• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Biz her gittigimizde renkli 2 foto veriyor doktorumuz ama bebis buyudukce isiga karşı duyarliligi gelisiyor bizimki en son bildigin elini yuzunun altina aldi ve sırtını döndü kuzum benim cok komikti :D doktor küsmüs size sanki diyo bakalim bu sefer ne hale girecek :D

Gerçekten kime benzediği bütün hareketleri belli oluyor muuu çok heyecanlanıyorum bizde haftaya gireceğiz inşallah
Eğer gizlemezse kendini belli oluyor :)) Bizimki baya yüzünü kapadı, dürttük açsın diye daha çok kapadı. İkincide daha net görebildik. Eşim bana benzetti hareketlerini, hiç haz etmem uyandırılmaktan, direk çirkefe bağlarım, bizimki de huysuzlandı döndü arkasını :D Gözlerini eliyle kapasa da simasını hafif anlayacak kadar bi kare yakaladık :) Heyecanlı oluyor gerçekten :)

Gerçekten kime benzediği bütün hareketleri belli oluyor muuu çok heyecanlanıyorum bizde haftaya gireceğiz inşallah

Valla biz , bizim bebeişi bariz bana benzettik :) Burun-dudak-alın yapısı aynı ben. Tabi eşim ile tipimizde ayırt edilebilir farklar olduğu için benzetebildik. Dün videodan izledik tekrar mesela, hareketleri de babasına benziyor gibi.. tabii değişedebilir, kendimizi kandırıyor olabiliriz :D

Eğer gizlemezse kendini belli oluyor :)) Bizimki baya yüzünü kapadı, dürttük açsın diye daha çok kapadı. İkincide daha net görebildik. Eşim bana benzetti hareketlerini, hiç haz etmem uyandırılmaktan, direk çirkefe bağlarım, bizimki de huysuzlandı döndü arkasını :KK70: Gözlerini eliyle kapasa da simasını hafif anlayacak kadar bi kare yakaladık :) Heyecanlı oluyor gerçekten :)
Bizimkisi keyifciymiş normal ultrasonlarda hep elleri basının altında bağdş kurup yatıyordu. cinsiyetinide zor gördü doktor o yüzden. ayy hep babasına benzesin derim ben çok merak ediyorum:KK46:
Sizinkinin huylarının simdiden sana benzemesi çok hoşmuş yalnız :KK48:

Valla biz , bizim bebeişi bariz bana benzettik :) Burun-dudak-alın yapısı aynı ben. Tabi eşim ile tipimizde ayırt edilebilir farklar olduğu için benzetebildik. Dün videodan izledik tekrar mesela, hareketleri de babasına benziyor gibi.. tabii değişedebilir, kendimizi kandırıyor olabiliriz :KK70:
Siz kaçıncı haftada gittiniz

Bizimkisi keyifciymiş normal ultrasonlarda hep elleri basının altında bağdş kurup yatıyordu. cinsiyetinide zor gördü doktor o yüzden. ayy hep babasına benzesin derim ben çok merak ediyorum:KK46:
Sizinkinin huylarının simdiden sana benzemesi çok hoşmuş yalnız :KK48:
HAhah bilemiyorum artık babasının yalancısıyım :P Ben de kirpikler dudaklar falan babasına benzese diyorum tabi ama siparişle olmuyor :D Sanırım dudaklar da bana çekmiş, herkes öyle söyledi. Çıkınca görücez bakalım cimcimeyi.
Sizinki elleri arkaya koyarsa iyi, zaten sadece yüz alıyor, kollar yüzde olmadıkça görünüyor :)

Bizimde pazartesi kontrolümüz var. Enson gittiğimizde eliyle yüzünü kapattı bidahada açmadı inşallah bu sefer gösterin yüzünü oğluşum bize.
Bu arada yemek muhabbeti geçmiş ben daha bugün okudum. Ben hamile kaldığımdan beri ağzıma pizza sürmedim . Sucuk 2 kere küçücük iyi pişmiş 1 dilim yedim.salam sosis falan hiç yemedim.hazır meyvesuyu falan hiç içmiyorum. Mayonezi çok severim ama bebişim için ağzıma sokmuyorum.Zaten her zorluğa onlar için katlanıyoruz.

HAhah bilemiyorum artık babasının yalancısıyım :p Ben de kirpikler dudaklar falan babasına benzese diyorum tabi ama siparişle olmuyor :KK70: Sanırım dudaklar da bana çekmiş, herkes öyle söyledi. Çıkınca görücez bakalım cimcimeyi.
Sizinki elleri arkaya koyarsa iyi, zaten sadece yüz alıyor, kollar yüzde olmadıkça görünüyor :)

Büyüyü bozmayaydın iyiydi. ben anne olacağım hissederim kesin benzeyecek diye avutuyordum ben kendimi :KK70: nasıl düşünürsem öyle olur diyordum hepsi gitti şuanda :KK70:

Detaylıya pazartesi günü gittim. onun dışında doktorum her muayenede renkli foto veriyor canım :)
Ayy ne güzel ya bizim siyah beyaz ultrasonumuz. ayrıntılı için bir yer araştırıyorum şuanda. sizinle aynı haftalardayız demekki bizimkide belli olacak :KK37:

Kızlar benimki bu iki üç gündür hareketleri azaldi ne yapsam hareket etmiyor günde bi iki kez az az hissediyorum bundan önce her gece hareket eden bebek şimdi geceleride hareket etmiyor habire elim karnımda çook korkuyorum doktoruma sorucam şimdi :/
Cnm cok hareketli benim ki arada bol bol hıçkırık tutuyor

benimki de seslere tepki veriyor akşam yatarken telefon ışığı tutuyorum karnıma hemen bi tarafa toplanmaya başlıyor arabaya binince hiç durmuyor yavrucum :)

devamlı kıpır kıpır. birde sağ tarafta dik duruyor beyefendi :) bazen nefes bile alamıyourm .. ama değer:) bir de babasının sesini duyunca hemen hareketleniyor.

ben hıçkırığı tam ayırt edemiyorum sanırım. nasıl oluyor o?

Ayy ne güzel ya bizim siyah beyaz ultrasonumuz. ayrıntılı için bir yer araştırıyorum şuanda. sizinle aynı haftalardayız demekki bizimkide belli olacak :KK37:

23.hafta bitmeden yaptırmak gerekiyor diye biliyorum canım ve özel de olsa randevu almak zor oluyor. Ben 1 hafta sonraya ancak alabildim,23+1 de yaptırdım yani. başka 2 hastanede ise randevular 2 hafta süresince dolmuştu. Aklında olsun.

23.hafta bitmeden yaptırmak gerekiyor diye biliyorum canım ve özel de olsa randevu almak zor oluyor. Ben 1 hafta sonraya ancak alabildim,23+1 de yaptırdım yani. başka 2 hastanede ise randevular 2 hafta süresince dolmuştu. Aklında olsun.

Doktorum aralığın ilk haftası yaptır dedi beni bir doktora yönlendirdi aslında birde onun dışında başka biryer daha buldum ikisinden birinde yer bulurum sanırım. suam 23 ü bitirmek üzereyiz

Hayır canım ya, doktor ölçüm alırken milimetrik kaydırsa değişecek değerler bunlar. Yok yere üzme kendini. Önemli olan normal denmesi.
Aynen normal dedi de doktor iste ben bide fazla evhamliyim acaba bebege iyi bakamiyormuym ki diye üzüldüm acikcasi.
Gerçi ortalama rakam söylüyorlar bebegi alipda tartmiyorlar ama insan fazla evhamli olunca iste böyle oluyor sanırım :KK70:

Ya kizlar bi sorum olacak sizlere.rüyamda sık sık erken dogum yaptigimi felan görüyorum hatta daha bugünde gördüm bebege bakamiyorm felan cok minik diye.
Bilinc altimdan mi kaynakli yoksa genel hamilelik halleri mi anlayamadım sizde de var mi böyle seyler ?

bende de oluyor normaldir diye dusundum
Benmkide 24+4 de 65o gramdı şmdi okuyorm herkes 8oo lerde bende aynı düşünceye girdim walla neyse yalnız değilmişiz çiroz kızımla :KK70:
Bana da bebeğinin kilosu düşük gibi geliyor ama kız bebekler erkek bebekler le aynı ölçülerle dogmuyor oğlum daha iyiydi bu vakitlerde

Ya kizlar bi sorum olacak sizlere.rüyamda sık sık erken dogum yaptigimi felan görüyorum hatta daha bugünde gördüm bebege bakamiyorm felan cok minik diye.
Bilinc altimdan mi kaynakli yoksa genel hamilelik halleri mi anlayamadım sizde de var mi böyle seyler ?
Çok evham yapmaktan bence. Bi dönem kafayı buna taktım, hep erken doğumları araştırdım. Sonra hep bu rüyama girmeye başladı. Biraz kendini sakin bırakman gerek bu kadar takılmak iyi değil. En huzurlu olmamız gereken zamanlar. İnan o kadar evhamlı bi insanım ki normalde.. Zaten anksiyete bozukluğum da var. Hamileliğin başında 1-2 kez atak geçirdim hatta. Sonra baktım bunlar ne bana ne bebeğe iyi, daha çok olumlu şeylere ittim kendimi. İnanılmaz stresli ve olabilecek en berbat iş ortamlarından birine sahibim, ama değmez hiç biri bebeğinin psikolojisinden önemli değil dedim sakin sakin bekliyorum, hiçbir şeye tepki vermiyorum. Normalde olsa kaçıncıya harp çıkmıştı burada :D Sen de uzaklaştır kendini kötü düşüncelerden inan işe yarayacak :)

Back
X