2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Cok iyi bilirim bir gece sabaha kadar dolandim evde. Gaviscon, leblebi, sakiz denedim bazen gecmeyince gecmiyor. Ozellikle soslu, baharatli ya da parca et yedigimde oluyor. Mide iyice yukari cikti hepimizin :)
Off leblebi aldırayım bari Maden suyu da içerken yakıyo ama sonrasında rahatlatıyo biraz, bi de süt. Ama sürekli sürekli de tüketemezsin ki bunları mide hiç mi dinlenmeyecek.
Artık balayını geride bıraktık belli ki..

Benımde midem agrıyo kızlar ama agrınca bısey yıyorum geciyo gece bıle agrı yapabılıyo ama ılacsız atlatabılıyorum simdilik

Kizlar bikac saat once kotu dustum kaldirimdan inip arabanin kapisina dogru giderken iki ayak bilegimde aniden burkuldu.. Karnimin ustune dusmiyim diye dizlerimin ve ellerimin ustune kapaklandim.. Nasil korktum anlatamam.. Eve geldik sag bilegim baya sisti zeytinyagi surduk, buz torbasi tutuyoruz simdi.. Bebegimde benim korktugumu anlamis gibi tekmeliyor arada beni.. Allahim kimseye yasatmasin ama anlik ona bisey olcak diye ellimle dizlerimle onu korumaya almisim allahtan.. Doktorumu aradim cok siser ve agrin artarsa bana hbr ver dedi.. Baska ne yapabilirimki?

Gecmıs olsun canım ya hava yagmurluya dısarda yururken dıkkat etmeli olacagı varsada oluyo sürekli buz yap ve yat canım dınlen

Sende ıgnemi kullanıyosun canım benımde son gıttıgımde 1-2 mm artmıstı hatta sormustuM uzarmı dıye hayır sabıt anca kalır demıstı

Yok canim hiçbişey kullanmiyorum onun icin ama kabizligimizi duzene soktum magnezyumu arttirarak onun etkisi olabilir

Benzer bir durumu ben yaşadım bileğim şişip morardı ama karnımı vurmadığım için çok şanslıydım merdivenden düştüm bir sorun olmadı inşallah sende çabucak atlatırsın bileğini zorlama

Canim benim de kizim 2 hafta geridendi hep. Ben ekrandan goruyordum ama dr hic sorun etmiyirdu. Zira 3 yasinda hala zayif. Yani yapisal bir durum. Uzulme bence.

Bence kullanisli canim. Bahar icin ideal. Ama mart basi ya benim daha kalin battaniye gibi kundak istiyorum. Bi daha bisi ortmiyim ustune.

Geçmişler olsun. Bişeyciğin yoktur şişlikler de hemen geçer inşallah

Ya bu 10 hareket meselesi gün içerisinde toplam mı, yoksa harekete başladıktan itibaren mi 10 saymalıyız? Bir bilemedim onu.
Sinir 10 ama 10 dan fazla hareket ediyorsa bebek iyidir. Ama az ediyorsa hemen doktora görün. Sayin hergun. Hareket mi etti bu bir olsun.. Sorasinda aralıklarda saymalisin. Ben takip ediyorum hergun.

O kadar guzel anlatmussin ki. Inan yasadim bunlari hep. Anne de olsan bebek dogar dogmaz bi anda askin baslamiyor. Zamanla asiri siddetleniyr ask o ayri:) lohusa psikolojisini yasamayan bilmez. Herseyin tozpembe oldugu bir donem degil malesef. Ama bebeginin saglikli oldugu her gune sukrediyorsun. Biraz manik depresif tavirlar fln:)

Bu mide yanmaları beni mahvediyor Yemek borumu tutuşturmuşlar resmen
Offf Allahım. Bir de bana sor akşam üzeri 5ten sonra yediğim herşey yanma olarak geri dönüyor bana bana limon sıkılmış ayva çok iyi geliyor(du) Çölde bi gördüm bi daha göremedim

senin tansiyonun olduğunu unutmuştum limon hem kanı sulandırır hem tansiyonu düşürür mihmandarın dediği gibi turpta iyi ben normal besleniyorum aç bırakmıyorum kendimi nar limon narenciye tüketiyorum kivi bebeği çok besliyormuş öyle duydum. Hiç sıkma canını bebişin iyi olur inşAllaj

ayy çok tatlı oldular eşyalar alındıkça insanın içi içine sığmıyor. Ben port bebe almıcam puset yeter diye düşündüm ama pusette taşıması bazen zor oluyor aslında.

Ben senden buyugum ama doktor bugun saat basi hareket hissetmen lazim artik dedi dinleyeceksn kendini uzun sure oynama olmazsa sorun vardir baska biseyi kafana takma dedi
ama bazen 2 saatten fazla oynamıyor yada yoğun oluyoruz dinleyemiyoruz ne yapmak lazım şimdi

hareket gerçekten hafifletiyor insanı rahatlatıyor ben uzandıkça yattıkça kemiklerim ağrıyo

@orkidekaramel canım tansiyon soruna tevafuk olacak ..
Dün kırmızı turp yedim faydaları ne diye baktım tansiyonu hep dengede tutar deniliyor.. günde 1 tane tüketebilirsin
katılıyorum canım turp çok iyi tansiyon için limon da çok iyi ama turp daha etkili

Rahim kalinligimda 33 du 36 olmus tamam iyi artik dedi doktor korkmana gerek yok
Benim doktorum 33 mm çok iyi dedi acaba başındanmı savdı anlamadım
çok geçmiş olsun canım Allah korumuş ama benimde böyle aniden burkulma elimin tutmaması birşeyler dökme çok oluyor hamilelikte olabiliyor böyle.

Kızlar benim gibi bi tarafında ağrı hisseden var mı arada oluyor bir yerin morarınca dokunursun ya onun gibi ama arada oluyor kasılma falan değildir demi doktorum şehir dışında aradım devam ederse haber verirsin Dedi

Geçen hafta aynı ağrı bendede vardı canım karnımın sağ tarafında 2 3 gün sürekli bir ağrı oldu özellikle ayaktayken oluyordu hareketleri iyi diye endişelenmemeye çalıştım uzanarak dinlendim sonra kendiliginden geçti bu haftalarda olan bir şey herhalde bebişler büyüyor yukarı çıkıyor vücut kendini ayarlamaya çalışıyor

Valla kasılmada olsa sıkıntı degılki arada olur oyle sancılar ben gıttım bısey demedi doktor benımde bir gun boyunca kaburgamın ustu agırdı ama sonra gectı rahım genıslediği içinde olabılır bebegın hareketlıyse sıkma canını tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…