- Konu Sahibi cimcimegfb
- #25.901
ya benimde bugün bi damla su gibi bir sıvı gelmiş anlamadım normal mi acabaKızlar br göğüs ucum hafif yarılımış diğerinde ise minik beyaz bi nokta ıkmış nedir bunlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya benimde bugün bi damla su gibi bir sıvı gelmiş anlamadım normal mi acabaKızlar br göğüs ucum hafif yarılımış diğerinde ise minik beyaz bi nokta ıkmış nedir bunlar
bayıldım çok güzeller internetten satışı varmıdır acaba![]()
kızlar bugün kontrolümüz vardı biraz canm skkın açıkcası Allah a şükür bebek te hiçbir skntı yok ben kilom 59 olmuş bebek de 24. haftada 700 gr 33 cm . bugün şeker testimiz vardı 50 mg tadı iğrenç glikozol u içtim ve 1 saat hareketiz birşey yiyip içmeden bekledim normalde 140 ın altında olması gereken değer 147 çıktı cumartesi günü 100 mg lık şeker yüklemesi için gideceğim bu sefer kesin kusarım mide yanması da cabası . 3-4 saatim hastanede geçecekmiş dua edin de kötü birşey çıkmasın çünkü zorlu bir süreç bebeğim için de benim için de eşimde canını çok sktı . ayrıca ben kuru üzümü sever kuruyemişle ara öğünlerde yerdim şekeri artıran başlıca şeylerdenmiş izin de bilginiz olun çok yemeyin. umarım herşey iyi olur ...
merhaba; puset konusunda çok fazla araştırma ve denemelerden sonra e-bebek in getirttiği bir marka olan joie de karar kıldım.
mamas papas kadar konforlu ama onun kadar pahalı değil. travel set değil ama ana kucağı var.set yapılabiliyor.
istanbulda 16-18 aralıkta anne bebek fuarı var orada fikrim değişmez ise bu araba son kararımdır
https://www.e-bebek.com/chrome-bebek-arabasi-p-joi-s1201iacrm00/
Bende kullanmıyorum gerek görmedi doktorum tahlil sonuçlarına bakıp öyle veriyor zaten yani demir eksikliğin yoksa almana zaten gerek yokYa bisi sorcam bu demir ilacı dediğiniz kan ilacımı bana demir ilacı vermedi de sormak istedim fazla ilaçlardan anlamıyorum![]()
Eki Görüntüle 1919834 Kızlar çanta bakmışsınız bnde bunu alcam ama renkleri gelecekmiş galiba bi de Yen'i model bekliyorum çok para vermicem çünkü değiltiririm arada sıkıldıkça![]()
Sarı renkte su ise normaldir demek ki sütün bol olacak inşallahya benimde bugün bi damla su gibi bir sıvı gelmiş anlamadım normal mi acaba![]()
Sırt çantası daha rahat oluyor diyorlar cnmAkşam biraz daha baktım da ben, var aslında uygunlar ya. Ama sırt mı almalı yoksa elde taşımalık mı almalı bu sefer onda kararsız kaldım :))
Hem sürüşü rahat hem de ağırlık olarak daha hafif. Ben şimdi videolarını izledim Armadillo flip ve urbo 2 arasında kafama takılan şeyler oldu. Şimdi armadillo flip daha rahat katlanıyor, ve tek elle kaldır taşı rahatlığı hoşuma gitti, çanta gibi. Urbo 2 iki el kullanarak katlanması gerek, bir de katlandıktan sonraki görüntüsüne baktım nasıl taşınacak sorusu oluştu.
Bu urbonun katlanışı 2:35'te
Bu da armadillonun 2:55'te
Ama armadillo flipin önünde koruma barı yok o bir eksi. Urbo 2 görüntü olarak daha şık ayrıca :) İşte bi karar verebilsem. Neyseki seçenekler 2ye indi. İnternet üzerinden almaya kalktığında urbo 2 mağazaya göre çok daha uygun, 1730 TL, ama armadillo ebebekte en uygun fiyatta şu an bulabildiğim :) O da 1600 TL. Şubatta günlük marka bazlı indirimler oluyormuş %40a varan. Ama dolar da çok uçtu iyice artar mı bilmem.
Canım benim de öyle oluyor.. sanki karnım patlayacak hissi oluyorKızlar size birşey sorucam bebeğinizin göbek deliginizin oraya baskı yapınca canınız aciyor mu? Benim ki bazen orayı sertkestiriyor birşey bastırıyor gibi canım acıyor o zaman
kızlar bebek arabası ve puset alanlardan foto ve model bilgileri bekliyoruz...
Ama tek bir göğsüm den geldiSarı renkte su ise normaldir demek ki sütün bol olacak inşallah![]()
Benim de göbek deliğimin sağ tarafında ara ara morarken dokunursun ya öyle bir ağrı oluyor ama küçük bir yerde sanki orada dayanıyormuş gibiKızlar size birşey sorucam bebeğinizin göbek deliginizin oraya baskı yapınca canınız aciyor mu? Benim ki bazen orayı sertkestiriyor birşey bastırıyor gibi canım acıyor o zaman