- 2 Aralık 2016
- 59
- 61
- 38
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #25.941
Merhaba arkadaşlar yeni geldim aranıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay allah ya bu ıkıncı oldu grupta hava yagmurlu cok dıkkat etmek lazım gecmıs olsun canım karnının ustune dusmedıysen korkma kuyruk sokumun agrır insallah gecer hemen tatlımGünaydın kızlar ben merdivenden düştüm yaama öyle sert düşmedim merdivenin kıyısına kuyruk sokumumu vurdum karnımı kasmadım bile ama korktum
oooff aksiliğe bak ya.. Dr da istirahat et dedi ama işten çıkmak gibi bir durumum maalesef yok şuan ultrasonla bakılsa iyi olur dedi ama ben biraz bekliyim diyorum Dr da yokmuş çünkü kongredeymiş
![]()
Ya şuan kuyruk sokumunda vurduğum yer bile acımıyor ama yine de tedirgin oluyor insan yaHay allah ya bu ıkıncı oldu grupta hava yagmurlu cok dıkkat etmek lazım gecmıs olsun canım karnının ustune dusmedıysen korkma kuyruk sokumun agrır insallah gecer hemen tatlım
Çok geçmiş olsun sen yine de bi Dr görün derim arkadaşım için rahat etsin en azindanYa şuan kuyruk sokumunda vurduğum yer bile acımıyor ama yine de tedirgin oluyor insan ya![]()
Sağlıklı sıhhatli güzel haberlerle gelirsiniz inşallahHerkese hayirli cumalar diliyorum bazı arkadaşların bebekleri geriden geliyormuş insallah en kısa zamanda toparlanirlar bence doktorların söylediklerine çok ta takilmamak lazım her doktor farklı ölçüm yapiyo ben bir gün arayla iki doktora gittim çok farklı şeyler söylediler bugün kontrolum var hepinizden dua istiyorum umarım herşey yolundadir
Bakayım mesai bitimine kadar takip edeyim rahat edemezsem gidicem Dr a dua edin bizim içinÇok geçmiş olsun sen yine de bi Dr görün derim arkadaşım için rahat etsin en azindan
Çok geçmiş olsun doktoruna sorsan başka doktora yönlendirsinGünaydın kızlar ben merdivenden düştüm yaama öyle sert düşmedim merdivenin kıyısına kuyruk sokumumu vurdum karnımı kasmadım bile ama korktum
oooff aksiliğe bak ya.. Dr da istirahat et dedi ama işten çıkmak gibi bir durumum maalesef yok şuan ultrasonla bakılsa iyi olur dedi ama ben biraz bekliyim diyorum Dr da yokmuş çünkü kongredeymiş
![]()
Dualarmız sizinle iyi haberlerinizi bekliyoruzBakayım mesai bitimine kadar takip edeyim rahat edemezsem gidicem Dr a dua edin bizim için![]()
Canım olay sıcakken agrı cıkmazmıs ıns aksam olmaz agrın yınede korkma uzanma ıhtımalın varmı canımYa şuan kuyruk sokumunda vurduğum yer bile acımıyor ama yine de tedirgin oluyor insan ya![]()
Hoş geldinizMerhaba arkadaşlar yeni geldim aranıza bu arada tahmini doğum tarihi takvimini nasıl etkinlestirdiniz profilinizde
Gunaydin kizlar:)
Pazartesi sendromuyla gune basladim yine malesef. Biz bu oglanciga isim bulamiyoruz ya az oneride bulunsaniz bana? Akliniza gelen erkek isimleri varsa dinleyebilirim:) resmen hicbisi gelmiyo aklimiza:)
Cnm fazla aşırı yüklemeye gerek yok benim ikinci nasipse. Çocuğa iki takım anneye iki takım ped çocuk bezi terlik bebek battaniyesi. Ped olarak ben depend kilod olanından kullandım rahat ettim çok tavsiye ederimkuzucuklar hastane cantamız için ihtiyaç listelerimizi paylaşalım. eksiklerimizi almak için bilgilenelimmm![]()
Şahsen ben korkuyorum yaptırmaya cesaret edemiyorum canimKızlar ağda yaptıran var mı aranızda![]()
Bence yaptırma canım jılet kullan doguma kadar.. Ben epılasyon yaptırdıgım için cok rahatım bunu hamılelıkte anladımKızlar ağda yaptıran var mı aranızda![]()
Ben yaptırıyorum cnm ayda bir.. yapcak bi şey yokKızlar ağda yaptıran var mı aranızda![]()
Ya şuan kuyruk sokumunda vurduğum yer bile acımıyor ama yine de tedirgin oluyor insan ya![]()
Benim de ikinci gereksiz ıvır zıvır çok şey yazılıp çiziliyor...benim hastanem çok yakın o yüzden çok şey almayacağım yalnız kızımda iki takım yetmemişti...sezaryen olacaksa 2 gün kalınabiliyor hastanede bebeğe 2 takım yetmiyor tek alt üst de alınmalı mutlakaCnm fazla aşırı yüklemeye gerek yok benim ikinci nasipse. Çocuğa iki takım anneye iki takım ped çocuk bezi terlik bebek battaniyesi. Ped olarak ben depend kilod olanından kullandım rahat ettim çok tavsiye ederim