• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
2 günde büyümemesi normal. Stres yapınca zaten onlara faydasından çok zararı dokunuyor. Dediğiniz gibi doğacağı varsa her şekilde doğacak zaten. Bazen ben de çok tedirgin oluyorum en ufak şeyden ama maalesef kaderin de önüne geçilmiyor :KK43:

Iste insan boyle zamanlarda destek bekliyor galiba. Hormonlardan :) Allah saglikla hayirla nasip eder insallah isteyen herkese canim cok tesekkur ederim

Ya kızlar ben doğum mart ayına geliyor diye kalın şeyler almıyorum almayıda düşünmüyorum hatamı ediyorum acaba ? Siz ne düşünüyorsunuz
valla kendime göre kazak bulamiyom hep dar napcaz bilmiyorum:D
sasirdim kaldim XXL beden tunik kazaklardan ariyom yok. hepsi dar.:(

Ben de çok kalın almadım. Zaten sadece kendi giydiğimizden 1 kat daha fazla diyor doktorlar. Uzun kollu body aldım birkaç tane. Üzerine hırka yelek vs ile giydiririz diye. Kazak vs almayı düşünmüyorum.
üşümüyon mu ya ben valla üşüyorum kazakla duruyorum ince tuniklerimde var .

Kızlar galiba kmsede sağ kaburga ağrısı yok bende endişelendim randewu aldm elim orda geziyorm resmen bakalm dr ne dicek aksam öğrenicez :KK43:
Cnm benimde sag kasigim agriyor doktor normal dedi bebek buyudukce baski yapior dedi seninkide muhtemelen oyle bir seydir doktordan cikinca yine haberdar et bizi

Ya kızlar ben doğum mart ayına geliyor diye kalın şeyler almıyorum almayıda düşünmüyorum hatamı ediyorum acaba ? Siz ne düşünüyorsunuz
Çok kalın şeyler almadım ama geçen sene nisanda bile kar yağmıştı ona göre hesap etmek lazım, artık mart dedin mi pek bahar olmuyor. Uzun kollu bodylerden aldık, battaniyeleri de olacak. 0-3leri öyle alıp gerisini kısakollu gibi gittim hep.

Çok kalın şeyler almadım ama geçen sene nisanda bile kar yağmıştı ona göre hesap etmek lazım, artık mart dedin mi pek bahar olmuyor. Uzun kollu bodylerden aldık, battaniyeleri de olacak. 0-3leri öyle alıp gerisini kısakollu gibi gittim hep.
nisanda kar yağmak iyi degil derlerdi iyi de olmadi. çünkü herşey kötü olmuştu düşün..
başbakan degiştirdi seçim istendi savaş oldu şehitler dolduu..
o yıl ben oğlumu kaybettim 2015 yılı bebegi kaybedenler çok fazlaymiş. hatta anne ölümü de olmuş..
duydum çevreden..baya çok kişi bebegi kaybetmiş.
açikçasi 2015 yılı benim için iyi geçmedi.
2017 için bizim için iyi olur inşallah.
ben daha bebegime hiç bişey almadim almayı da düşünmüyorum doğuma çok az kala alirim artık. şimdilik duradursun :) doğunca herşeyi alicaz nede olsa:)
parada biriktiriyorum çok şükür:) herşeyi toptan alirim inş :)

nisanda kar yağmak iyi degil derlerdi iyi de olmadi. çünkü herşey kötü olmuştu düşün..
başbakan degiştirdi seçim istendi savaş oldu şehitler dolduu..
o yıl ben oğlumu kaybettim 2015 yılı bebegi kaybedenler çok fazlaymiş. hatta anne ölümü de olmuş..
duydum çevreden..baya çok kişi bebegi kaybetmiş.
açikçasi 2015 yılı benim için iyi geçmedi.
2017 için bizim için iyi olur inşallah.
ben daha bebegime hiç bişey almadim almayı da düşünmüyorum doğuma çok az kala alirim artık. şimdilik duradursun :) doğunca herşeyi alicaz nede olsa:)
parada biriktiriyorum çok şükür:) herşeyi toptan alirim inş :)
2016da olmadı mı ya o kar. Karıştırıyo da olabilirim. Ama kötü bi yıldı 2015 de. Sen 31 haftayı bekliyorsun içten içe değil mi? Kendimi yerine koyunca sanki o haftaları geçirebilmeyi isterdim içim rahat etmezdi o zamana kadar.

Kızlar acaba bebeklerin kilolarını yazmasak mı burada. Herkes birbiriyle kıyaslayarak değerlendirmeye çalışıyo stres sebebi olmasın diye. Kötü niyetli olarak demiyorum da aklıma geldi hani kimse üzülüp stres olmasın doktoruna göre değerlendirsin diye düşündüm. Ama paylaşmak benim için faydalı, bakıp değerlendirip daha iyi hissediyorum derseniz devam edelim o ayrı Hoppa
ben sana bu noktada katılıyorum ama kendim için değil buradaki diğer arkadaşlar içinde

Aslında bende senın gıbı dusunuyorum uzuluyorum kıyasa ama bı sorun varsada insan farkına varıyo işte bu anlamda faydalı
Ama zaten sorunları doktorlar açıklıyorlar bize benim fikrim burda kıyas yaparak gereksiz strese girildiği tabi yapmak isteyen yapar yine ;)@
Aslinda burda paylasmak iyi oluyo herkez fikir sahibi oluyo zaten kiyaslama olayina bi cözüm bulmaliyiz simdiden cocuklarin kaderi bu halbuki hayatlari boyunca hep kıyaslicaz malesef :)) onun oglu şöyle bunun kızı böyle en guzeli simdiden kendimizi törpüleyelim bazi seylerin üstüne gitmek lazim üstünü örtmek kolaya kacıs olcak bence yazalim ve herkez pozitif yaklassin minyon anneler babalar genetik diye bisey var böyle düsünelim lütfen daha kiloları bile yok gr dalar onlardan simdiden cok sey beklemeyelim hepsi büyücek kismetse annişler sabırlı olalım bunlar benim düsüncelerim ama kararlastiralim tabi istemeyen olursa paylasmak paylasmam uyum saglarim cogunluğa iyi bi soru canim tesekkürler cevaplari bekleyelim
inan senin dediğin gibi yaklaşım olsa burda paylaşmak çok zevkli oluyor ama bazı arkadaşlar var anksiyete olduğunu sile getirdiler bu arkadaşların törpülemesi ellerinde değil olmuyor yoksa burda bazı olumsuzluklarla karşılaşır takdir edilecek sakinlikte olan arkadaşlar var ben diğer elinde olmadan endişelenen arkadaşlar için paylaş olmamasını öneririm. Yoksa benim için paylaşılması zevkli bile oluyor

Pardon 21+5 te gittim
benimde 21+5 438 gr dı daha doğrusu 21+0 da gittim karın çevresinden dolayı 21+5 çıktı yani çok iyi haftasıyla uyumlu bebişin canım

bende kalın birşey almadım 2 tane hediye tulum geldi ama uzun kollu zıbınlar aldım kilotlu çorap filanda tabi çünkü konyada havalar haziran gibi anca ısınıyo. Yaşadığın yer sıcaksa çokta gerek yok ilk aylar sarılı oluyorlar kıyafetin kalın olmasına gerek yok bence ;)

2016da olmadı mı ya o kar. Karıştırıyo da olabilirim. Ama kötü bi yıldı 2015 de. Sen 31 haftayı bekliyorsun içten içe değil mi? Kendimi yerine koyunca sanki o haftaları geçirebilmeyi isterdim içim rahat etmezdi o zamana kadar.
evet aniden kaybedenler çok oldu 2015 yılında..
bizde bilemedik oysa pıhtılaşmayı hiç bilmedim buradan öğrendim gittim testleri yaptırdim..
herşeyi önlem alarak hamile kaldim bu çocuğuma halada önlem almaya çalışıyorum.
doktorum ilerde sorun olursa seni hastaneye yatircam dedi. riskli bir gebelik geçirdiğimi söledi igne kullaniyorum o bile az geldi yüksetti. bebegimi kucagima alabilmek için doktor doktor geziyorum daha başka doktor ariycam.
benim tek dilegim bebegimi kucagima almak.
şu an 26 haftalardayiz biliyordum 24 haftadan sora kötü olacagi o yüzden korkularim vardi
bebek büyüdükçe anne vucuduna baski yapıyor.
iyiki gitmişim perinatolojiye. yoksa iki hafta geride olduğu bebegim zayıf olduğu bilemezdim.
en önemlisi sağlık.. anne sağlıklıysa bebek de sağlıklıdir.. perinatolojiyi ararken hem anneye hemde bebege bakan doktor bulun. hemde özel muayenesi varsa hastaneye bağlı olan doktor olsun mutlaka. o doktor kesin hastaneye yönlendirir. testleri ister..özel muayenesi olup da hastanesi olmayan doktora napsin bakmazlar onlar pek.

evet aniden kaybedenler çok oldu 2015 yılında..
bizde bilemedik oysa pıhtılaşmayı hiç bilmedim buradan öğrendim gittim testleri yaptırdim..
herşeyi önlem alarak hamile kaldim bu çocuğuma halada önlem almaya çalışıyorum.
doktorum ilerde sorun olursa seni hastaneye yatircam dedi. riskli bir gebelik geçirdiğimi söledi igne kullaniyorum o bile az geldi yüksetti. bebegimi kucagima alabilmek için doktor doktor geziyorum daha başka doktor ariycam.
benim tek dilegim bebegimi kucagima almak.
şu an 26 haftalardayiz biliyordum 24 haftadan sora kötü olacagi o yüzden korkularim vardi
bebek büyüdükçe anne vucuduna baski yapıyor.
iyiki gitmişim perinatolojiye. yoksa iki hafta geride olduğu bebegim zayıf olduğu bilemezdim.
en önemlisi sağlık.. anne sağlıklıysa bebek de sağlıklıdir.. perinatolojiyi ararken hem anneye hemde bebege bakan doktor bulun. hemde özel muayenesi varsa hastaneye bağlı olan doktor olsun mutlaka. o doktor kesin hastaneye yönlendirir. testleri ister..özel muayenesi olup da hastanesi olmayan doktora napsin bakmazlar onlar pek.
Yaşadıklarından sonra böyle tedbirli yaklaşman çok çok normal. İnşallah bu kez kucağına alıp burada o güzel günleri paylaşacaksın hep dua edicem hepiniz için :KK200:

tansiyon ilacina başlatmadi. her akşam ölçürüyorum her ay kan takibe başlatti yeni buldum perinatoloji öteki perinatoloji ilgilenmedi geç kaldim o konuda.
korkuyorum kaybedecegim diye. tansiyon bi anda çikip iniyor belli de olmuyor sanirim yiyeceklerden dolayı oluyor. pıhtılaşma gerçekten çok tehlikeli hem anneye hemde bebege zararlı.
peki sen ne besleniyorsun neler yapıyosun? ben üç hap kullaniyorum
coraspin decavit gynoferon demir hapı. bide clexane 0,4 ten 0,6 ye yükseldi. başka bişey yok.
sıvı şeyler yiyorum akşamlari.. meyve yiyorum

Bmde perinatolaga universite hastanesinde gittim ama cok ilgilenmedi dedigin gibi 04 den sadece 06 yukseltmek lazim dedi bn 70 kiloyum kilo olarak 06 daha iyi olur dedi. Test de bakilan degerleri soyleyebilirmiskn bnde gideyim.bnm geneldde 13 e 9 14 10 ama evde olcerken 12 9 13 9 ama dr olctugunde 14 10 sabahlari ac karnina aliyorum tansiyon dusuren ilaci.. bnde yarin dr a gidecegim yazarim ..su cok iciyorum ama istahim yok zorluyorum kendimi hic kilo alamadim daha. Ins bir sknti olmadan bebeklerimizi kucaginiza aliriz

aygisi aygisi cnm ne zamandır sesin çıkmıyor nasılsın?
Mashmallow :) yaaa ben hasta olmusum kizlar gunlerdir ugrasiyorum . Gunduzleri iyilesiyorum aksamlari hastalik basiyor :( okulda da sinav haftasiydi sinav hazirla et yap oku vs durumundayim. Yarin dr kontrolumuz var bakalim napiyor benim kizlar :) soldaki cilgin sagdaki sakin iki kiz :) ben hastalandim diye onlar da iyice sakinlestiler kiyamiyorum. Ben baya agirlasmaya basladim sanki. Oturdugumda zor kalkiyorum bazen :) sayfalari okudum genel soyle bir baktim. Rabbim herkesin evladina saglik sihhat versin. Yarin icin dua edin bize anne teyzeler :)

Mashmallow :) yaaa ben hasta olmusum kizlar gunlerdir ugrasiyorum . Gunduzleri iyilesiyorum aksamlari hastalik basiyor :KK43: okulda da sinav haftasiydi sinav hazirla et yap oku vs durumundayim. Yarin dr kontrolumuz var bakalim napiyor benim kizlar :) soldaki cilgin sagdaki sakin iki kiz :) ben hastalandim diye onlar da iyice sakinlestiler kiyamiyorum. Ben baya agirlasmaya basladim sanki. Oturdugumda zor kalkiyorum bazen :) sayfalari okudum genel soyle bir baktim. Rabbim herkesin evladina saglik sihhat versin. Yarin icin dua edin bize anne teyzeler :)

İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
Benim kız da ben gripken sakindi :) iyileşince yine oynaşmaya başladı şükürler olsun.

Bende hastayım sesmes zaten yok gözlerim yanıyo ama maşallah kızım gayet canlı

Kizlar cidden kendi kendime nazar degdirdim artik kan gelmiycek dedim ki en son foruma yazdiktan sonra yogun kan geldi peceteye. Sirtimda cok agridigi icin acile gittik. Vajinal muayenede iyiydi elle de muayene etti doktor eldivenine bir miktar kan geldi. Nstye bagladilar ilk defa, bir problem gormediler. Idrarimda kan cikmis cok az, ultrason yapilabilir dendi ama ben istemedim inanilmaz asistan doluydu hastane ve doktoruma danismadan herhangi birsey yapilmasini istemedim. Nstyi baglayan ogrenci bile yanlis bagladi. Vajinal ultrasonda bozuk aparatlar vardi vs . bayagi bir gerildim, bir de malum acilllerin icler acisi durumu. Sadece pruloton igneyi yaptirdik. Aslinda haftada bir yaptirdigim icin carsamba yapilmasi gerekiyordu ama birgunden birsey olmuyormus. Yine de mutluyum oglum iyi ya kanama olursa da ondan olmasin.

Canım çok geçmiş olsun, çok şükür evladın iyi dolayısıyla sen de iyisin :) Nazara ben de çok inanıyorum, her şey çok güzel iyi gidiyor diye ne zaman anlatsam hep bir şey yaşıyorum. Kimse kötü niyetli değildir tabiki, bahsettiğimiz bir bebek ama enerji denilen bir husus var ki etkisi çok fazla.

Ay carters demişken orijinal ürünleri aliexpresste çok çok daha ucuz. 90 TLlik takımlar orada 30-35 TLye geliyor.

Ya evet geçen hafta şansa arattım, cidden öyle. Şansa da dolar yükseldi ya, ne güzel 25'e bile kapatabilirdik ordan. Bir sürü şey baktım üşengeçliğimden almadım, kur çarptı şimdi de :KK70: Boyner de indirimde, 20-30 tl daha ucuz ondan sormuştum burda da kaç beden almalı diye.

Back
X