2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ahahaha bende öyleyim herseyleri konusuyorum onunla.bugün gene rüyamda dogum yapmıştm mesela uyandığımda annecm sen ne güzel bebeksin öyle yaa yerim seni felan dedm mesela kahvaltiyi yaptktan sonra afiyet olsun annecm sanada sifa olsun yarasin felan derim hep bide onu cok sevdigimi söylüyorum genel olarak

Ben masal kitabi bile okuyorum anlamiyorlar ama okudugumuz seyin duygusu onlara da geciyor. Tipki muzik gibi, klasik muzik dinlemek evet iyi ama onemli olan sevdigimiz muzigi dinlemekmis,keyif aldiginiz seyleri onunla da paylasin :) Bizimki artik bilincli tepkiler veriyor, konusup elimi karnimda gezdirince. Cunku dokunma,hissetme duygulari gelisti :) Bir mucizeyi icimizde yasiyoruz. Dunyanin en guzel duygusuymus cidden.

Ayy bunlar bildiğin cikolata gibi ya iyiki benimki böyle degil yoksa tatli krizlerinde yiyecegim gelirdi bunlari

tek kakao yağınımı kullanıyorsunuz ben lierac kullanıyorum bi tek aslında bunuda alıp arada kullanmak gerekli sanırım

Ben kulaklık takmayı çok severim acaba bu şekilde de etkilenirmi

kucağımıza alınca kim bilir nasıl tarifsiz farklı duygular yaşıcaz miniklerimizle düşününce insanın içi içine sığmıyor

Bir de nacizane tavsiyem bebisinize bu gunleri miras birakin. Nasil olacak derseniz bu ozel gunleri onun icin aldiginiz bir deftere yazmayi deneyin. Bizim gunlugumuz kabarmaya basladi bile :) Biraz buyuyunce bu defteri ona hediye olarak verecegim.

Eklentiler

• Screenshot_20161125-111230.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 67
Ayy bunlar bildiğin cikolata gibi ya iyiki benimki böyle degil yoksa tatli krizlerinde yiyecegim gelirdi bunlari

tek kakao yağınımı kullanıyorsunuz ben lierac kullanıyorum bi tek aslında bunuda alıp arada kullanmak gerekli sanırım

yok canım ben bunu arada kafama estikçe kullanıyorum, genelde de dudaklarıma sürüyorum.
Göbeğime palmers kakao çatlak kremi, palmers kakao çatlak yağı, palmers kakao vücut kremi, le petite olivier argan yağlı vücut yağı, göğsüme de palmers kakao göğüs kremi sürüyorum.

Önceki hamileliğimde liearac, bio oil, regen oil ve bu kalıp kakao yağından kullanmıştım. 42. haftada doğumdan 1 gün önce çatladım çok aşırı çatlamadım ama çatladım sonuçta
zaten kremlerin çatlamayı engelleyebilceğini düşünmüyorum çünkü çatlama kremlerin ulaşamayacağı çok alt bir katmanda yaşanıyor, ama en azında görüntüsünü biraz hafifletirler

heheh zaten yenebiliyor, üzerinde tatlılara koyulabilir yazıyor
ama saf olduğu için biraz ağır kokusu.

Günlük tutmayı bende çok istedim ama olmadı bir türlü halen aklımda aslında son 3 ayını yazarım

tatlım bayağı bi teşekküllü hazırlanıyorsun çatlaklara karşı her bölgeye ayrı bakım süper ya palmers nasıl memnunsun sanırım bende alıyım ondan dudak için nasıl nemlendiriyormu ne güzel kozmetik değil hiç olmazsa

Hahah bak nilota da iyi

kucağımıza alınca kim bilir nasıl tarifsiz farklı duygular yaşıcaz miniklerimizle düşününce insanın içi içine sığmıyor
Bu ara bende çok heyecanlıyım.kucagıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum..çok heyecanlı bi bekleyiş nasıl geçecek bu dört ay

Kıskançlık değilde şuan pamuklara sarılmış durumdayım her iki tarafında ilk torunu bide kız kv nin hiç kızı yok böyle bu ilklik uzar gider doğunca büyü bozulacak unutacaklar beni
Aynı durumdayız desene :) Kayınvalidemin kızı yok ilk torun ve kız, bizimkilerin de ilk torun :)) Olsun zaten biz de kendimizi unuturuz ona olan ilgi hoşumuza gider :)
Evet ses tonu, verdiğimiz duygu mühim olan. Ben gerildiğim zaman ya da birine sinirlenip ağlarsam da annecim senden dolayı değil diye onu sakinleştiriyorum. Gerildiğimde hareketleri azalıyor resmen
O kremdense kakao yağı daha güzel nemlendiriyor gibi geldi bana. Arada krem sürüyorum ama genelde kakao yağı..
Düşününce salya sümük oluyorum

bu minubusler ne olcak bu sabah yine cok sallandi korktum bir sey olur diye
Ya hem sallanıyor hem maganda gibi kullanıyo bazıları ve başıma gelen adam minibüsü kullanırken sigara içiyo bütün duman arkaya bana geliyo hiç tahammül edemem yanımda oğlum var ve hamileyim hemen uyardım busefer dışarı uflemeye başladı yine sondurmedi..artık binmek bile istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…