2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Peki alieksprestekiler orijinel carters mi?

Canım benim hiç üzülme ben hiç takmiyorum sağlıklı olsun yeter ben 25 haftalıkken gittim 950 gramdi ne yiyosun dersen 3 gunde bir yumurta süt,yogurt sebze yemeği olsun yemiyorum ben dikkat etmiyorum ne yiyosun dersen ben hergun kırmızı et kuru yemiş kabak çekirdeği olsun bide meyve yiyorum elma mandalina nar muz ilaç olarak da balık hapı vitamin ilacı alıyorum soluma yatiyorum bu kadar cok üzülme bence o alacağını alır doğduktan sonra çok çabuk buyuyorlar zaten eltimin oğlu 2 kilo doğdu her altını değiştirince ağlıyordu hamileyken de ağlıyordu şimdi 4 yaşında masallah tosun gibi
Amin canm cok teşekkür ederim ❤ inan soluma yatmaktan kolum uyusuk resmen.
Insallah dedigin gibi bir dahaki kontrolde iyi şeyler duyarim

Bnde grip olmusum kizlar surekli burnum akiyor basim agriyor kizimda iyice sakinlesti demekki o da bnm gribimden etkilenio kiyamam ya

Safra kesenle alakalı olabilir mi acaba bide bebeğinin kilosu boyu güzel toparlamış herhangi bir ilaç kullandın mı yakın zamanda@koreanmom@
Yok canım kullanmadım pekmez çok yemeye başladım kuru üzüm yoğurt yiyorum yasak olmayan herşeyi aslında 23 haftalıgız 1 hafta önde gidiyor dedi doktor çok şükür doktora gittim kaşıntı için yediğin birşey dokunmustur dedi kalmosan losyon verdi şimdi kullanıyorum kullandıgım yer kaşınmıyor ama kullanmadığım yerlerde kaşıntı başlıyor sadece üstten baktı herhangi bi tetkik yapmadı gebeyim diye anlamadım umarım farklı birşey yoktur

Benim nefesim daraliyo bazen yaa anlam veremiyorum yatsam olmuyo kalksam olmuyo 3 gündür daha sık dr a sorcam sizdede oluyomu acaba

Bu aralar kaburga ağrılarım da olmaya başladı teşekkür tatlım zaten hep hareketlerini kontrol etmeye çalışıyorum

Bu aralar kaburga ağrılarım da olmaya başladı teşekkür tatlım zaten hep hareketlerini kontrol etmeye çalışıyorum
Benımde sertlesıyo gun ıcınde baya yanı iğne vuruluyorum ılaclarımı alıyorum iş yapmıyorum o yuzden yapacak bısey kalmadıgı için sakin durmaya calısıyorum anneme gore cok normal dıyo kasılma gıbı

Terslik olsa dr un söylerdi...endişelenme normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…