• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Canım çok geçmiş olsun, çok şükür evladın iyi dolayısıyla sen de iyisin :) Nazara ben de çok inanıyorum, her şey çok güzel iyi gidiyor diye ne zaman anlatsam hep bir şey yaşıyorum. Kimse kötü niyetli değildir tabiki, bahsettiğimiz bir bebek ama enerji denilen bir husus var ki etkisi çok fazla.

Ya evet geçen hafta şansa arattım, cidden öyle. Şansa da dolar yükseldi ya, ne güzel 25'e bile kapatabilirdik ordan. Bir sürü şey baktım üşengeçliğimden almadım, kur çarptı şimdi de :KK70: Boyner de indirimde, 20-30 tl daha ucuz ondan sormuştum burda da kaç beden almalı diye.
Peki alieksprestekiler orijinel carters mi?

Canım benim hiç üzülme ben hiç takmiyorum sağlıklı olsun yeter ben 25 haftalıkken gittim 950 gramdi ne yiyosun dersen 3 gunde bir yumurta süt,yogurt sebze yemeği olsun yemiyorum ben dikkat etmiyorum ne yiyosun dersen ben hergun kırmızı et kuru yemiş kabak çekirdeği olsun bide meyve yiyorum elma mandalina nar muz ilaç olarak da balık hapı vitamin ilacı alıyorum soluma yatiyorum bu kadar cok üzülme bence o alacağını alır doğduktan sonra çok çabuk buyuyorlar zaten eltimin oğlu 2 kilo doğdu her altını değiştirince ağlıyordu hamileyken de ağlıyordu şimdi 4 yaşında masallah tosun gibi
Amin canm cok teşekkür ederim ❤ inan soluma yatmaktan kolum uyusuk resmen.
Insallah dedigin gibi bir dahaki kontrolde iyi şeyler duyarim :KK43:

evet aniden kaybedenler çok oldu 2015 yılında..
bizde bilemedik oysa pıhtılaşmayı hiç bilmedim buradan öğrendim gittim testleri yaptırdim..
herşeyi önlem alarak hamile kaldim bu çocuğuma halada önlem almaya çalışıyorum.
doktorum ilerde sorun olursa seni hastaneye yatircam dedi. riskli bir gebelik geçirdiğimi söledi igne kullaniyorum o bile az geldi yüksetti. bebegimi kucagima alabilmek için doktor doktor geziyorum daha başka doktor ariycam.
benim tek dilegim bebegimi kucagima almak.
şu an 26 haftalardayiz biliyordum 24 haftadan sora kötü olacagi o yüzden korkularim vardi
bebek büyüdükçe anne vucuduna baski yapıyor.
iyiki gitmişim perinatolojiye. yoksa iki hafta geride olduğu bebegim zayıf olduğu bilemezdim.
en önemlisi sağlık.. anne sağlıklıysa bebek de sağlıklıdir.. perinatolojiyi ararken hem anneye hemde bebege bakan doktor bulun. hemde özel muayenesi varsa hastaneye bağlı olan doktor olsun mutlaka. o doktor kesin hastaneye yönlendirir. testleri ister..özel muayenesi olup da hastanesi olmayan doktora napsin bakmazlar onlar pek.[/QUO

Yazdiklarin bana ufuk oldu bnde gidecegim mutlaka. Ilk defa bu gebelikde mi igne kullanmaya basladin.

Bnde grip olmusum kizlar surekli burnum akiyor basim agriyor kizimda iyice sakinlesti demekki o da bnm gribimden etkilenio kiyamam ya

Safra kesenle alakalı olabilir mi acaba bide bebeğinin kilosu boyu güzel toparlamış herhangi bir ilaç kullandın mı yakın zamanda@koreanmom@
Yok canım kullanmadım pekmez çok yemeye başladım kuru üzüm yoğurt yiyorum yasak olmayan herşeyi aslında 23 haftalıgız 1 hafta önde gidiyor dedi doktor çok şükür doktora gittim kaşıntı için yediğin birşey dokunmustur dedi kalmosan losyon verdi şimdi kullanıyorum kullandıgım yer kaşınmıyor ama kullanmadığım yerlerde kaşıntı başlıyor sadece üstten baktı herhangi bi tetkik yapmadı gebeyim diye anlamadım umarım farklı birşey yoktur :(

Benim nefesim daraliyo bazen yaa anlam veremiyorum yatsam olmuyo kalksam olmuyo 3 gündür daha sık dr a sorcam sizdede oluyomu acaba

Valla kasılmada olsa sıkıntı degılki arada olur oyle sancılar ben gıttım bısey demedi doktor benımde bir gun boyunca kaburgamın ustu agırdı ama sonra gectı rahım genıslediği içinde olabılır bebegın hareketlıyse sıkma canını tatlım
Bu aralar kaburga ağrılarım da olmaya başladı teşekkür tatlım zaten hep hareketlerini kontrol etmeye çalışıyorum

Bu aralar kaburga ağrılarım da olmaya başladı teşekkür tatlım zaten hep hareketlerini kontrol etmeye çalışıyorum
Benımde sertlesıyo gun ıcınde baya yanı iğne vuruluyorum ılaclarımı alıyorum iş yapmıyorum o yuzden yapacak bısey kalmadıgı için sakin durmaya calısıyorum anneme gore cok normal dıyo kasılma gıbı

Kızlar merhaba. Siz bu konuda bilgi sahibisinizdir diye sizlere sormak istedim. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Adetime 7 gun kala beta degerin 17 cikti. 4 gun sonra 291 8 gun sonra yani bugun 5322 cikti.. Keseye baktik kese gorundu 3.3 mm dedi kese boyutu icin. Son adet tarihim de 25 ekim. Sizce kese boyutu cok mu ufak? Biraz tedirginim acikcasi. Hersey Allahtan verende O alanda.. Ama tedirginlik ister istemez oluyo. Yardimci olursaniz sevinirim cok tesekkur ederim :)
Terslik olsa dr un söylerdi...endişelenme normal

Back
X