- 31 Mart 2012
- 986
- 967
- 133
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.021
tatlım bayağı bi teşekküllü hazırlanıyorsun çatlaklara karşı her bölgeye ayrı bakım süper yapalmers nasıl memnunsun sanırım bende alıyım ondan dudak için nasıl nemlendiriyormu ne güzel kozmetik değil hiç olmazsa
tatlım bayağı bi teşekküllü hazırlanıyorsun çatlaklara karşı her bölgeye ayrı bakım süper yapalmers nasıl memnunsun sanırım bende alıyım ondan dudak için nasıl nemlendiriyormu ne güzel kozmetik değil hiç olmazsa
ben de bu sabah bahsettigin seylerin hepsini yasadim ama yapacak bsy yok biniyorum mecburenYa hem sallanıyor hem maganda gibi kullanıyo bazıları ve başıma gelen adam minibüsü kullanırken sigara içiyo bütün duman arkaya bana geliyo hiç tahammül edemem yanımda oğlum var ve hamileyim hemen uyardım busefer dışarı uflemeye başladı yine sondurmedi..artık binmek bile istemiyorum
Ama niye saçma yaa ben deli miyim kiEvde tek kalınca hele sanki yanımda gibi anlatıyorum hadi şöyle yapalım böyle yapalım diye Kahvaltı yaparken sohbet ediyorum bunu da yiyelim mi annecim seversin falan hahaha baya kafayı yemişim ben
Valla inşallah öyle olmuyodur her içimizden geçeni duymasınlar yaa bide ben bişey duydum anne hamilelikte kimlere ne duygu besliyosa bebekte o duygularla yaklaşıyomuş doğrumu acaba
Çok farklı ya şu anda bile Nasıl olucak miniş miniş elleri ayakları insan kıyamazki ya her duygu karışık şimdi bile Allah hepimizisağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin miniklerimiziBu ara bende çok heyecanlıyım.kucagıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum..çok heyecanlı bi bekleyiş nasıl geçecek bu dört ay
Ha haİnşallah doğru değildir, ben çok bencil insanım. En çok kendimi severim bu hayatta, bana bağımlı olmaz inşallah
Gerçekten bana her geçen gün morel veriyorsun
Kakao yağını alıyım o Zaman bugün ben çok da severim kakaoyuAynı durumdayız desene :) Kayınvalidemin kızı yok ilk torun ve kız, bizimkilerin de ilk torun :)) Olsun zaten biz de kendimizi unuturuz ona olan ilgi hoşumuza gider :)
Evet ses tonu, verdiğimiz duygu mühim olan. Ben gerildiğim zaman ya da birine sinirlenip ağlarsam da annecim senden dolayı değil diye onu sakinleştiriyorum. Gerildiğimde hareketleri azalıyor resmen
O kremdense kakao yağı daha güzel nemlendiriyor gibi geldi bana. Arada krem sürüyorum ama genelde kakao yağı..
Düşününce salya sümük oluyorum
Ben masal kitabi bile okuyorumanlamiyorlar ama okudugumuz seyin duygusu onlara da geciyor. Tipki muzik gibi, klasik muzik dinlemek evet iyi ama onemli olan sevdigimiz muzigi dinlemekmis,keyif aldiginiz seyleri onunla da paylasin :) Bizimki artik bilincli tepkiler veriyor, konusup elimi karnimda gezdirince. Cunku dokunma,hissetme duygulari gelisti :) Bir mucizeyi icimizde yasiyoruz. Dunyanin en guzel duygusuymus cidden.
bu minubusler ne olcak bu sabah yine cok sallandi korktum bir sey olur diye
Çok iyi indirime girmiş devam ediyor tatlım alıyım bende her yerimizi güreşçi gibi yağlıyoruzDudakları çok güzel nemlendiriyor. Palmerstan çok memnunum, normaldede çok kuru ciltli olduğum için bol bol kremlenirim. E bebek internet sitesinde geçen hafta çılgın bir palmers indirimi vardı, hala devam ediyor mu ya da hangi ürünler kalmıştır bilmiyorum ama bir bak istersen. Normalde 60 liraya aldığım yağ 10 tlye düşmüştü stokladımgöğüs kremi falan hepsi 10 tlydi. Emzirmekten göğüslerim sarkmış olabilir diye göğüs için de aldım.
Auralee diğer kızıma nazikom derim hep, normalde uzun isim koyup kısa lakapla seslenirler ben de kısa koyup sonradan uzatıyorum
bende fantastik roman delisiyim ejderhalar cücüler elfler fantastik tüm yaratıkları öğreniyor bebişimAy ben hep bilim kurgu romanları ve edebiyat dergileri okuyorum. Ve hep slow müzik dinlerim, çok nadir hareketli müzik açtığım. Ay psikopat + melankolik bişi olmaz inşallah. Gerçi müziği kulaklıkla, kitabı da içimden okuduğum için O na ulaşmaz sanırım, inşallah Amin
Sırt üstü yatıyorsanız yatmayın o zaman daha çok toplanırYok canım stresste yapmadımki bugunden beri yatıyorum aralıklarla sertlesıyo anlmadım valla ins bıseyyoktur
Sesli okumadigin icin birsey olmazAy ben hep bilim kurgu romanları ve edebiyat dergileri okuyorum. Ve hep slow müzik dinlerim, çok nadir hareketli müzik açtığım. Ay psikopat + melankolik bişi olmaz inşallah. Gerçi müziği kulaklıkla, kitabı da içimden okuduğum için O na ulaşmaz sanırım, inşallah Amin
Çok iyi indirime girmiş devam ediyor tatlım alıyım bende her yerimizi güreşçi gibi yağlıyoruzkakao yağı içinde aktar var burda birazdan çıkıp bakıyım seninkilerden bulabilcekmiyim bakıyım
Yasak yaa aslında çekiceksin resmini gondericeksin..kendin zehirleniyosan kendi tercihin de beni bebeğimi zehirlemeye hakkın yokki.bak şuanda evde camım açık alttan camda sigara içiyolar benim evime doldu ve burnum yanıyo sinir oluyorum yaaben de bu sabah bahsettigin seylerin hepsini yasadim ama yapacak bsy yok biniyorum mecburen
Beklentin güzel kokulu bişey olmasın ama söyleyeyimKakao yağını alıyım o Zaman bugün ben çok da severim kakaoyuya bende düşününce gözlerim doluyor resmen her yanım pembe kalp sarıyor o an
Ay ben bu şarkıyı çok beğeniyorum sen de dinle diye dinletiyorum çoğu şeyiAy ben hep bilim kurgu romanları ve edebiyat dergileri okuyorum. Ve hep slow müzik dinlerim, çok nadir hareketli müzik açtığım. Ay psikopat + melankolik bişi olmaz inşallah. Gerçi müziği kulaklıkla, kitabı da içimden okuduğum için O na ulaşmaz sanırım, inşallah Amin
Belli olsa da dikkat etmiyorlar ki.. Karnım aşırı büyüdü benim, görüyorlar, dik dik bakıyorlar, yer vermiyorlar üstüne beni itekleyerek yer kapma derdine giriyorlar.. Kaç kez sıkıştırdı pislikler. Bunu yapan hemcinsim olunca ayrı sinirleniyorum. Sözle uyarmama rağmen de devam edeni oluyor..Oo sadece sallansa iyi. Trafikle uğraşmamak arabayı almıyorum, metroya biniyorum. Metrodan sonra da otobüs, dolmuş ne varsa artık. Sıkış tepiş biniyoruz, hamile olduğumda çok belli olmadığı için kimse dikkat etmiyor. neyseki 5 dk filan gidiyorum.
Eyvahlar olsunbende fantastik roman delisiyim ejderhalar cücüler elfler fantastik tüm yaratıkları öğreniyor bebişim
Sesli okumadigin icin birsey olmazben de ilk hamile oldugumu ogrendimde Kirmizi Sacli Kadini okuyordum. Sesli de okudum sesime alissin diye esim boyle olmaz masal kitabi okuyalim deyip toparladi masal kitaplarini. Umarim cocuklarimiz da okuyup,yazan-cizen,duygulu insanlar olur.
Beklentin güzel kokulu bişey olmasın ama söyleyeyim
Ay ben bu şarkıyı çok beğeniyorum sen de dinle diye dinletiyorum çoğu şeyibangır bangır olmadıkça tabi.. Genelde sakin olanları diyeyim
Belli olsa da dikkat etmiyorlar ki.. Karnım aşırı büyüdü benim, görüyorlar, dik dik bakıyorlar, yer vermiyorlar üstüne beni itekleyerek yer kapma derdine giriyorlar.. Kaç kez sıkıştırdı pislikler. Bunu yapan hemcinsim olunca ayrı sinirleniyorum. Sözle uyarmama rağmen de devam edeni oluyor..
Eyvahlar olsunPolisiye, dedektif, esrarengiz cinayetler olsun bayılırım Çocuğumu ne hale getiricem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?