıyo zayıf olduğumdan mı batıyo acaba başka böyle olan var mı?
Sırt aldım pazar günü değiştirmeye karar verdim çnkü sırt çantasıyla her ortama gidilmio malesef geç dank etti bana :) ama bazı çantalarda hem elde hem sırt hemde yandan kullanma mevcut bulabilirsen ondan al derim en azından hem rahat hemde şık durur :)Akşam biraz daha baktım da ben, var aslında uygunlar ya. Ama sırt mı almalı yoksa elde taşımalık mı almalı bu sefer onda kararsız kaldım :))
Benim dogum yaptigim hastanede pakete dahildi cekim yaptirdikda ama bi alamadik kadindan bidaha görmedik hastanede yeri varmis oraya gitcektik cocukla firsat olmadi bu sefer pesinden koscam o isin dogumda falan yanimdaydi her halini cekmisti ama extradan cagirmayi düsünmemistim zaten herkez cekiyo öyle paket program güzel oluyogüzel annelerimmm dış çekim ve hastene çekimi için neler düşünüyorsunuz sizce gerek varmı yok yere masraf mı ben çok kararsızm bir yanım yaptırmak istiyor ama evde aldık masrafda çok
Kızlar ağda yaptıran var mı aranızda
kasılma falan olmuyor değilmi tatlım ben ondan endişe ettimBen yaptırıyorum canım, karnımda dahil heryerime.
Evet şıkmış bu da. Aslında o tarz bulabilirsin buradan da ya, sırt çantaları niyeyse çok pahalı burada.Bu güzelmiş yalnız, görmemiştim ben bunu :)) ya ben sırt çantası bakmıyorum aslında, elde taşımalık bakıyordum. Aşağıdaki gibi:)
http://www.civilim.com/mobil/m-urundetay.aspx?Pr=233749&ctrid=16226
Ben yaptırmayacak gibiyim, hatıra olsun özeniyorum da bebek çok erken geldi bize, şu an her şeyi yapacak durumda değiliz. Yani ona harcayacağıma kızıma daha kaliteli bi şekilde harcarım dedim. İçimde kalacaktır elbet ama olsun.güzel annelerimmm dış çekim ve hastene çekimi için neler düşünüyorsunuz sizce gerek varmı yok yere masraf mı ben çok kararsızm bir yanım yaptırmak istiyor ama evde aldık masrafda çok
Yaa çok korkuyorum son aylardan, benim karnım aşırı derecede büyüdü şimdidenSanirim herkezde var bende dün cok of pöf falan dedim esim dedi geldi senin zorlu zamanlarin diye hamile yastigimi piyasaya cikardi :)) esas agrilar daha gelmedi korkutmak gibi olmasinda 8 ve 9 zor geciyo geceside günduzüde az kaldi sabretcez biraz cok yoruluyosan oda yapar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?