• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kizlarrr herkese
Slm biz geldik doktordan. Sukurler olsun her iki kizcemin herseyi yolunda. :KK37:
Biri idrar keseme biri mideme dayamis kafayi ordan durtuyorlar beni :KK56: 'Allah kolaylik versin' dedi dr :confused: haftalarina gore 3 gun ileride,
30.hftada seni izne ayiricam, riske atamayiz dedi. Artik 15gunde bir gidicem kontrole.
Dr a gore 11 bana gore 9 kg aldim :kk77: cok aldin seker olmasin falan diye korkuttu beni:KK17:
Su anda gribim :hasta:hastalik gecince seker yuklemesi yaptiricam.
Hamileyken grip nezle vs sikinti olmaz ates 39 u gecince hemen dr a gitmeniz lazim dedi.
Vajinada batma , elektrik carpmasi gibi sancilar normalmis.
Ben de birden agirlasmadan kaynakli bir hemoroid sorunu oldu.o_O Siz de dikkat edin lutfen bu haftalarda ortaya cikabiliyor. Onun icin onlem amacli bir ilac yazdi.
Ben demir ilaci alamiyorum burda daha once yazmistim ona da cok gerek yok dedi. Besinlerden almaya calis zaten vitaminin icinde de var belli bir miktar dedi. Hamur isini azalt kilona dikkat et dedi:hamarat: oyle dedi diye geldigimden beri aklimda hamur isleri donuyor:deli:
Maşallah canım benim de vajinamda batmalar oluyor 2,3 gündür endişeleniyordum rahatlattı beni bu bilgi :) ben de kendi tartıma göre 9 kilo aldım benim doktora da sordum ikiz için çok afaki değil dedi :) kilo konusu doktordan doktora değişiyor sanırım. Benimki hala 3 haftada bir çağırıyor hayırlısı bakalım izni de konuşmadık hiç ama ben 30da çıkmayı düşünüyorum zaten sömestra geliyor.

Cok guzel ya ben galete bıle yıyemem az tuzludur dımi ıllaki tadı olacak hahahah
Ben burger da yiyorum cips de yiyorum valla tabi ara sıra. Dışarda yeşillik konusunda tedirgin oluyorum ama fazla düşünmemeye çalışıyorum sonuçta bağışıklığım varmış diyorum :)

Ben burger da yiyorum cips de yiyorum valla tabi ara sıra. Dışarda yeşillik konusunda tedirgin oluyorum ama fazla düşünmemeye çalışıyorum sonuçta bağışıklığım varmış diyorum :)
Ya kafa rahatlıgıyla alakalı ben ellerimi asırı yıkıyorum ellerim hep yara oluyo her alanda pipirikliyim ondan kafa rahatlıgı onemli:)

Kizlar merhaba,
İki ayak bilegimide burkmustum haturlarsaniz.. 3 gundur sadece wc icin ayaga kalkiyorum ve cok zor yuruyorum:( bgn doktora gittim.. Rontgen cektirmek istemedigim icin elle muayene etti dr ve bag zedelenmesi var atel tak 3 haftaya gecer dedi.. Kadin dogum doktorumla konustuk o da buaylarda hareketsiz kalmaman lazim dizlerinden bukup hareket etmeye calis kan dolasimin olmasi gerekiyor dedi.. Valla ayaga kalkamamak cok kotuymus:( iki gundur erken lohusa donemi yasiyorum.. İki aile de bizde sagolsunlar yemekler tatlilar bana cok iyi bakiolar.. Allah sagligi eksik etmesin

Cıddenmı ben kendımı cok kısıyorum hep evden yemeye calısıyorum lahmacun istıyorum diyorum içindeki et ya bozuksa hemen plasentaya gecer dıye korkuyorum annemde gozunde bıse kalmasın dıyo daha kotu bebek için diyo annem 9 ay kola ıcmıs ama tabıkı iyi ornek degıl bu ne bılıyım canım cekıyo baya

Bende yiyorum valla ilk aylarda cok kasmistim aay su zararli bu sekerli diye sonra koyverdim aclik hissi arttikca ne bulursan yiyosun sanirim :D bu arada el yikama olayi bendede var disarda biseye elimi surunce telefonumu tutamam vs vs kotu seyler ama huy napicaksin :)

Kizlar merhaba,
İki ayak bilegimide burkmustum haturlarsaniz.. 3 gundur sadece wc icin ayaga kalkiyorum ve cok zor yuruyorum:KK43: bgn doktora gittim.. Rontgen cektirmek istemedigim icin elle muayene etti dr ve bag zedelenmesi var atel tak 3 haftaya gecer dedi.. Kadin dogum doktorumla konustuk o da buaylarda hareketsiz kalmaman lazim dizlerinden bukup hareket etmeye calis kan dolasimin olmasi gerekiyor dedi.. Valla ayaga kalkamamak cok kotuymus:KK43: iki gundur erken lohusa donemi yasiyorum.. İki aile de bizde sagolsunlar yemekler tatlilar bana cok iyi bakiolar.. Allah sagligi eksik etmesin

Aa gecmis olsun canm dikkat et hemen iyiles evet hamilelik gunlugunde sık sık pozisyon degistirin kan dolasimi icin diyordu..

Bende kolumu oynatamadim dun ya su tetenozdan bidahaki ay yine mi boyle olucak isin kotusu sol kolum oldugu icin soluma da yatamiyorum :(

Banada tahliller verdi su kolumun agrisi gecince yaptiricam guatira bakalim bu ay dedi tekrar tokluk sekerine bakilcak

Kizlarrr herkese
Slm biz geldik doktordan. Sukurler olsun her iki kizcemin herseyi yolunda. :KK37:
Biri idrar keseme biri mideme dayamis kafayi ordan durtuyorlar beni :KK56: 'Allah kolaylik versin' dedi dr :confused: haftalarina gore 3 gun ileride,
30.hftada seni izne ayiricam, riske atamayiz dedi. Artik 15gunde bir gidicem kontrole.
Dr a gore 11 bana gore 9 kg aldim :kk77: cok aldin seker olmasin falan diye korkuttu beni:KK17:
Su anda gribim :hasta:hastalik gecince seker yuklemesi yaptiricam.
Hamileyken grip nezle vs sikinti olmaz ates 39 u gecince hemen dr a gitmeniz lazim dedi.
Vajinada batma , elektrik carpmasi gibi sancilar normalmis.
Ben de birden agirlasmadan kaynakli bir hemoroid sorunu oldu.o_O Siz de dikkat edin lutfen bu haftalarda ortaya cikabiliyor. Onun icin onlem amacli bir ilac yazdi.
Ben demir ilaci alamiyorum burda daha once yazmistim ona da cok gerek yok dedi. Besinlerden almaya calis zaten vitaminin icinde de var belli bir miktar dedi. Hamur isini azalt kilona dikkat et dedi:hamarat: oyle dedi diye geldigimden beri aklimda hamur isleri donuyor:deli:
Hadi geçmiş olsun:) yasak olan şey de ne güzel döner insanın gözünün önünde. Bence doktoru uyar bi daha öyle yasak falan demesin :p

Kizlar merhaba,
İki ayak bilegimide burkmustum haturlarsaniz.. 3 gundur sadece wc icin ayaga kalkiyorum ve cok zor yuruyorum:KK43: bgn doktora gittim.. Rontgen cektirmek istemedigim icin elle muayene etti dr ve bag zedelenmesi var atel tak 3 haftaya gecer dedi.. Kadin dogum doktorumla konustuk o da buaylarda hareketsiz kalmaman lazim dizlerinden bukup hareket etmeye calis kan dolasimin olmasi gerekiyor dedi.. Valla ayaga kalkamamak cok kotuymus:KK43: iki gundur erken lohusa donemi yasiyorum.. İki aile de bizde sagolsunlar yemekler tatlilar bana cok iyi bakiolar.. Allah sagligi eksik etmesin
Geçmişler olsun egozz. En kısa sürede atlatırsın inşallah. Bakan birilerinin olması da büyük lütuf gerçekten. Allah onlardan da razı olsun

kızlar bugün kontrolümüz vardı biraz canm skkın açıkcası Allah a şükür bebek te hiçbir skntı yok ben kilom 59 olmuş bebek de 24. haftada 700 gr 33 cm . bugün şeker testimiz vardı 50 mg tadı iğrenç glikozol u içtim ve 1 saat hareketiz birşey yiyip içmeden bekledim normalde 140 ın altında olması gereken değer 147 çıktı cumartesi günü 100 mg lık şeker yüklemesi için gideceğim bu sefer kesin kusarım mide yanması da cabası . 3-4 saatim hastanede geçecekmiş dua edin de kötü birşey çıkmasın çünkü zorlu bir süreç bebeğim için de benim için de eşimde canını çok sktı . ayrıca ben kuru üzümü sever kuruyemişle ara öğünlerde yerdim şekeri artıran başlıca şeylerdenmiş izin de bilginiz olun çok yemeyin. umarım herşey iyi olur ...

Cok guzel ya ben galete bıle yıyemem az tuzludur dımi ıllaki tadı olacak hahahah

Ya tadi var benim hoşuma gitti ama çok tuzlu diyemem :KK48: çeşit çeşitler bak böyle
Screenshot_2016-12-01-17-54-13.webp

Kizlar merhaba,

Geçmiş olsun canm :(

Kızlar dün yazamadım dr a gittm benegim 770 gram olmuş herşey yolunda ayakları sağ kburgamda we tekmelerini oraya atıyo büyüyen rahim yüüzünden baskıda oluomuş mecbur cekiceksn bı ağrıyı yapcak bis yok dedi :KK43: cok ağrı olrsa ağrı kesici çözümü yok çözümü dogurmak :)
Kilosu maşallah iyimiş benimki 600 gr minik

Bebek bakım çantasına Aliexpress'den buldum aslında ama, çok geri bildirimleri yok sanki ya kararsız kaldım. Siz aldınız mı kızlar bakım çantası?

Not: Düzeltiyorum, yanlış aramışım. Varmış geri bildirimler :))

Bebek bakım çantasına Aliexpress'den buldum aslında ama, çok geri bildirimleri yok sanki ya kararsız kaldım. Siz aldınız mı kızlar bakım çantası?

Not: Düzeltiyorum, yanlış aramışım. Varmış geri bildirimler :))

Ben klasik adidas canta aldim 3 gozlu sirt istedim ozellikle sonrasindada kullarim diye hosuma gitti :)

Back
X