2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
aynen ya bende elimi hiç birşeye sürmüyorum bir yemek yapıyorum oda yemek yapmayı çok seviyorumiğne neden vuruluyorsun tatlım ilaçlar bende de devam hamiş olmadan önce ağrı kesici bile ağzıma sürmezdim şimdi miniğim için alıyorum yeterki sağlıklı olsunlar

Kızlar ben tekmeleri bazen aynı anda iki yerde hissediyorum çok garip oluyo sizdede oluyomu normalmi

Bana da bazen oluyor. Bence normal. Gerindiğini düşün aynı anda hem kolu hem bacağı olabilir sanki.

Bende öyle düşündün ama bugün çok hissettirdi sanki karnımdan eli ayağı çıkıcak gibi

Ben de çok kalın almadım. Zaten sadece kendi giydiğimizden 1 kat daha fazla diyor doktorlar. Uzun kollu body aldım birkaç tane. Üzerine hırka yelek vs ile giydiririz diye. Kazak vs almayı düşünmüyorum.
Battaniyeyide kalın almadım alsam mı 1 tane? Yelek filan aldm alcamda ama ince hep uzun kollu hırka almadım onuda düşüneyim ben olmazsa evlerde doğalgazlı sonuçta üşütmez heralde :)

Bende öyle yapcam yelekle battaniye alcam ama ince olcaklar havlu,polar,penye olcak inş o kalın battaniyelerden almak istemedim kullanamam diye ama inş aramam o kalın battaniyeyi doğum yaptıktan sonra

Battaniyeyide kalın almadım alsam mı 1 tane? Yelek filan aldm alcamda ama ince hep uzun kollu hırka almadım onuda düşüneyim ben olmazsa evlerde doğalgazlı sonuçta üşütmez heralde :)

1 tanede olsa kalin al bence disari cikarken illa ki lazim olur sararsin doktora flan giderken. Bu sene nisan sicakti ama gecen sene nisan soguktu mesela o yuzden biz 2 tane aldik

Tulum bende alcam uzun kollu body zıbın filan ama az alcm adanadayız sıcak bize biraz erken gelio o yüzden almaya pek gerek görmedim pişman olmam inş :)

LifeandFeel tesekkür ederim düsüncen icin bende tabi kimseyi endishelendirmek istemem bi karara varalimda üzülmesin kimse bence paylasilsin taraftariyim
karara varılması zor olur bu gibi ortamda herkesin kendi inisiyatifine kalmış artık canım inşallah arkadaşlarımız da endişe etmezler hepimiz için en iyi olur umarım.

Benim nefesim daraliyo bazen yaa anlam veremiyorum yatsam olmuyo kalksam olmuyo 3 gündür daha sık dr a sorcam sizdede oluyomu acaba
bende daralma nefes alamama 1 ay önce vardı çarpıntıda vardı ozaman şimdi bazen sadece gece oluyor neden oldu neden geçti inan hiçbir fikrim yok

Tulum bende alcam uzun kollu body zıbın filan ama az alcm adanadayız sıcak bize biraz erken gelio o yüzden almaya pek gerek görmedim pişman olmam inş :)
adana deyince iş değişir canım orası çok sıcak 2 ay sonra yazlıkları giydirirsin bebişine sen ozamana kadarda kundak filan sıcak tutar kışlık kalın kıyafet gerekmez tahminimce

İçerde kanama alanı var birde serviks kalınlığı sınırda demişti ondan iğne oluyorum canım ben temızlık yapmayı cok sevıyorum ama malesef aylardır yapamıyorum bı kere temızlıkcı tuttum buyuk temızlıgımı yaptırdım onda bıle durmadım ve begenmedimde dogumdan oncede bıkere alcam o kadar esım supuruyo ben yavas yavas toz alıyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…