- 27 Temmuz 2015
- 3.764
- 2.853
- 133
- 37
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.501
Çok tatlı oluyor o :) Bugün sürekli o anlattığın gibi, bir de yer değiştirdikçe çok net anlıyorum nereye gittiğini, kolu bacağı sürttürüp duruyo baya karnım sarsılıyo sağlı solluÇok şaşırdım ama ilk defa yaşadım böyle bişe canımı da yaktı sıpa ama çok güzeldii zaten şimdilerde tekmeden ziyade sürtünüyo ve okadar hoşuma gidiyorkisizinki ne güzel midenin orda oynuo yukarda bizimki hala hep aşagıda oyalanıo yukarıya pek çıkmıo
benimde öle hareketleri takip ediyorum günde 10 ndan fazla atiyorsa bebek iyidir az atiyosa hemen doktora gidin..Çok tatlı oluyor o :) Bugün sürekli o anlattığın gibi, bir de yer değiştirdikçe çok net anlıyorum nereye gittiğini, kolu bacağı sürttürüp duruyo baya karnım sarsılıyo sağlı sollu
Oyy oybenimde öle hareketleri takip ediyorum günde 10 ndan fazla atiyorsa bebek iyidir az atiyosa hemen doktora gidin..
doktorum dedi o yüzden sabahtan akşama kadar hareketleri takip ediyorum ama yukarda duruyor orda nabiyo bilmiyorum tam net hissediyorum:) benim aklım gözüm karnimda.. takipteyim...
şimdilik öle sora alışır karnina çikmak istemiycekOyy oyAzken saydım hareketleri de bugün inan mümkün değildi saymam, hiperaktif mi olacak bu kız anlamadım ki cidden karnım bi garip oldu artık yamulmaktan Ne konsantrasyon kaldı ne bişey zaten.. Uff yeter ya açın şuraları çıkarın artık beni der gibi, huysuz itledi durdu her yerimi
Hahah keçi değil mi inadına 40ı da geçireceği tutar sağı solu belli olmaz bununşimdilik öle sora alışır karnina çikmak istemiycek
benim kız pek sakin maşallah senin gibi degil yani:)
Ahaha ayneeenn puding gibi sağa sola yalpalanıo göbeğimÇok tatlı oluyor o :) Bugün sürekli o anlattığın gibi, bir de yer değiştirdikçe çok net anlıyorum nereye gittiğini, kolu bacağı sürttürüp duruyo baya karnım sarsılıyo sağlı sollu
şimdiden hazirla başına geleceklerden:))Hahah keçi değil mi inadına 40ı da geçireceği tutar sağı solu belli olmaz bununBen başıma geleceklerden korkuyorum şimdiden Seninki tam prenses annesi :))
Ya çok güzel :) Biz daha hiç büyük eşyasını almadık çok hevesliyim zaman da daraldı ama hareket yok hiç :/ Boşver aklında kalmasın bişey, güle güle de kullanın :) Ben şimdilik üç beş alınan kıyafetlerini dolabıma yerleştirdim, oraya bakıp bakıp bi heyecan yapıyorumAhaha ayneeenn puding gibi sağa sola yalpalanıo göbeğimaraada yüzüstü yatıyorum yanlışlıkla o zaman resmen yaptıgı tüm hareketleri hisediyorum kolunu bacagını oynatışnı filan.zaman geçio odasını aldık portbebe aldık odada suan gördükçe içim içime sığmıyor walla allah hepimize sağlıkla kavusmak nasip etsin portbebe almakla iyimi ettim bilmiyorum puset vardı aklımda aslında
Ayyy allahımşimdiden hazirla başına geleceklerden:))
benim arkadaşim da ayni senin kız gibi yaşadı onunda kızdi karnimda çok fenaydi diyo:) doğdu daha fena olduu:) şu an 4 yaşina girdi ikinci bebek düşünmüyor yaşadığı içinkız yerinde hiç durmuyormuş. o yüzden erken doğuma sebep olmuş 32 haftalıkken.:) sağlıklı bebek maşallah
Kızlar bebeğimde sabahtan beri tık yok en son sabah 9 buçuk gibi bi hararetlendi ondan beri kımıldamadı bu kadar uzun durmamıştı hiç hatta bir haftadır acayip hareketliydi..tedirgin oldum şuan
benimde öle hareketleri takip ediyorum günde 10 ndan fazla atiyorsa bebek iyidir az atiyosa hemen doktora gidin..
doktorum dedi o yüzden sabahtan akşama kadar hareketleri takip ediyorum ama yukarda duruyor orda nabiyo bilmiyorum tam net hissediyorum:) benim aklım gözüm karnimda.. takipteyim...
Cok iyi bilirim bir gece sabaha kadar dolandim evde. Gaviscon, leblebi, sakiz denedim bazen gecmeyince gecmiyor. Ozellikle soslu, baharatli ya da parca et yedigimde oluyor. Mide iyice yukari cikti hepimizin :)Bu mide yanmaları beni mahvediyorYemek borumu tutuşturmuşlar resmen
Ya bu 10 hareket meselesi gün içerisinde toplam mı, yoksa harekete başladıktan itibaren mi 10 saymalıyız? Bir bilemedim onu.
Kızlar birkac haftadir artan bir kaburga agrim var. Sirtimda sag kaburgamin baslangic kismi inanilmaz agri yapiyor. Ovalayinca ya da sert bir yere sirtimi dayadigimda rahatliyor. Oglan iyice yukari cikti sanirim kaburgalar sıkışıyor. Cidden yoga vb rahatlatici egzersizler yapilmali, doktoruma danisacagim bir daha gittigimde. Yoksa giderek agirlasacagiz
Ben senden buyugum ama doktor bugun saat basi hareket hissetmen lazim artik dedi dinleyeceksn kendini uzun sure oynama olmazsa sorun vardir baska biseyi kafana takma dedi
Çok teşekkür ederm amin inş darısı size olsun mobilya adanada olmama ragmen zorladı beni istanbulda olsam okadar fazla çeşitten alamazdım galiba bide insanı fazla yoruyor mobilya bakmak o yüzden erken aldık :)kıyafet bende fazla almadım henüz bi hastane çıkışı bide tulumu var şimdilikYa çok güzel :) Biz daha hiç büyük eşyasını almadık çok hevesliyim zaman da daraldı ama hareket yok hiç :/ Boşver aklında kalmasın bişey, güle güle de kullanın :) Ben şimdilik üç beş alınan kıyafetlerini dolabıma yerleştirdim, oraya bakıp bakıp bi heyecan yapıyorum
Ayyy allahımÇok fena güldüm ama son gülüşlerim galiba 32 hafta mı ay çok erken yaa yavru yapma korkutursun ananı, pimpiriklenmemeye çalışmak bile zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?