- 19 Ocak 2016
- 4.850
- 4.960
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
- #25.481
Yapıyorlar tüm tahlilleri hekimine söyle yaptırırSağol canım en iyisi ben tahlilleri tekrarlatıyim aile hekimi yapıyomı acaba tetanos için gidicem zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapıyorlar tüm tahlilleri hekimine söyle yaptırırSağol canım en iyisi ben tahlilleri tekrarlatıyim aile hekimi yapıyomı acaba tetanos için gidicem zaten
Ay yok korkma, haftasonu ben de öyle telaşlandım, kıpır kıpır çocuktan tık yoktu. 2 gün hem de.. İlk kez olmuştu doktora sordum henüz küçükler, arada pozisyonuyla da alakalı hissedilmeyebilir dedi. Ertesi gün sinemaya gittim delirdi orada, o zamandan beri de durmadı, karnım sürekli sarsıntı halinde dışarıdan da baya komik görünüyor hattaKızlar bebeğimde sabahtan beri tık yok en son sabah 9 buçuk gibi bi hararetlendi ondan beri kımıldamadı bu kadar uzun durmamıştı hiç hatta bir haftadır acayip hareketliydi..tedirgin oldum şuan
Ay cnm saol ya benimki bir haftadır yerinde durmuyordu dediğin gibi kıyafetin üstünden bile görüyordum şimdi kımışdamayınca panik oldum tabii neyse eve gidince uzanırım kendine gelir inşallah :)Ay yok korkma, haftasonu ben de öyle telaşlandım, kıpır kıpır çocuktan tık yoktu. 2 gün hem de.. İlk kez olmuştu doktora sordum henüz küçükler, arada pozisyonuyla da alakalı hissedilmeyebilir dedi. Ertesi gün sinemaya gittim delirdi orada, o zamandan beri de durmadı, karnım sürekli sarsıntı halinde dışarıdan da baya komik görünüyor hatta![]()
igne kullaniyordum. hamileliği ilerledikçe igne yetmedi 0,4 ten 0,6 ye çikarıldı yetmezse 0,9 olucak ya hastanede yaticam hiç belli degil. kanim çok yavaş çalışıyor ondan bebegede sorun çikiyor anneden dolayicanım inşallah herşey güzel olucak sıkma hiç canını bende de pıhtılaşma var sen iğne kullanıyormuydun ona rağmenmi böyle oldu.
kesinlikle çok güzel ifade etmişsin bunları bilip bu açıdan yaklaşmak depresyondan adım adım uzaklaşmayı sağlar![]()
Sola dogru uzan soguk bıse ye yogurt gıbı hareketlenır :)Kızlar bebeğimde sabahtan beri tık yok en son sabah 9 buçuk gibi bi hararetlendi ondan beri kımıldamadı bu kadar uzun durmamıştı hiç hatta bir haftadır acayip hareketliydi..tedirgin oldum şuan
igne ve coraspin kullaniyorum sabah coraspin akşam igne vurduruyordum. clexane 0,4 kullaniyordum ona rağmen az geldi. beslenme pıhtılaşma yüzünden gitmiyor yani kordon baginda sıkıntı var besinler çok yavaş gidiyor . sorun çikiyor o yüzden bebegim zayif kaliyor. umarim inş ilerde herşey yoluna girer. allahtan doktor çok iyi herşeyi önlem aldi dosyasina yazdi beni takip edecegi söledi. ne yesen ye besinler bebege yavaş gittiği söledi. ama yinede dikkatli olmaliyim yediklerime içtiklerimecanım inşallah herşey güzel olucak sıkma hiç canını bende de pıhtılaşma var sen iğne kullanıyormuydun ona rağmenmi böyle oldu.
kesinlikle çok güzel ifade etmişsin bunları bilip bu açıdan yaklaşmak depresyondan adım adım uzaklaşmayı sağlar![]()
Normal iki can beslior o kalp cnm midende ağrıyı olabilir benim de bazen olur kalp ağrısı gibiKizlar ya bende de kalp agrisi oluyor arada normal mi ki
beslenmeyi çok dikkat etsem olmuyor pıhtılaşma sorunu yüzünden besinler çok yavaş gidiyor. bebegin vucudu suyu herşeyi normal çok şükür sadece karni bölgesi zayif. 2 hafta geriden geliyor. 25inde gittiğimde tam 25 haftaliktim bebek 23+3 olduğu sölemişti doktor.Şimdilik herşeyin normal olması bile çok iyi birşey canım. Beslenmeyle ilgili senin yapabileceğin birşey var mıymış? Senin beslenmene çok dikkat ettiğini hatırlıyorum. Değerlerin daha da iyileşir inşallah canım korkma stres yapma, demesi kolay ama bebeğini etkilemesin
Doktora danismadan birakma bence, rutin kontrollerini yapsin gerek yoksa soyler zaten. Son aylarda beslenme ihtiyaclari iyice artiyor evet bebek beslenir bir sekilde cunku yetersiz geldigi noktada anneden aliyor ihtiyacini. Ileride kemik sagligi, vitamin eksikligi vs acisindan sıkıntı yasamamak adina dikkatli olmak lazim. Bizim de sagligimiz onemliKızlarr yaa bişey danışıcam size..gebeliğimi ilk öğrendiğimde tahlil yaptrdm onun dışında hiç yaptırmadım.dr un verdiği decaviy ve gynoferroyu iki günde bir kullanıyodum ama baktım çok kilo alıyorum ve bu ilaçlara bağladım bi haftadır içmeyi bıraktım.ama ceviz badem meyve süt tüketiyorum.gece aklıma takıldı sabaha kdr yanlış mı yapıyorum bebeğin hakkı varda kısıtlıyomuyum
zamanın kumları diye bir filmde de geçer hatta.pers prensi destan diye..erkek adı ama tercih tabi.ben sevmiştim.Aa destani kizlara koyarlar diye biliyorum?:) bide ben edebiyatciyim ya destan fln iyice bayar beni heralde:)))
igne kullaniyordum. hamileliği ilerledikçe igne yetmedi 0,4 ten 0,6 ye çikarıldı yetmezse 0,9 olucak ya hastanede yaticam hiç belli degil. kanim çok yavaş çalışıyor ondan bebegede sorun çikiyor anneden dolayi![]()
ahh canım benimde aynı problemin var ama seninki kadar pıhtılaşma yok hibor 5 binlik 0,2 ml kullanıyorum hap filan kullanmıyorum . hareket önemli canım kanama problemin yoksa hareket kan dolaşımını artırır. Hatta yoga yada plates yapabilirsin buda bebişine bol bol kan gönderir hareketsizlik bizim düşmanımız. Allah yardımcın olsun.igne ve coraspin kullaniyorum sabah coraspin akşam igne vurduruyordum. clexane 0,4 kullaniyordum ona rağmen az geldi. beslenme pıhtılaşma yüzünden gitmiyor yani kordon baginda sıkıntı var besinler çok yavaş gidiyor . sorun çikiyor o yüzden bebegim zayif kaliyor. umarim inş ilerde herşey yoluna girer. allahtan doktor çok iyi herşeyi önlem aldi dosyasina yazdi beni takip edecegi söledi. ne yesen ye besinler bebege yavaş gittiği söledi. ama yinede dikkatli olmaliyim yediklerime içtiklerime
Olabilir tatlm usutmede olabilir sabh ustum acik uyandm ve siddetli agriyla uyandm belki de ondan oldu bikac sefer daha da olmstuAngel 25 canım usutmedigine eminsen görün doktora..
Benim de bazi sabahlar göğsümün üzerinde baskı var gibi nefes alırken agri oluyor.. bir süre sonra geçiyor.. onu da usutmeye veriyorum
Insallah tatlm insan korkuyor ya zormus hamilelik karsidan gorundgu gbi kolay degilmsNormal iki can beslior o kalp cnm midende ağrıyı olabilir benim de bazen olur kalp ağrısı gibi
Çok şükür kanama problemim yok ama doktor olabilir dedi korkuyorum yinede ya.ahh canım benimde aynı problemin var ama seninki kadar pıhtılaşma yok hibor 5 binlik 0,2 ml kullanıyorum hap filan kullanmıyorum . hareket önemli canım kanama problemin yoksa hareket kan dolaşımını artırır. Hatta yoga yada plates yapabilirsin buda bebişine bol bol kan gönderir hareketsizlik bizim düşmanımız. Allah yardımcın olsun.
doktor banada söyledi kanaman olabilir iğneye bağlı ama hiç dinlen istirahat et demedi yinede bende temkinliyim. Ama öteki bebeğin 2 aylıktı gelişmemiş kalbi durmuştu onda çok yatıyodum o yüzen bunda hareketi hiç kesmedim limon nar filan yememem lazım belki ama benim eşim sigara içtiği için arada yanımdada yakıyor muhabbet koyuyken sigara etkiler ilaç yetersiz gelir diye bunlarıda yiyorum kan sulanması için çünkü pıhtı oluşmadan tedbir alamam lazım gibime geliyor. Çok şükür yine nr olduğunu bilip tedbir alma imkanımız var herşey çok güzel olucak inşallah.Çok şükür kanama problemim yok ama doktor olabilir dedi korkuyorum yinede ya.
Çok şaşırdım ama ilk defa yaşadım böyle bişe canımı da yaktı sıpa ama çok güzeldii zaten şimdilerde tekmeden ziyade sürtünüyo ve okadar hoşuma gidiyorkiArtik yukaridalar:)
Ilk gobek ustu tekmeyi yedigimde sok olmustum hep asagilarda takiliyordu. Bide huylandim gibi bisi olmustu sonra gulmustum kendi kendime:) simdi sabah uyandigimda midemin hemen altinda oynuyo. Gece uyandim baktim icerde takiliyo![]()
Bende masabaşinda olduğu için sürekli oturuyordum otururken ayaklarim sisiyordu.doktor banada söyledi kanaman olabilir iğneye bağlı ama hiç dinlen istirahat et demedi yinede bende temkinliyim. Ama öteki bebeğin 2 aylıktı gelişmemiş kalbi durmuştu onda çok yatıyodum o yüzen bunda hareketi hiç kesmedim limon nar filan yememem lazım belki ama benim eşim sigara içtiği için arada yanımdada yakıyor muhabbet koyuyken sigara etkiler ilaç yetersiz gelir diye bunlarıda yiyorum kan sulanması için çünkü pıhtı oluşmadan tedbir alamam lazım gibime geliyor. Çok şükür yine nr olduğunu bilip tedbir alma imkanımız var herşey çok güzel olucak inşallah.