- 22 Haziran 2013
- 1.679
- 1.924
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.541
Aynen tatlım bende hep hareketlerini hep kontrol ediyorum telaşlanıyorum geriliyor gibi sanki birşey var ağrı yapıyor gibiGeçen hafta aynı ağrı bendede vardı canım karnımın sağ tarafında 2 3 gün sürekli bir ağrı oldu özellikle ayaktayken oluyordu hareketleri iyi diye endişelenmemeye çalıştım uzanarak dinlendim sonra kendiliginden geçti bu haftalarda olan bir şey herhalde bebişler büyüyor yukarı çıkıyor vücut kendini ayarlamaya çalışıyor
Carters'ın 3 aylık ürünlerini kaç cm bebek giyebilir? Çünkü burda kalıpları küçük denilmişti de kararsız kaldım onun için, 6 aylık mı almalı acaba diye
Sinir 10 ama 10 dan fazla hareket ediyorsa bebek iyidir. Ama az ediyorsa hemen doktora görün. Sayin hergun. Hareket mi etti bu bir olsun.. Sorasinda aralıklarda saymalisin. Ben takip ediyorum hergun.
Cok zor cidden su anda bile zor oturuyorum, esim sagolsun ovaliyor surekli ama gecici rahatliyor benimki de.Ahh o sirt agrisiini 4. Aydan beri cekiyorum ben yatmassam duramiyorum gecen magazada aglayacaktim biyere uzanmam lazim diyetek caresi uzanmak benim icin gittigim heryerde yatacak bir yer bakiyorum
Tulumlar için 61 cm e kadar diyor. Boy tutar da enleri dar biraz. O benim kafa ı karıştırıyor.
Sanirim oyle oldu aman kanamam olmasin da o zaman cok moralim bozuluyor.Off leblebi aldırayım bariMaden suyu da içerken yakıyo ama sonrasında rahatlatıyo biraz, bi de süt. Ama sürekli sürekli de tüketemezsin ki bunları mide hiç mi dinlenmeyecek.
Artık balayını geride bıraktık belli ki..
61 cm'e kadar desek o zaman 2 aya kadar maksimum giyer demek ki. Birde eni dar diyorsan tosbik bişey olurlarsa hiç giyemezlerucuz da değil ki, bir iki takım alcam alt tarafı ama karar veremedim bir ben de.
Hareketsizlikten de olabilir cidden, en basindan beri hep istirahat etmek zorunda oldugum icin olabilir. Doktora da soyledim artik biraz hareket etmek istoyorum diye. Bir sonrakinde yoga icin israrla soracagim, dayanilacak gibi degil.senin tansiyonun olduğunu unutmuştum limon hem kanı sulandırır hem tansiyonu düşürür mihmandarın dediği gibi turpta iyi ben normal besleniyorum aç bırakmıyorum kendimi nar limon narenciye tüketiyorum kivi bebeği çok besliyormuş öyle duydum. Hiç sıkma canını bebişin iyi olur inşAllaj
ayy çok tatlı oldular eşyalar alındıkça insanın içi içine sığmıyor. Ben port bebe almıcam puset yeter diye düşündüm ama pusette taşıması bazen zor oluyor aslında.
ama bazen 2 saatten fazla oynamıyor yada yoğun oluyoruz dinleyemiyoruz ne yapmak lazım şimdi
hareket gerçekten hafifletiyor insanı rahatlatıyor ben uzandıkça yattıkça kemiklerim ağrıyo
katılıyorum canım turp çok iyi tansiyon için limon da çok iyi ama turp daha etkili
Benim doktorum 33 mm çok iyi dedi acaba başındanmı savdı anlamadım
çok geçmiş olsun canım Allah korumuş ama benimde böyle aniden burkulma elimin tutmaması birşeyler dökme çok oluyor hamilelikte olabiliyor böyle.
Doktor tavsiyede bulunmadı mı bak canım moralini niye bozuyorsun daha yeni arkadaşımla görüştüm bebeği 6 aylık olmuş sosis gibi maşallah. 40. Haftada doğum yapıyor ve 2 buçuk kilo doğuruyor ama şimdi aynı bi tosuncuk okadar güzel okadar tatlı olmuş ki şaşırdım kaldım 2 hafta çok önemli değil bence senin bebiş biraz zayıf olucak annesi ki zayıf bebişler daha güzel toparlıyor sıkma lütfen canını.Kizlar canm cok sıkkın 2 gündür ağlıyorumdün yeni bi doktora gittim benim en bastan beri 2 hafta geriden geliyordu bebek ama sonra bu acigi kapatmisti hatta 15 gün önceki devlet hastanesi randevumda farkettm acigi kapattigini.neyse dünkü randevuda da doktor bakti etti kilosu 670 gr geldi az mi sanki kilosu dedm oda evet zaten son adete göre 2 hafta geride dedi bende en bastan beri öyle oldugunu söyledim.15 gün önce hatirlarsanz 640 gr oldugunu söyledigimde bi kaciniz canimi sikmamam gerektiğini bebegin hareketiyle yanlis cikabilecek birsey oldugunu söylemistiniz.ben yinede bu 15 gündür özellikle yememe dikkat ettiğim halde hala zayıf bu bebek.zayif olduğu icinde gelisimi geride gözüküyormuş bol meyve süt muz yumurta yiyorsam da hic bsy degismemis 15 günde moralim cok bozuk ya
Çok su içersen şekerin çıkmaz fakat çok su ihtiyacı şeker belirtisi olabilir....5 6 litre cidden çok fazla vücudun için gerekli mineralleri de atarsın fazla suyu atarken...biraz azaltmaya çalışbende müthiş kaburga batması var. özellikle sağ kaburga altım ne zaman hareket etsem yatakta dönsem ağrıyorbebeğin baskısından olduğunu okudum ama haftaya doktora gidene kadar kesin değil şeker yüklememiz de haftaya.. çok su içiyorsan şekerin çıkar diyorlar ve bu beni korkutuyor çünkü günde nerdeyse 5-6 lt su içiyorum ..
varmı benm kadar su içen acaba??
Canim oncelikle sakin ol kilo alacagim psikolojisi de olumsuz etkiler. Bu saatten sonra neler yapilabilir diye bakilmali oncelikle. Gerekirse bir beslenme uzmanindan yardim alabilirsin. vitaminlerine devam et ozellikle demir hapina. Sabahlari muhakkak yumurta,sut ve tahin pekmez ye. Tahinin kalorisi cok yuksek kilo alimini hizlandiriyor. Durum boyleyken cay ve kahveden uzak dur, yediklerinin demirini almasin. Kirmizi et yerken ayran ya da yogurt yeme portakal suyu ya da bol yesillikli bir salatayla tuket ki etteki demir ortaya ciksin. Ispanakta da ayni durum gecerli. Ceviz, badem ve onemlisi okudugum kadariyla hergun hurma ye. Inanilmaz besleyici, sutu de arttiriyor. Ben cok kilolu bir hamile degilim moralim bozuluyordu hamile oldugum belli olmuyor diye bu nedenle cok arastirdim beslenme konusunu. Umarim yardimci olabilmisimdir.Kizlar canm cok sıkkın 2 gündür ağlıyorumdün yeni bi doktora gittim benim en bastan beri 2 hafta geriden geliyordu bebek ama sonra bu acigi kapatmisti hatta 15 gün önceki devlet hastanesi randevumda farkettm acigi kapattigini.neyse dünkü randevuda da doktor bakti etti kilosu 670 gr geldi az mi sanki kilosu dedm oda evet zaten son adete göre 2 hafta geride dedi bende en bastan beri öyle oldugunu söyledim.15 gün önce hatirlarsanz 640 gr oldugunu söyledigimde bi kaciniz canimi sikmamam gerektiğini bebegin hareketiyle yanlis cikabilecek birsey oldugunu söylemistiniz.ben yinede bu 15 gündür özellikle yememe dikkat ettiğim halde hala zayıf bu bebek.zayif olduğu icinde gelisimi geride gözüküyormuş bol meyve süt muz yumurta yiyorsam da hic bsy degismemis 15 günde moralim cok bozuk ya
canım sırt için sadece egzersiz yapabilirsin..second trimester shoulder and back diye arat..işine yarar bişeyler çıkarCok zor cidden su anda bile zor oturuyorum, esim sagolsun ovaliyor surekli ama gecici rahatliyor benimki de.
Ben tulum aldım. Çok beğeniyordum. Gerisini doğduktan sonra bakarız boyuna kilosuna göre :)
Kizlar canm cok sıkkın 2 gündür ağlıyorumdün yeni bi doktora gittim benim en bastan beri 2 hafta geriden geliyordu bebek ama sonra bu acigi kapatmisti hatta 15 gün önceki devlet hastanesi randevumda farkettm acigi kapattigini.neyse dünkü randevuda da doktor bakti etti kilosu 670 gr geldi az mi sanki kilosu dedm oda evet zaten son adete göre 2 hafta geride dedi bende en bastan beri öyle oldugunu söyledim.15 gün önce hatirlarsanz 640 gr oldugunu söyledigimde bi kaciniz canimi sikmamam gerektiğini bebegin hareketiyle yanlis cikabilecek birsey oldugunu söylemistiniz.ben yinede bu 15 gündür özellikle yememe dikkat ettiğim halde hala zayıf bu bebek.zayif olduğu icinde gelisimi geride gözüküyormuş bol meyve süt muz yumurta yiyorsam da hic bsy degismemis 15 günde moralim cok bozuk ya
Tesekkurler canim, bir doktoruma danisayim muhakkak birseyler yapmak istiyorum. ama kanamali bir hamilelik gecirdigim icin sormadan birsey yapamiyorum ne yazik kicanım sırt için sadece egzersiz yapabilirsin..second trimester shoulder and back diye arat..işine yarar bişeyler çıkar
Doktor proteine agirlik ver diyor ee günde zaten en az 2 bardak süt en az önce 1 yumurta 1 dilim peynir sabahlari tahin pekmez yiyorum gün içi beslenmemde iyi ama neden böyle oldu anlamadmDoktor tavsiyede bulunmadı mı bak canım moralini niye bozuyorsun daha yeni arkadaşımla görüştüm bebeği 6 aylık olmuş sosis gibi maşallah. 40. Haftada doğum yapıyor ve 2 buçuk kilo doğuruyor ama şimdi aynı bi tosuncuk okadar güzel okadar tatlı olmuş ki şaşırdım kaldım 2 hafta çok önemli değil bence senin bebiş biraz zayıf olucak annesi ki zayıf bebişler daha güzel toparlıyor sıkma lütfen canını.
Bence yogaya gitme canım gerçektrn zor ve yorucu hareketler oluyo sonuçta kıpırdamadan geçirdin sürecini takip ettim bi sorun olmadığı halde bazı hareketleri yaparken çekiniyorum sonra panik olma hergün 30 dk yürü esnet bacaklarını fln tabi sen bilirsin ve doktor ne diyck bakalımHareketsizlikten de olabilir cidden, en basindan beri hep istirahat etmek zorunda oldugum icin olabilir. Doktora da soyledim artik biraz hareket etmek istoyorum diye. Bir sonrakinde yoga icin israrla soracagim, dayanilacak gibi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?