- Konu Sahibi cimcimegfb
- #25.881
Aaa bakıcam tatlım deneyim en azından :)Ya tadi var benim hoşuma gitti ama çok tuzlu diyememçeşit çeşitler bak böyle Eki Görüntüle 1919740
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa bakıcam tatlım deneyim en azından :)Ya tadi var benim hoşuma gitti ama çok tuzlu diyememçeşit çeşitler bak böyle Eki Görüntüle 1919740
Aynı bende canım :)Bende çpk istiyorum en baştan beri lays reklamına bilr bakamıyorum ama yemiyorum çünkü tadıp bırakamam 2 paket yerim başlarsam
Çok geçmiş olsun canım. Ben de kuruyemişi hep üzümle yiyordum çok şaşırdım şekeri yükselttiğine. Yarın ben de şeker yüklemesi yaptıracağım, bakalım hayırlısı..kızlar bugün kontrolümüz vardı biraz canm skkın açıkcası Allah a şükür bebek te hiçbir skntı yok ben kilom 59 olmuş bebek de 24. haftada 700 gr 33 cm . bugün şeker testimiz vardı 50 mg tadı iğrenç glikozol u içtim ve 1 saat hareketiz birşey yiyip içmeden bekledim normalde 140 ın altında olması gereken değer 147 çıktı cumartesi günü 100 mg lık şeker yüklemesi için gideceğim bu sefer kesin kusarım mide yanması da cabası . 3-4 saatim hastanede geçecekmiş dua edin de kötü birşey çıkmasın çünkü zorlu bir süreç bebeğim için de benim için de eşimde canını çok sktı . ayrıca ben kuru üzümü sever kuruyemişle ara öğünlerde yerdim şekeri artıran başlıca şeylerdenmiş izin de bilginiz olun çok yemeyin. umarım herşey iyi olur ...
Yaa aklıma getirdiler valla 15 tane yedim durdurdum kendimi ilk defa dayanamadım lays klasikAynı bende canım :)
Ben klasik adidas canta aldim 3 gozlu sirt istedim ozellikle sonrasindada kullarim diye hosuma gitti :)
Bende alcam bıraz tırtıklıcam :)Yaa aklıma getirdiler valla 15 tane yedim durdurdum kendimi ilk defa dayanamadım lays klasik![]()
Benım gogus ucumda asırı catlamıs canım beyaz beyaz kabuklar var gogsumun kahve yerıde halka beyaz beyaz ıcten boyle bıseyler var sut topluyo bellide suan bebek olsa bu gogus ucuyla emziremem canım acır lansinoh aldım ama gogsu uyarmasın die az daha beklıcemKızlar br göğüs ucum hafif yarılımış diğerinde ise minik beyaz bi nokta ıkmış nedir bunlar
Cok gecmis olsun canim, Allah acil sifalar versinKizlar merhaba,
İki ayak bilegimide burkmustum haturlarsaniz.. 3 gundur sadece wc icin ayaga kalkiyorum ve cok zor yuruyorumbgn doktora gittim.. Rontgen cektirmek istemedigim icin elle muayene etti dr ve bag zedelenmesi var atel tak 3 haftaya gecer dedi.. Kadin dogum doktorumla konustuk o da buaylarda hareketsiz kalmaman lazim dizlerinden bukup hareket etmeye calis kan dolasimin olmasi gerekiyor dedi.. Valla ayaga kalkamamak cok kotuymus
iki gundur erken lohusa donemi yasiyorum.. İki aile de bizde sagolsunlar yemekler tatlilar bana cok iyi bakiolar.. Allah sagligi eksik etmesin
Canim cok az lansinoh surebilirsin. Parmagina al biraz iki parmaginin arasinda yumusat sonra sadece gogus ucuna dokundur birak, hemen toparliyor. Ama sadece cok hassasiyet oldugunda. Ben alali 2 ay oldu 2 ya da 3 kere surmusumdur. Cok uyarmadan geciyor cok sukurBenım gogus ucumda asırı catlamıs canım beyaz beyaz kabuklar var gogsumun kahve yerıde halka beyaz beyaz ıcten boyle bıseyler var sut topluyo bellide suan bebek olsa bu gogus ucuyla emziremem canım acır lansinoh aldım ama gogsu uyarmasın die az daha beklıcem
Sut dolmaya basliyor :) bende de oluyor. Doktoruna lansinoh kremi danisabilirsinKızlar br göğüs ucum hafif yarılımış diğerinde ise minik beyaz bi nokta ıkmış nedir bunlar
Aaa tamam canım oyle yapıyım ovmadan deneyım bi belki toplar az yarık yarık duruyo cok kotuCanim cok az lansinoh surebilirsin. Parmagina al biraz iki parmaginin arasinda yumusat sonra sadece gogus ucuna dokundur birak, hemen toparliyor. Ama sadece cok hassasiyet oldugunda. Ben alali 2 ay oldu 2 ya da 3 kere surmusumdur. Cok uyarmadan geciyor cok sukur
Ben burger da yiyorum cips de yiyorum valla tabi ara sıra. Dışarda yeşillik konusunda tedirgin oluyorum ama fazla düşünmemeye çalışıyorum sonuçta bağışıklığım varmış diyorum :)
bayıldım çok güzeller internetten satışı varmıdır acabaKızlar bunlarda çok tatlı değil miEki Görüntüle 1919673 Eki Görüntüle 1919674 Eki Görüntüle 1919675
bayıldım çok güzeller internetten satışı varmıdır acabaKızlar bunlarda çok tatlı değil miEki Görüntüle 1919673 Eki Görüntüle 1919674 Eki Görüntüle 1919675
çok geçmiş olsun biran önce ayağı kalkarsın inşallahKizlar merhaba,
İki ayak bilegimide burkmustum haturlarsaniz.. 3 gundur sadece wc icin ayaga kalkiyorum ve cok zor yuruyorumbgn doktora gittim.. Rontgen cektirmek istemedigim icin elle muayene etti dr ve bag zedelenmesi var atel tak 3 haftaya gecer dedi.. Kadin dogum doktorumla konustuk o da buaylarda hareketsiz kalmaman lazim dizlerinden bukup hareket etmeye calis kan dolasimin olmasi gerekiyor dedi.. Valla ayaga kalkamamak cok kotuymus
iki gundur erken lohusa donemi yasiyorum.. İki aile de bizde sagolsunlar yemekler tatlilar bana cok iyi bakiolar.. Allah sagligi eksik etmesin