- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.761
Ay daral geliyo diyorum ic camasirimmi sıkıyo yoo cikarincada ayni tansiyonumu nabizimi falan ölctüm normal 10 a 6 cikti 84 nabiz normal heralde genelde düsüktür hep tansiyonum bazen derin nefes alma geregi duyuyorum normali yetmiyo ben bide kiloluyum ondanmi acaba
Gözün aydin darisi hepimizin basina insallahhbiz dondük doktordan her sey yolundaymis bebek iyiherkes icin oyle olur umarim
Yok canim bende zayifim ama oturdugum yerde soluk soluga kaliyorum maraton kosmus gibi. Bugunki gebelik bilgilerimde cocuk yavas yavas nefes alabildigi icin sizde rahat bi nefes alacaksiniz falan yaziyordu insallah duzelir :)Ay daral geliyo diyorum ic camasirimmi sıkıyo yoo cikarincada ayni tansiyonumu nabizimi falan ölctüm normal 10 a 6 cikti 84 nabiz normal heralde genelde düsüktür hep tansiyonum bazen derin nefes alma geregi duyuyorum normali yetmiyo ben bide kiloluyum ondanmi acaba
Ay daral geliyo diyorum ic camasirimmi sıkıyo yoo cikarincada ayni tansiyonumu nabizimi falan ölctüm normal 10 a 6 cikti 84 nabiz normal heralde genelde düsüktür hep tansiyonum bazen derin nefes alma geregi duyuyorum normali yetmiyo ben bide kiloluyum ondanmi acaba
Canm bende cok yaşıyorum ya o sıkıntıyı bayaa okudm arastirdim bizm haftalarimizda genel yasan bir durum buBenım karnım sureklı sertlesiyo kızlar doktora gıtmıstım bıse yoktu ama kafaya takıyorum valla
bebişleri için ben daha bişey almadim:)Yk canm bebişler için dedm :) kendime zaten almıyorm yetio bi şekilde önleri kapanmasada
Genelde ayaktayken oluyo uzanınca pek olmuyo neyse herkese oluyo sanırım sabır :)Canm bende cok yaşıyorum ya o sıkıntıyı bayaa okudm arastirdim bizm haftalarimizda genel yasan bir durum bu
Doktora gittiğimde sordm bi sıkıntı yok dedi bu aylarda ara ara olur öyle dedi.sürekli olmasi sıkıntıymış
Ya yine de çok daha ucuza geliyor ben maaş yatsın alıcam kesinlikle :) Sadece kaç ay alsam o konuda şüpheliyim :/Ya evet geçen hafta şansa arattım, cidden öyle. Şansa da dolar yükseldi ya, ne güzel 25'e bile kapatabilirdik ordan. Bir sürü şey baktım üşengeçliğimden almadım, kur çarptı şimdi deBoyner de indirimde, 20-30 tl daha ucuz ondan sormuştum burda da kaç beden almalı diye.
Evet evet orijinal, hatta altta yorumlar kısmında satın alanların paylaştığı fotoğraflar oluyor, baya etiketiyle geliyor. Genelde üretimleri çinde yaptırıyor ya çoğu firma, onunla alakalı olabilir o ucuzluk dedim.Peki alieksprestekiler orijinel carters mi?
Olur tabi, sıkıştırıyo artık bütün organları, nefes daralıyo doğal olarak da.Benim nefesim daraliyo bazen yaa anlam veremiyorum yatsam olmuyo kalksam olmuyo 3 gündür daha sık dr a sorcam sizdede oluyomu acaba
Geriniyor işte annesiKızlar ben tekmeleri bazen aynı anda iki yerde hissediyorum çok garip oluyo sizdede oluyomu normalmi
Ya ev doğalgazlı da, ilk ay doktora falan çıkarılacak. Biz de almadık kalın ama annemle bi ip aldık polar gibi, onunla battaniye örüyor şimdi :)Battaniyeyide kalın almadım alsam mı 1 tane? Yelek filan aldm alcamda ama ince hep uzun kollu hırka almadım onuda düşüneyim ben olmazsa evlerde doğalgazlı sonuçta üşütmez heralde :)
Aslında tek sene kullanılacak gibi düşünme battaniyeyi, gelecek sene de kullanacaklar sonuçta. Nispeten daha büyük örüyoruz biz o yüzden küçücük olmasın dedik.Bende öyle yapcam yelekle battaniye alcam ama ince olcaklar havlu,polar,penye olcak inş o kalın battaniyelerden almak istemedim kullanamam diye ama inş aramam o kalın battaniyeyi doğum yaptıktan sonra
Çok endişeleniyorsan git ama artık yalancı kasılmalar yaşayacağımız dönemdeyiz, rahim doğuma hazırlanıyor. Düzenli aralıklarla oluyorsa endişelenmek gerekirmiş.Benım karnım sureklı sertlesiyo kızlar doktora gıtmıstım bıse yoktu ama kafaya takıyorum valla
Svartbabe canım sen nerelerdesin nasılsın ?
Canım cok geçmiş olsun masallah bebeğine benim ki ne kadr oldu acep özledim bıdığımı şeker yükleme hakkında konustunuzmu drKızlar dün yazamadım dr a gittm benegim 770 gram olmuş herşey yolunda ayakları sağ kburgamda we tekmelerini oraya atıyo büyüyen rahim yüüzünden baskıda oluomuş mecbur cekiceksn bı ağrıyı yapcak bis yok dedicok ağrı olrsa ağrı kesici çözümü yok çözümü dogurmak :)
Anladım canım dıkkat et kendıne kaburga agrısı bendede bıara baya vardı bebek ordan cekılınce rahatlarsıb insallahYazdıklarınızı okumaya çalışıyorum ama vakit bulamıyorum yazmayaiyiyim çok şükür ağrılarım çoğaldı benimde aşırı kaburga ağrısı cekiyorum devamlı agriyor yatarken flan cok zorlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?