• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ayy tam derdimi anlattın valla. Zaten o rahat pozisyonu bulmak zor, tam yatınca geldi mi sinirlerim zıplıyo :KK70: Yapmıycam diye inat etsem de bu fırlama idrar kesemi çok seviyor sağolsun.. Ben tuttukça o indiriyo tekmeyi yiyosa gitme :KK70:
Bi ay sora falan ne hakdr olcaz bakalım:)))

Aynı canım gun aydınlanınca hıc uyuyamıyorum yanıma yıcek seyler alıyorum mıdem agrıyo uyanınca e su ıcıyorum tuvalete gıdıyorum eşim bu gece delırdı o da uyuyamadı dedim alıscaksın bebek yanımızda yatacak yapacak bıse yok :))
Aynen alıltırma bunlar hep.. birde o uyuduğum aralarda gördüğüm rüyalardan film olur:)) hormonlarım rüyalarımı ele geçirmiş durumda:)))

Ne güzel planlamışsın herseyini cnm.. brnde evdeyken bış durmiyim diye yapıp yapıp kenta koyuyorum birde elimde bi uğraş olsun isterim hep.. biz daha odasını sip etmedik ilk etapta yanımızda kullancağımız beşiği ve odasının dolabını yaptıralım dioruz sonra odasının diğer eşyalarını alırız olmadı.. kıyafetleri bnm dolabımı kaplamaya başladı artık:))
Aynı canım benımde heryer onun esyaları artık 12 aylıkta bıseyler aldım etrafımda kım varsa annem esim nolur tamam dıyo :) bakım urunlerini yuz kremine kadar trendyoldan sıparıs ettim cocuk haftası indirimiyle 50 tl ındırım seklınde geldıler zaten heryere gore ındırımdeydı benım gezıp alma sansım yok basından beri agrılarım cok yasakta yurumem birde eczaneye baktım cok pahalıydı bio oil aldım 20 tl eczanede 30 kusur bıraz uyanık olmak gerek .. Bebek odasını begendık gıdıp son işi baglayp almak kaldı yatak yanı besıgıde yan yatak chıcco alcaz gıttı gıdıyorda yatagıyla beraber 730 a gelıyo cok begedım bunu eşimin aılesi bebek odasınıda ailem alıyo bebek arabası travel bunuda eşimin aılesi karsıladı o yuzden lükse kacabıldım kendı adıma bırde kız bebekya cok daha heyecanlıyım onceden beri nerde kız bebek varsa cok sevdıM baktım en guzel hedıyeleri aldım cok heveslıydım annem bıle derdi bu kadar sevıosun kızın olmaz derdi cok sukur rabbıme nasıp ettı bana zaten doktor bıle dedi ne kadar erkenden halletmıssın diye aslında daha vakıt var ama heyecan işte :)

Aynen alıltırma bunlar hep.. birde o uyuduğum aralarda gördüğüm rüyalardan film olur:)) hormonlarım rüyalarımı ele geçirmiş durumda:)))
Aynı ben bırde sunu farkettim bacak arama yorganı sıkıstırınca daha rahat oluyorum onceden yapmazdım gebelık yonlendırıyo valla cok tuhaf sola yatsam kızım tekmelıyo saga yatsam içim rahat etmıyo omuz agrılarıyla hep yer degıstırıyorum :)

Aynı canım benımde heryer onun esyaları artık 12 aylıkta bıseyler aldım etrafımda kım varsa annem esim nolur tamam dıyo :) bakım urunlerini yuz kremine kadar trendyoldan sıparıs ettim cocuk haftası indirimiyle 50 tl ındırım seklınde geldıler zaten heryere gore ındırımdeydı benım gezıp alma sansım yok basından beri agrılarım cok yasakta yurumem birde eczaneye baktım cok pahalıydı bio oil aldım 20 tl eczanede 30 kusur bıraz uyanık olmak gerek .. Bebek odasını begendık gıdıp son işi baglayp almak kaldı yatak yanı besıgıde yan yatak chıcco alcaz gıttı gıdıyorda yatagıyla beraber 730 a gelıyo cok begedım bunu eşimin aılesi bebek odasınıda ailem alıyo bebek arabası travel bunuda eşimin aılesi karsıladı o yuzden lükse kacabıldım kendı adıma bırde kız bebekya cok daha heyecanlıyım onceden beri nerde kız bebek varsa cok sevdıM baktım en guzel hedıyeleri aldım cok heveslıydım annem bıle derdi bu kadar sevıosun kızın olmaz derdi cok sukur rabbıme nasıp ettı bana zaten doktor bıle dedi ne kadar erkenden halletmıssın diye aslında daha vakıt var ama heyecan işte :)
İnş cnm.. allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin:nazar:
Bnde yatak yanı chicco ya baktım ama kesin karar veremedim.. benim evde yatak odası salın uzak biraz.. salonada taşımak isterim.. yataktan çıkar götür zor olur gibi geliyor.. bakım ürünlerini henüz almadım ama listemi yaptım onları da yavaş yavaş alır atarım kenara.. bizimde sağolsun aileler hep destek tam destek.. iyiki varlar:KK200:

Aynı ben bırde sunu farkettim bacak arama yorganı sıkıstırınca daha rahat oluyorum onceden yapmazdım gebelık yonlendırıyo valla cok tuhaf sola yatsam kızım tekmelıyo saga yatsam içim rahat etmıyo omuz agrılarıyla hep yer degıstırıyorum :)
Benim bacak aramda yastık, sırtımda yastık kafamda iki yastık ancak uyuyabiliyorum:)))

Bizde bizim kıza isim bulamıyoruz :KK43: aklımıza gelio ama içimize tam sinmiyo insanın kendi bebeğine isim bulması ne zormuş.benim oğlum olsaydı adı yiğit kıvanç olcaktı.ateş,aras,güven,atlas gibi isimlerde hoşuma gidiyordu
Kizimin adi asya ama asya koymasam defne koyarfim heralde:)

Isim onerileribiz icin tesekkurler. Ozellikle doruk tuna uras cok guzel. Ama ben ne dersem diyim esim begenmiyo ya. Ilimli bile yaklasmiyo. Onun da onerisi yok. Isimsiz kalacak bebegim:(

Oğluş başladı tepizlemeye:KK46: hadi git bişeyler ye diyor bana.. ben mutfağa kaçar kızlar:anneadayı::KK200:
Afiyet olsuun :)
Isim onerileribiz icin tesekkurler. Ozellikle doruk tuna uras cok guzel. Ama ben ne dersem diyim esim begenmiyo ya. Ilimli bile yaklasmiyo. Onun da onerisi yok. Isimsiz kalacak bebegim:KK43:
Ay olur mu öyle şey, elbet olacak adı :) Başta ılımlı yaklaşmaz, sonra beğenir.. Belli olmaz. Tuna da güzel bu arada.

C ciarasisi evet yaa minikler uyurken yönlendiriyor resmen. Ben bazen biraz fazla karnıma doğru yatıyorum sanırım, birden vuruyor sıkıştım der gibi, hemen oraya da bi yastık çekiveriyorum :D

Auralee Auralee aynen canım aynı seyleri yasıyomusuz dusunsene baskası yapsa bagırırsın ama o senın bebegınse hem gece uykusuzluguna hem acısına katlanırsın cok kutsal bı degere sahıbız cok sukur :)

Isim onerileribiz icin tesekkurler. Ozellikle doruk tuna uras cok guzel. Ama ben ne dersem diyim esim begenmiyo ya. Ilimli bile yaklasmiyo. Onun da onerisi yok. Isimsiz kalacak bebegim:KK43:
Cnm bnde kızıma isim bulamıyordum ama buldum sonunda :) hatta ismin iyinolup olmadığına bakılıyormuş ona bile baktırdım :D
Oğlum olsaydı ismi hazırdı Çağrı koyacaktım bende oldum olası çok severim :)

Auralee Auralee aynen canım aynı seyleri yasıyomusuz dusunsene baskası yapsa bagırırsın ama o senın bebegınse hem gece uykusuzluguna hem acısına katlanırsın cok kutsal bı degere sahıbız cok sukur :)
Ya evettt :)) Mesela eşim uyandırdığında canavara dönüşüyorum, imkanı yok tahammül edemem kavga çıkarırım uyurken rahatsız edildiğimde. Ama bu minnak tekmeleyince gülümseyerek uyanıyorum resmen :)

Hahaha eşime kalsa o yağ işi çook yerlerde sürünür :KK70: Ben eve gelir gelmez değişirken üstümü, sürdüm sürdüm, sürmedim yalan o artık.. Dediğim gibi çok dikkatli değilim günde 1 sürersem anca, ama soğudukça üşenmeler başladı atlıyorum bazı günler. Sadece tenim çok kuru değil sanırım, henüz bi çatlama yok.

Benim eşim sağolsun gönüllü bu konuda ,ben mesela yalap şap baştan savma sürüyorum. Ama eşim ohh birde masaj yapa yapa sürüyor ki değme keyfime :halay:

Bnm oğluşta en çok geceleri tepizliyor:)) ama o bi ağrı vermiyor henüz belkide veriyor ben anlamıyorum:)) artık hareketleride güçlendi maşallah.. tepizlemeye başlayınca kıyafetten bile belli oluyor artık:))

Bende hiç yap olmadığı ve azıcık göbek olduğu için daha 19.haftadan beri daha güçlü hissediyorum ve en başından beri dışarıdan görüyoruz canım. Mucizeler resmen.

Ya evettt :)) Mesela eşim uyandırdığında canavara dönüşüyorum, imkanı yok tahammül edemem kavga çıkarırım uyurken rahatsız edildiğimde. Ama bu minnak tekmeleyince gülümseyerek uyanıyorum resmen :)
Aynen eşim dokunsa uyurken ısık acsa bagırırım ay elımıze alsak o guzel yuzlerini gorebılsek :)

Kızlar ben gece her tuvalete kalkınca uykum kacıyo yani kalıteli uyuyamıyorum hep gunduzde uykuluyum yıne uyuyamıyorum gece uykum kacınca hemen acıkıyorum bıseyler atıstırıp yatıyorum ama uyumak ne mumkün sizde durum nasıl bebegımde dınlenmıyo o da hep ayakta tekmelerle bı oyana bı buyana donuyorum hep

Ben gözümü açmadan gidiyorum resmen canım, eşim wc ye kadar eşlik ediyor sağolsun düşmeyeyim diye. Işığı da yakmadan yapıyoyum o yüzden çok uykum açılmıyor. Ama benim bebek sağolsun 5.30 da uyanıyor, beni de uyandırıyor.

Back
X