2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Merhaba arkadaşlar yeni geldim aranıza bu arada tahmini doğum tarihi takvimini nasıl etkinlestirdiniz profilinizde

Hay allah ya bu ıkıncı oldu grupta hava yagmurlu cok dıkkat etmek lazım gecmıs olsun canım karnının ustune dusmedıysen korkma kuyruk sokumun agrır insallah gecer hemen tatlım

Hay allah ya bu ıkıncı oldu grupta hava yagmurlu cok dıkkat etmek lazım gecmıs olsun canım karnının ustune dusmedıysen korkma kuyruk sokumun agrır insallah gecer hemen tatlım
Ya şuan kuyruk sokumunda vurduğum yer bile acımıyor ama yine de tedirgin oluyor insan ya

Sağlıklı sıhhatli güzel haberlerle gelirsiniz inşallah

Çok geçmiş olsun doktoruna sorsan başka doktora yönlendirsin

Gunaydin kizlar:)
Pazartesi sendromuyla gune basladim yine malesef. Biz bu oglanciga isim bulamiyoruz ya az oneride bulunsaniz bana? Akliniza gelen erkek isimleri varsa dinleyebilirim:) resmen hicbisi gelmiyo aklimiza:)

benim oğlumun adı ali uras. tavsiye ederim canim . şans talih mutluluk demek. ona hamileyken tayinim çıktı. doğduktan sonra ev ve araba aldık. bize şans getirdi.insanlar adıyla yaşıyor gerçekten.

kuzucuklar hastane cantamız için ihtiyaç listelerimizi paylaşalım. eksiklerimizi almak için bilgilenelimmm
Cnm fazla aşırı yüklemeye gerek yok benim ikinci nasipse. Çocuğa iki takım anneye iki takım ped çocuk bezi terlik bebek battaniyesi. Ped olarak ben depend kilod olanından kullandım rahat ettim çok tavsiye ederim

Kızlar ağda yaptıran var mı aranızda
Ben yaptırıyorum cnm ayda bir.. yapcak bi şey yok en büyük korkum da sonlara yaklaştıkça aniden Doğum olması ve hazırlıksız yakalanmak hatta 7. Aydan sonra 15 - 20 günde bir gitmeyi planlıyorum.. jilet beni çok kötü yapıyo zaten tütlerim iyice arttı hormonlardan

Cnm fazla aşırı yüklemeye gerek yok benim ikinci nasipse. Çocuğa iki takım anneye iki takım ped çocuk bezi terlik bebek battaniyesi. Ped olarak ben depend kilod olanından kullandım rahat ettim çok tavsiye ederim
Benim de ikinci gereksiz ıvır zıvır çok şey yazılıp çiziliyor...benim hastanem çok yakın o yüzden çok şey almayacağım yalnız kızımda iki takım yetmemişti...sezaryen olacaksa 2 gün kalınabiliyor hastanede bebeğe 2 takım yetmiyor tek alt üst de alınmalı mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…