- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #25.001
Ahahaha bende öyleyim herseyleri konusuyorum onunla.bugün gene rüyamda dogum yapmıştm mesela uyandığımda annecm sen ne güzel bebeksin öyle yaa yerim seni felan dedm mesela kahvaltiyi yaptktan sonra afiyet olsun annecm sanada sifa olsun yarasin felan derim hep bide onu cok sevdigimi söylüyorum genel olarakAma niye saçma yaa ben deli miyim kiEvde tek kalınca hele sanki yanımda gibi anlatıyorum hadi şöyle yapalım böyle yapalım diye Kahvaltı yaparken sohbet ediyorum bunu da yiyelim mi annecim seversin falan hahaha baya kafayı yemişim ben
Hoşgeldin tatlım :)Meraba kızlar bende aranıza harika bilir miyim
Ben masal kitabi bile okuyorumAma niye saçma yaa ben deli miyim kiEvde tek kalınca hele sanki yanımda gibi anlatıyorum hadi şöyle yapalım böyle yapalım diye Kahvaltı yaparken sohbet ediyorum bunu da yiyelim mi annecim seversin falan hahaha baya kafayı yemişim ben
Ayy bunlar bildiğin cikolata gibi ya iyiki benimki böyle degil yoksa tatli krizlerinde yiyecegim gelirdi bunlaricanım o zaman hepsini erit, kendin küçük kalıplara dök. Slikon çikolata kalıbın varsa çok iyi olur. O yoksa buz kalıbına falan da dökebilirsin. O şekilde donar kendi kendine teker teker kullanırsın. Sürekli hepsini eritip dondurursan bence yapısı bozulur. Benim kullandığım böyle minik kalp şeklinde kalıplar. Doa kozmetikten almıştım
@-marion- hehe valla yaramaz barbie olsun diyor, sebebini sorunca da naz buna çok sevinir diyor
ben kızımı nilotam limonatam diye seviyorum
Diyorlar ama pek emin olamadım ondan ben. Kendi küçüklüğümü falan düşününce sanki tam tutmuyor gibi.
tek kakao yağınımı kullanıyorsunuz ben lierac kullanıyorum bi tek aslında bunuda alıp arada kullanmak gerekli sanırımcanım o zaman hepsini erit, kendin küçük kalıplara dök. Slikon çikolata kalıbın varsa çok iyi olur. O yoksa buz kalıbına falan da dökebilirsin. O şekilde donar kendi kendine teker teker kullanırsın. Sürekli hepsini eritip dondurursan bence yapısı bozulur. Benim kullandığım böyle minik kalp şeklinde kalıplar. Doa kozmetikten almıştım
@-marion- hehe valla yaramaz barbie olsun diyor, sebebini sorunca da naz buna çok sevinir diyor
Ben kulaklık takmayı çok severim acaba bu şekilde de etkilenirmiBen masal kitabi bile okuyorumanlamiyorlar ama okudugumuz seyin duygusu onlara da geciyor. Tipki muzik gibi, klasik muzik dinlemek evet iyi ama onemli olan sevdigimiz muzigi dinlemekmis,keyif aldiginiz seyleri onunla da paylasin :) Bizimki artik bilincli tepkiler veriyor, konusup elimi karnimda gezdirince. Cunku dokunma,hissetme duygulari gelisti :) Bir mucizeyi icimizde yasiyoruz. Dunyanin en guzel duygusuymus cidden.
kucağımıza alınca kim bilir nasıl tarifsiz farklı duygular yaşıcaz miniklerimizleBen masal kitabi bile okuyorumanlamiyorlar ama okudugumuz seyin duygusu onlara da geciyor. Tipki muzik gibi, klasik muzik dinlemek evet iyi ama onemli olan sevdigimiz muzigi dinlemekmis,keyif aldiginiz seyleri onunla da paylasin :) Bizimki artik bilincli tepkiler veriyor, konusup elimi karnimda gezdirince. Cunku dokunma,hissetme duygulari gelisti :) Bir mucizeyi icimizde yasiyoruz. Dunyanin en guzel duygusuymus cidden.
Hoş buldum çok şükür.Hoşgeldin tatlım :)
Ayy bunlar bildiğin cikolata gibi ya iyiki benimki böyle degil yoksa tatli krizlerinde yiyecegim gelirdi bunlari
tek kakao yağınımı kullanıyorsunuz ben lierac kullanıyorum bi tek aslında bunuda alıp arada kullanmak gerekli sanırım
Ayy bunlar bildiğin cikolata gibi ya iyiki benimki böyle degil yoksa tatli krizlerinde yiyecegim gelirdi bunlari
Günlük tutmayı bende çok istedim ama olmadı bir türlüBir de nacizane tavsiyem bebisinize bu gunleri miras birakin. Nasil olacak derseniz bu ozel gunleri onun icin aldiginiz bir deftere yazmayi deneyin. Bizim gunlugumuz kabarmaya basladi bile :) Biraz buyuyunce bu defteri ona hediye olarak verecegim.
Kulaklik da olabilir. Orada tek dikkat edilmesi gereken kendimizin dinleyecegi ses duzeyinde muzigi dinletmek diye biliyorum :)
Kulaklik da olabilir. Orada tek dikkat edilmesi gereken kendimizin dinleyecegi ses duzeyinde muzigi dinletmek diye biliyorum :)Ben kulaklık takmayı çok severim acaba bu şekilde de etkilenirmi
tatlım bayağı bi teşekküllü hazırlanıyorsun çatlaklara karşı her bölgeye ayrı bakım süper yayok canım ben bunu arada kafama estikçe kullanıyorum, genelde de dudaklarıma sürüyorum.
Göbeğime palmers kakao çatlak kremi, palmers kakao çatlak yağı, palmers kakao vücut kremi, le petite olivier argan yağlı vücut yağı, göğsüme de palmers kakao göğüs kremi sürüyorum.
Önceki hamileliğimde liearac, bio oil, regen oil ve bu kalıp kakao yağından kullanmıştım. 42. haftada doğumdan 1 gün önce çatladımçok aşırı çatlamadım ama çatladım sonuçta
zaten kremlerin çatlamayı engelleyebilceğini düşünmüyorum çünkü çatlama kremlerin ulaşamayacağı çok alt bir katmanda yaşanıyor, ama en azında görüntüsünü bir
heheh zaten yenebiliyor, üzerinde tatlılara koyulabilir yazıyor
ama saf olduğu için biraz ağır kokusu.
Hahah bak nilota da iyicanım o zaman hepsini erit, kendin küçük kalıplara dök. Slikon çikolata kalıbın varsa çok iyi olur. O yoksa buz kalıbına falan da dökebilirsin. O şekilde donar kendi kendine teker teker kullanırsın. Sürekli hepsini eritip dondurursan bence yapısı bozulur. Benim kullandığım böyle minik kalp şeklinde kalıplar. Doa kozmetikten almıştım
Bu ara bende çok heyecanlıyım.kucagıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum..çok heyecanlı bi bekleyiş nasıl geçecek bu dört aykucağımıza alınca kim bilir nasıl tarifsiz farklı duygular yaşıcaz miniklerimizledüşününce insanın içi içine sığmıyor
Aynı durumdayız desene :) Kayınvalidemin kızı yok ilk torun ve kız, bizimkilerin de ilk torun :)) Olsun zaten biz de kendimizi unuturuz ona olan ilgi hoşumuza gider :)Kıskançlık değilde şuan pamuklara sarılmış durumdayım her iki tarafında ilk torunu bide kız kv nin hiç kızı yok böyle bu ilklik uzar gider doğunca büyü bozulacak unutacaklar beni
Evet ses tonu, verdiğimiz duygu mühim olan. Ben gerildiğim zaman ya da birine sinirlenip ağlarsam da annecim senden dolayı değil diye onu sakinleştiriyorum. Gerildiğimde hareketleri azalıyor resmenBen masal kitabi bile okuyorumanlamiyorlar ama okudugumuz seyin duygusu onlara da geciyor. Tipki muzik gibi, klasik muzik dinlemek evet iyi ama onemli olan sevdigimiz muzigi dinlemekmis,keyif aldiginiz seyleri onunla da paylasin :) Bizimki artik bilincli tepkiler veriyor, konusup elimi karnimda gezdirince. Cunku dokunma,hissetme duygulari gelisti :) Bir mucizeyi icimizde yasiyoruz. Dunyanin en guzel duygusuymus cidden.
O kremdense kakao yağı daha güzel nemlendiriyor gibi geldi bana. Arada krem sürüyorum ama genelde kakao yağı..tek kakao yağınımı kullanıyorsunuz ben lierac kullanıyorum bi tek aslında bunuda alıp arada kullanmak gerekli sanırım
Düşününce salya sümük oluyorumkucağımıza alınca kim bilir nasıl tarifsiz farklı duygular yaşıcaz miniklerimizledüşününce insanın içi içine sığmıyor
canım bendede feci sırt ve kaburga ağrısı vardı. magnezyum eksikliğinden dedi doktor bir iki ilaç verdi, şimdi daha az ağrılarım var. ama maalesef tamamen geçmiyor sanırım. en azından artık uyuyabiliyorum
kimin ne dediğini önemseme . herkesin bünyesi farklıdır. sen iyi düşün hep bebişine de yansıt bunu:)[/QUOT
Canim benim doktor ilaçtan yana değil vitamin ilacı ni bile kullanma dedi.evde duruyor decavit. Şimdi bide magnezyum ilacı istesem ona da der gerek yok diye .rabbim hayırlısı versin sağ salim zamanında doğar inşallah
Ya hem sallanıyor hem maganda gibi kullanıyo bazıları ve başıma gelen adam minibüsü kullanırken sigara içiyo bütün duman arkaya bana geliyo hiç tahammül edemem yanımda oğlum var ve hamileyim hemen uyardım busefer dışarı uflemeye başladı yine sondurmedi..artık binmek bile istemiyorumbu minubusler ne olcak bu sabah yine cok sallandi korktum bir sey olur diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?