- 25 Ağustos 2015
- 348
- 306
- 23
- 41
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #25.741
biz dondük doktordan her sey yolundaymis bebek iyiGüzel haberlerle gelirsin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz dondük doktordan her sey yolundaymis bebek iyiGüzel haberlerle gelirsin inşallah![]()
Çok sevindim canım adına bebişini de gördün ohh keyfine diycek yokbiz dondük doktordan her sey yolundaymis bebek iyiherkes icin oyle olur umarim
aynen ya bende elimi hiç birşeye sürmüyorum bir yemek yapıyorum oda yemek yapmayı çok seviyorumBenımde sertlesıyo gun ıcınde baya yanı iğne vuruluyorum ılaclarımı alıyorum iş yapmıyorum o yuzden yapacak bısey kalmadıgı için sakin durmaya calısıyorum anneme gore cok normal dıyo kasılma gıbı
Kızlar ben tekmeleri bazen aynı anda iki yerde hissediyorum çok garip oluyo sizdede oluyomu normalmi
Bana da bazen oluyor. Bence normal. Gerindiğini düşün aynı anda hem kolu hem bacağı olabilir sanki.
Battaniyeyide kalın almadım alsam mı 1 tane? Yelek filan aldm alcamda ama ince hep uzun kollu hırka almadım onuda düşüneyim ben olmazsa evlerde doğalgazlı sonuçta üşütmez heralde :)Ben de çok kalın almadım. Zaten sadece kendi giydiğimizden 1 kat daha fazla diyor doktorlar. Uzun kollu body aldım birkaç tane. Üzerine hırka yelek vs ile giydiririz diye. Kazak vs almayı düşünmüyorum.
Yk canm bebişler için dedm :) kendime zaten almıyorm yetio bi şekilde önleri kapanmasadavalla kendime göre kazak bulamiyom hep dar napcaz bilmiyorum
sasirdim kaldim XXL beden tunik kazaklardan ariyom yok. hepsi dar.![]()
Bende öyle yapcam yelekle battaniye alcam ama ince olcaklar havlu,polar,penye olcak inş o kalın battaniyelerden almak istemedim kullanamam diye ama inş aramam o kalın battaniyeyi doğum yaptıktan sonraÇok kalın şeyler almadım ama geçen sene nisanda bile kar yağmıştı ona göre hesap etmek lazım, artık mart dedin mi pek bahar olmuyor. Uzun kollu bodylerden aldık, battaniyeleri de olacak. 0-3leri öyle alıp gerisini kısakollu gibi gittim hep.
Battaniyeyide kalın almadım alsam mı 1 tane? Yelek filan aldm alcamda ama ince hep uzun kollu hırka almadım onuda düşüneyim ben olmazsa evlerde doğalgazlı sonuçta üşütmez heralde :)
Tulum bende alcam uzun kollu body zıbın filan ama az alcm adanadayız sıcak bize biraz erken gelio o yüzden almaya pek gerek görmedim pişman olmam inş :)ben sana bu noktada katılıyorum ama kendim için değil buradaki diğer arkadaşlar içinde
Ama zaten sorunları doktorlar açıklıyorlar bize benim fikrim burda kıyas yaparak gereksiz strese girildiği tabi yapmak isteyen yapar yine@
inan senin dediğin gibi yaklaşım olsa burda paylaşmak çok zevkli oluyor ama bazı arkadaşlar var anksiyete olduğunu sile getirdiler bu arkadaşların törpülemesi ellerinde değil olmuyor yoksa burda bazı olumsuzluklarla karşılaşır takdir edilecek sakinlikte olan arkadaşlar var ben diğer elinde olmadan endişelenen arkadaşlar için paylaş olmamasını öneririm. Yoksa benim için paylaşılması zevkli bile oluyor
benimde 21+5 438 gr dı daha doğrusu 21+0 da gittim karın çevresinden dolayı 21+5 çıktı yani çok iyi haftasıyla uyumlu bebişin canım
bende kalın birşey almadım 2 tane hediye tulum geldi ama uzun kollu zıbınlar aldım kilotlu çorap filanda tabi çünkü konyada havalar haziran gibi anca ısınıyo. Yaşadığın yer sıcaksa çokta gerek yok ilk aylar sarılı oluyorlar kıyafetin kalın olmasına gerek yok bence![]()
karara varılması zor olur bu gibi ortamda herkesin kendi inisiyatifine kalmış artık canım inşallah arkadaşlarımız da endişe etmezler hepimiz için en iyi olur umarım.LifeandFeel tesekkür ederim düsüncen icin bende tabi kimseyi endishelendirmek istemem bi karara varalimda üzülmesin kimse bence paylasilsin taraftariyim
bende daralma nefes alamama 1 ay önce vardı çarpıntıda vardı ozaman şimdi bazen sadece gece oluyor neden oldu neden geçti inan hiçbir fikrim yokBenim nefesim daraliyo bazen yaa anlam veremiyorum yatsam olmuyo kalksam olmuyo 3 gündür daha sık dr a sorcam sizdede oluyomu acaba
adana deyince iş değişir canım orası çok sıcak 2 ay sonra yazlıkları giydirirsin bebişine sen ozamana kadarda kundak filan sıcak tutar kışlık kalın kıyafet gerekmez tahminimceTulum bende alcam uzun kollu body zıbın filan ama az alcm adanadayız sıcak bize biraz erken gelio o yüzden almaya pek gerek görmedim pişman olmam inş :)
Polar kadife filan alayım diyorum cnm bikaç tane bakalm :)Birkactane
Biseyler al derim ben azda olsa biraz kıs görcek bende cok kışlık almadim ama bir kactane kalin tulum var
Canim ikisi de tekme degil digeri kollariKızlar ben tekmeleri bazen aynı anda iki yerde hissediyorum çok garip oluyo sizdede oluyomu normalmi
İçerde kanama alanı var birde serviks kalınlığı sınırda demişti ondan iğne oluyorum canım ben temızlık yapmayı cok sevıyorum ama malesef aylardır yapamıyorum bı kere temızlıkcı tuttum buyuk temızlıgımı yaptırdım onda bıle durmadım ve begenmedimde dogumdan oncede bıkere alcam o kadar esım supuruyo ben yavas yavas toz alıyorum o kadaraynen ya bende elimi hiç birşeye sürmüyorum bir yemek yapıyorum oda yemek yapmayı çok seviyorumiğne neden vuruluyorsun tatlım ilaçlar bende de devam hamiş olmadan önce ağrı kesici bile ağzıma sürmezdim şimdi miniğim için alıyorum yeterki sağlıklı olsunlar