• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ya kizlar bi sorum olacak sizlere.rüyamda sık sık erken dogum yaptigimi felan görüyorum hatta daha bugünde gördüm bebege bakamiyorm felan cok minik diye.
Bilinc altimdan mi kaynakli yoksa genel hamilelik halleri mi anlayamadım sizde de var mi böyle seyler ?

Gecen gun dogurdugumu gordum ben de. Bi ih dedim pirt diye cikiverdi :KK70: Iyi dusun iyi olsun ben de buna inanirim. Dusuncelerimiz gevsesin ki kaslarimiz da gevseyip dogum ritmine uyum saglasin ;) Ayrica diyelim ki erken dogum yaptin (Allah korusun tabi de), erken dogum yapip saglikla cocuklarini buyuten milyon insan var, kesin senin yakinlarinda da vardir. Aklina kotu seyler geldikce zihnini baska seylerle oyalamaya calis.

Kızlar bugun benımde kasılmamı bebekmi zıplıyo anlamadım ya hem ordan normal tekme atıyo hemde orda tuhaf hareket edıyo gıbı dınlenırken oluyo insallah kasılma degıldır :(

Benimde eski sekline dondu sanirim tekme atmiyor balik gibi biseyler oluyor bide vajinama vuruyo sanirim sanki patlicak biseler orda

İlaç kullanamayız bu dönemde, ancak psikolojik destek alabilirsin. Ama bana kalırsa şu dönemde en iyi kendi kendinin doktoru olabilirsin :) Kendini dinle, kendine güven. Ama sürekli bebeğime zarar veriyorum düşüncesini at kafandan. Sen annesisin onun, tabiki en iyisini sen yaparsın. İnan o güç nereden geldi bilmiyorum ama geliyor işte.. Onca zaman ilaç geçirmemiş bunları, evlat için olunca neleri başarıyor insan :)
Sanirim birazda bu bebeği cok bekledigimizden hep birsey olacak korkusu var Rabbm bebrklerimizi korusun inşallah cok teşekkür ederim canm ❤
evet üzücü bir durum ama kafana takmamaya çalış. bak etrafına milyonlarca insan doğum yapıyor milyonlarca insan aynı anda hamile ve hepsi problemli değil. herkes normal bir şekilde büyütüp doğuruyor. telepatiye inanıyorum ben iyi düşün iyi olsun. kendini rahatlat. kasılmalar büyüdüğü için olabilir. çünkü bundan sonra çok hızlı büyüyecekler. bunu doktorum söyledi. bende göbek deliğimde kasılma hissediyorum ve korkuyordum, bazende kasıklarımda.. hepsi büyüdüğü içinmiş. artık yerleri daralıyor.
Evet haklisin canm bende kime söylesem bebek büyüyor kasilmalar normal diyor cok teşekkür ederim sanada yazdiklariniz çok iyi geldi ❤

Bende anksiyeteye sahıbım ılacımı hamıle kalmadan once bıraktım haliyle hep gergin bır ruh halinde oluyorum ve bısuru sey dusunmekten gece uyuyamıyorum annemde doktora gıt rahatlatıcı bısey versin diyo ama bu seferde atarax surup vercek bos yani hersey elımızde bıseyleri takmamak gerekiyor bende bebegıme uzuluyorum :KK43:
Yaa demek sende de var o durum.ahh canm birde sen üst üste olumsuzluklar yasadin :( Rabbim bebeklerimizi korusun insallah sag salim kucagimiza alalm asil ilacimiz onlar bizim :anne:

esmerm91 esmerm91 canım kasılma için magnezyum kullanıyomusun ? Bu kadar kafaya takmak yerıne doktora gıtsene ters bısey varsa en fazla iğne verır benımde kasılmalar yuzunden servıks kısaldı ve kanama olustu sımdi dıkkat edıyorum iğne oluyorum suanlık hersey yolunda yanı erken davran demek istıyorum bana doktor ılaclarını kesınlıkle aksatmıcaksın dedi
Canm doktorumu degistirdim yeni doktordan da ayin ancak 28ine randevu alabildim o yüzden p.tesiyi bekliyorum magnezyumu gecen ay doktor vermisti ama ben bu bel agrisini felan engelliyor sanirim diyerekten cok icmedim gecen nette araştırırken de magnezyum eksikliğininde kasilmalari tetikledigini okudum şimdi bir kac gündür düzenli kullanima basladim ondan önce hic düzenli kullanmadim malesef :(

Sanirim birazda bu bebeği cok bekledigimizden hep birsey olacak korkusu var Rabbm bebrklerimizi korusun inşallah cok teşekkür ederim canm ❤

Evet haklisin canm bende kime söylesem bebek büyüyor kasilmalar normal diyor cok teşekkür ederim sanada yazdiklariniz çok iyi geldi ❤

anasın sen anaaaa onu doğurup büyütmek için gerekli güç damarlarındaki asil kanda mevcut :halay:

Kasılmalarından dolayı böyle rüyalar görüyorsundur canım. İçini ferah tut, hiç bir şey olmayacak, Allah'ın izniyle zamanında gelecek bebişlerimiz :) Hatta arkadaşım 39.hafta yeter artık çıkarın içimden diye doktora gidip sezeryan olmuştu :KK70: (aylardır çok böbrek ağrısı vardı,ondan tabii )
Ahahahha benim annemde sen böyle düşündükçe o bebek orda zitlanacak sana 9ay 10 günü doldurcak da genede gelmek istemeyecek sen artik nolur dogsun diyeceksin kendin doktora gideceksin artik cikarin bebegi diye gör bak diyo :KK70:

Kızlar bugun benımde kasılmamı bebekmi zıplıyo anlamadım ya hem ordan normal tekme atıyo hemde orda tuhaf hareket edıyo gıbı dınlenırken oluyo insallah kasılma degıldır :KK43:

Benimde eski sekline dondu sanirim tekme atmiyor balik gibi biseyler oluyor bide vajinama vuruyo sanirim sanki patlicak biseler orda
kızlar bu kadar takılmayın kendinizi yormayın rahat olun gerildikçe kasılma olur sizde yoksa da tetiklersiniz böyle yaparak. Hepimizde oluyor anlattıklarınız bende kasılma yaşıyorum yada bebek hareketi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla kasılmaya ağrıda eşlik eder bende ağrı yok. Bebek bazen öyle gümletiyo ki tekmeleri içim titriyo karnım titriyo baya bi rahatsız oluyorum idrar torbasına sallıyo tekmeleri bazense bikini bölgemde kımıldıyo görüyorum resmen :KK48: elini kolunu kaydırdığında çok güzellll :anneadayı:. Psikolojimiz bebeği etkiliyo sadece mutlu olmayı düşünün bebekler en güvenli yerde dikkat ettiğimiz müddetçe birşeycik olmaz inşAllah ;).

Gecen gun dogurdugumu gordum ben de. Bi ih dedim pirt diye cikiverdi :KK70: Iyi dusun iyi olsun ben de buna inanirim. Dusuncelerimiz gevsesin ki kaslarimiz da gevseyip dogum ritmine uyum saglasin :KK66: Ayrica diyelim ki erken dogum yaptin (Allah korusun tabi de), erken dogum yapip saglikla cocuklarini buyuten milyon insan var, kesin senin yakinlarinda da vardir. Aklina kotu seyler geldikce zihnini baska seylerle oyalamaya calis.
Evet canm haklisin yüzlerce insan erken dogum yapıyor bu durumdan da niye bu kadar korkuyorum bilemiyorum kendi kendime psikolojimle oynuyorum iste :(

Kızlar bugun benımde kasılmamı bebekmi zıplıyo anlamadım ya hem ordan normal tekme atıyo hemde orda tuhaf hareket edıyo gıbı dınlenırken oluyo insallah kasılma degıldır :KK43:
Canm kasılmayi ben su sekilde yasiyorum karnim tas gibi oluyor ve kasigima kasigima agri vuruyor rahat hareket edemiyorum bebekde tabi o esnada hareket etmiyor.
Senin anlattigin kasilma degil bence rahat tut icini :anne:

Bana da bebeğinin kilosu düşük gibi geliyor ama kız bebekler erkek bebekler le aynı ölçülerle dogmuyor oğlum daha iyiydi bu vakitlerde
Doktor sunu ye filan demio sadece vitaminlerimi sordu okadar yani elimden geldiğince herseyden yemeye çalışyorum ama almıyor galiba.erkeklerin kemiklerinden filanmı kaynaklanıo acaba yada dediğim gibi bizimki anası gibi çiroz :D

Ya çevreyi dinleme, doktorunu dinle. Çok etkileniyor insan. Bana da sen çok aşağıda taşıyorsun bebeği diyorlar, bi kafayı taktım. İnan o kadar çok prematüre bebek olaylarını araştırmaya başladım ki, hatta bu haftaya gelince yaşama şansı varmış diye nasıl içim rahatladı. İnanılmaz etkiliyor insanı.. Bana doktor da aşağıda dedi ama sıkıntı var demedi. Hatta baya doğum pozisyonunda takılıyor. Aşağıya fazla baskı yapıyor sürekli sıkışıyorum tuvalete.. İnşallah sağlıkla kavuşacaksın bebeğine, dikkat et doktorunun dediğini dinle ve olumlu şeylere odaklanmaya çalış

çok haklısın canım.benimki aşağılara yerleşmiş ve dışardan da belli ama korkmuyordum.sonra iyi ce etkilendim ve korktum valla.şimdi iyiyim ve galiba rapor alıcam.okul beni çok yoruyor çünkü

kızlar bu kadar takılmayın kendinizi yormayın rahat olun gerildikçe kasılma olur sizde yoksa da tetiklersiniz böyle yaparak. Hepimizde oluyor anlattıklarınız bende kasılma yaşıyorum yada bebek hareketi bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla kasılmaya ağrıda eşlik eder bende ağrı yok. Bebek bazen öyle gümletiyo ki tekmeleri içim titriyo karnım titriyo baya bi rahatsız oluyorum idrar torbasına sallıyo tekmeleri bazense bikini bölgemde kımıldıyo görüyorum resmen :KK48: elini kolunu kaydırdığında çok güzellll :anneadayı:. Psikolojimiz bebeği etkiliyo sadece mutlu olmayı düşünün bebekler en güvenli yerde dikkat ettiğimiz müddetçe birşeycik olmaz inşAllah :KK66:.
Ah canım bende istemezmiyim ama erken dogum olur diye asırı korkuyorum risklerim var diye e doktorda kasılma yapıyo servıks kısalmasını dediğinden beri aklımda gercı bıyerde okudum bu haftalarda kasılmalrın normal oldugu yazıyodu insallah sıkıntı cıkmaz :(

esmerm91 esmerm91 canım bende burada kanaması olanları okuyunca hep kanamam old nu gördüm ..
Geçen de bi kasım annelerine bakayım dedim erken doğum yapanlar gece bu sefer onunla ilgili rüya gördüm
Bilinç altimız bize oyun oynuyoro_O:KK45:

Ah canım bende istemezmiyim ama erken dogum olur diye asırı korkuyorum risklerim var diye e doktorda kasılma yapıyo servıks kısalmasını dediğinden beri aklımda gercı bıyerde okudum bu haftalarda kasılmalrın normal oldugu yazıyodu insallah sıkıntı cıkmaz :KK43:
Evet canm onu bende okudum dün bi nebze icim rahatladi yalanci kasilma yasamamiz artik cok normalmis gercek kasilmalar düzenli olurmuş hem

Back
X