• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar marketten depend marka hastane için bez gıbı iççamasır aldım atılanlardan e bebekte 22.5 tl iken markette 19 du anlamıyorum valla e bebek neden boyle barız ındırım olursa avantajlı onun dısında pahalı hersey cok kıyas yapıyorum. Evde denedım Orta boy sanki kucuk gıbımı geldş anlamadm kalcam genıs ben zayıfım ama burda bı arkadas buyuk boy cok buyuk demıstı buyk olsa bu sefer kanama dısa tasabılır suan anlayamdımkullanan yada alan varmı ?

kızlar bugün kontrolümüz vardı biraz canm skkın açıkcası Allah a şükür bebek te hiçbir skntı yok ben kilom 59 olmuş bebek de 24. haftada 700 gr 33 cm . bugün şeker testimiz vardı 50 mg tadı iğrenç glikozol u içtim ve 1 saat hareketiz birşey yiyip içmeden bekledim normalde 140 ın altında olması gereken değer 147 çıktı cumartesi günü 100 mg lık şeker yüklemesi için gideceğim bu sefer kesin kusarım mide yanması da cabası . 3-4 saatim hastanede geçecekmiş dua edin de kötü birşey çıkmasın çünkü zorlu bir süreç bebeğim için de benim için de eşimde canını çok sktı . ayrıca ben kuru üzümü sever kuruyemişle ara öğünlerde yerdim şekeri artıran başlıca şeylerdenmiş izin de bilginiz olun çok yemeyin. umarım herşey iyi olur ...

Canım geçmiş olsun .bende seninle ayni durumdayım benim kinden 151 cikti çarşamba günü bende gideceğim ama ben yaptirmayacagim çünkü yüksek te çıksa diyet verilecek o yüzden boşu boşuna bebeğim e geçmesin o içecek . Bende enfeksiyon var suan ilaç kullanıyorum ondan kaynaklı olabilir. İçini ferah tut rabbim inşallah bebeğimiz i korur

merhaba; puset konusunda çok fazla araştırma ve denemelerden sonra e-bebek in getirttiği bir marka olan joie de karar kıldım.
mamas papas kadar konforlu ama onun kadar pahalı değil. travel set değil ama ana kucağı var.set yapılabiliyor.
istanbulda 16-18 aralıkta anne bebek fuarı var orada fikrim değişmez ise bu araba son kararımdır:KK70:

https://www.e-bebek.com/chrome-bebek-arabasi-p-joi-s1201iacrm00/

bende bu modelde takılı kaldım kuzu

upload_2016-12-1_11-44-1.webp

Eki Görüntüle 1919834 Kızlar çanta bakmışsınız bnde bunu alcam ama renkleri gelecekmiş galiba bi de Yen'i model bekliyorum çok para vermicem çünkü değiltiririm arada sıkıldıkça :KK70:

Akşam biraz daha baktım da ben, var aslında uygunlar ya. Ama sırt mı almalı yoksa elde taşımalık mı almalı bu sefer onda kararsız kaldım :))

Hem sürüşü rahat hem de ağırlık olarak daha hafif. Ben şimdi videolarını izledim Armadillo flip ve urbo 2 arasında kafama takılan şeyler oldu. Şimdi armadillo flip daha rahat katlanıyor, ve tek elle kaldır taşı rahatlığı hoşuma gitti, çanta gibi. Urbo 2 iki el kullanarak katlanması gerek, bir de katlandıktan sonraki görüntüsüne baktım nasıl taşınacak sorusu oluştu.
Bu urbonun katlanışı 2:35'te

Bu da armadillonun 2:55'te

Ama armadillo flipin önünde koruma barı yok o bir eksi. Urbo 2 görüntü olarak daha şık ayrıca :) İşte bi karar verebilsem. Neyseki seçenekler 2ye indi. İnternet üzerinden almaya kalktığında urbo 2 mağazaya göre çok daha uygun, 1730 TL, ama armadillo ebebekte en uygun fiyatta şu an bulabildiğim :) O da 1600 TL. Şubatta günlük marka bazlı indirimler oluyormuş %40a varan. Ama dolar da çok uçtu iyice artar mı bilmem.

Senin attigin videolardan izledim urbo 2 benimde hosuma gitti.. Baya tarz duruyor birde:)) peki ana kucagi ayri mi satiliyor? Toplam nekadara gelir ki ana kucagiyla sen inceledinmi?

Kızlar size birşey sorucam bebeğinizin göbek deliginizin oraya baskı yapınca canınız aciyor mu? Benim ki bazen orayı sertkestiriyor birşey bastırıyor gibi canım acıyor o zaman

Bilgi güncelleme yapayım dedim :)

Atlas'ın annesi 160 boyunda , 53 kilo ile hamile kaldı.. Bugün tam 26 haftamız doldu 27. haftaya bismillah diyerek giriyoruz :) ve 62 kiloyum..
Az mı çok mu kim ne kadar kilo aldı vs konularda kendimi kimse ile kimseyi de kendimle kıyaslayamıyorum ben. Her bünye farklı. Her metabolizma farklı. Size tavsiyem siz de hamileliğin tadını çıkarın. Biricik evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almak için gün sayın. Doktorunuz kilonuz konusunda uyarı ya da müdahale etmiyorsa bence bir sorun yoktur :)

Atlas kaç kilo olmuş, boyu kaç cm olmuş konusunda bilgi veremiyorum çünkü İngiltere'de sadece 3 ultrason hakkınız var (düşük riskli gebelik olduğunda) 12 ve 20. hafta ultrasonlarımız geçti ve sıradaki ultrasonumuz 36. haftada.. Bebek doğmazsa tabii :)

Kızlar size birşey sorucam bebeğinizin göbek deliginizin oraya baskı yapınca canınız aciyor mu? Benim ki bazen orayı sertkestiriyor birşey bastırıyor gibi canım acıyor o zaman
Benim de göbek deliğimin sağ tarafında ara ara morarken dokunursun ya öyle bir ağrı oluyor ama küçük bir yerde sanki orada dayanıyormuş gibi

Back
X