• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
kızlar bugün kontrolümüz vardı biraz canm skkın açıkcası Allah a şükür bebek te hiçbir skntı yok ben kilom 59 olmuş bebek de 24. haftada 700 gr 33 cm . bugün şeker testimiz vardı 50 mg tadı iğrenç glikozol u içtim ve 1 saat hareketiz birşey yiyip içmeden bekledim normalde 140 ın altında olması gereken değer 147 çıktı cumartesi günü 100 mg lık şeker yüklemesi için gideceğim bu sefer kesin kusarım mide yanması da cabası . 3-4 saatim hastanede geçecekmiş dua edin de kötü birşey çıkmasın çünkü zorlu bir süreç bebeğim için de benim için de eşimde canını çok sktı . ayrıca ben kuru üzümü sever kuruyemişle ara öğünlerde yerdim şekeri artıran başlıca şeylerdenmiş izin de bilginiz olun çok yemeyin. umarım herşey iyi olur ...
Çok geçmiş olsun canım. Ben de kuruyemişi hep üzümle yiyordum çok şaşırdım şekeri yükselttiğine. Yarın ben de şeker yüklemesi yaptıracağım, bakalım hayırlısı..

Ben klasik adidas canta aldim 3 gozlu sirt istedim ozellikle sonrasindada kullarim diye hosuma gitti :)

Ya içinde bebek geçiyor o bile fırsat unsuru olmuş :110: 150 den aşağı yok ve ne yalan söyleyeyim fazla geliyor valla. Ben de ya dediğin gibi her zaman kullanacağım bir çanta tercih edicem ya da alcam aliexpresten görmeden artık napam.

Kızlar br göğüs ucum hafif yarılımış diğerinde ise minik beyaz bi nokta ıkmış nedir bunlar
Benım gogus ucumda asırı catlamıs canım beyaz beyaz kabuklar var gogsumun kahve yerıde halka beyaz beyaz ıcten boyle bıseyler var sut topluyo bellide suan bebek olsa bu gogus ucuyla emziremem canım acır lansinoh aldım ama gogsu uyarmasın die az daha beklıcem

Kizlar merhaba,
İki ayak bilegimide burkmustum haturlarsaniz.. 3 gundur sadece wc icin ayaga kalkiyorum ve cok zor yuruyorum:KK43: bgn doktora gittim.. Rontgen cektirmek istemedigim icin elle muayene etti dr ve bag zedelenmesi var atel tak 3 haftaya gecer dedi.. Kadin dogum doktorumla konustuk o da buaylarda hareketsiz kalmaman lazim dizlerinden bukup hareket etmeye calis kan dolasimin olmasi gerekiyor dedi.. Valla ayaga kalkamamak cok kotuymus:KK43: iki gundur erken lohusa donemi yasiyorum.. İki aile de bizde sagolsunlar yemekler tatlilar bana cok iyi bakiolar.. Allah sagligi eksik etmesin
Cok gecmis olsun canim, Allah acil sifalar versin

Benım gogus ucumda asırı catlamıs canım beyaz beyaz kabuklar var gogsumun kahve yerıde halka beyaz beyaz ıcten boyle bıseyler var sut topluyo bellide suan bebek olsa bu gogus ucuyla emziremem canım acır lansinoh aldım ama gogsu uyarmasın die az daha beklıcem
Canim cok az lansinoh surebilirsin. Parmagina al biraz iki parmaginin arasinda yumusat sonra sadece gogus ucuna dokundur birak, hemen toparliyor. Ama sadece cok hassasiyet oldugunda. Ben alali 2 ay oldu 2 ya da 3 kere surmusumdur. Cok uyarmadan geciyor cok sukur

Canim cok az lansinoh surebilirsin. Parmagina al biraz iki parmaginin arasinda yumusat sonra sadece gogus ucuna dokundur birak, hemen toparliyor. Ama sadece cok hassasiyet oldugunda. Ben alali 2 ay oldu 2 ya da 3 kere surmusumdur. Cok uyarmadan geciyor cok sukur
Aaa tamam canım oyle yapıyım ovmadan deneyım bi belki toplar az yarık yarık duruyo cok kotu

Kızlar gögüs ucu uyarılınca problem mi oluyo

Ben burger da yiyorum cips de yiyorum valla tabi ara sıra. Dışarda yeşillik konusunda tedirgin oluyorum ama fazla düşünmemeye çalışıyorum sonuçta bağışıklığım varmış diyorum :)

Bende burger pizza canim ne cekerse yiyorum. Abartmadan tabi. kilo almamak adina zaten fazla yemiyorum

IMG_0052.webp
Kızlar çanta bakmışsınız bnde bunu alcam ama renkleri gelecekmiş galiba bi de Yen'i model bekliyorum çok para vermicem çünkü değiltiririm arada sıkıldıkça :D

Bende şeker yüklemesi yaptırdım 50 lik. 1. Saatte 140 çıktı. Tam sinirdayim kontrolümüz yarın insallah sorun çıkmaz. Oğlumu gorucez yarın com heyecanlı:)

@tolkam canım öncelikle geçmiş olsun.. yanlis hatirlamiyorsam diğer mart annelerinde 145 çıkan oldu ama sınıra yakın die doktor önemsemedi.. ben de devlette yaptırdım.. 3 günlük bi diyet verildi.. ilk aç olarak 78..
75 ml yüklemeden 1 saat sonra 135.. tekrar 1 saat sonra 110 çıktı.. sende Nie 2.saat bakılmadi .. bence endişe etme diyet ile düzelir çünkü yüksek değil değerin

bayıldım çok güzeller internetten satışı varmıdır acaba
Kizlar merhaba,
İki ayak bilegimide burkmustum haturlarsaniz.. 3 gundur sadece wc icin ayaga kalkiyorum ve cok zor yuruyorum:KK43: bgn doktora gittim.. Rontgen cektirmek istemedigim icin elle muayene etti dr ve bag zedelenmesi var atel tak 3 haftaya gecer dedi.. Kadin dogum doktorumla konustuk o da buaylarda hareketsiz kalmaman lazim dizlerinden bukup hareket etmeye calis kan dolasimin olmasi gerekiyor dedi.. Valla ayaga kalkamamak cok kotuymus:KK43: iki gundur erken lohusa donemi yasiyorum.. İki aile de bizde sagolsunlar yemekler tatlilar bana cok iyi bakiolar.. Allah sagligi eksik etmesin
çok geçmiş olsun biran önce ayağı kalkarsın inşallah

Back
X