2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar 3 kere sert hapsırdım bıse olurmuki ınsanın elinde de olmuyoki herseye dıkkat etmekten acayıp sıkıldım

Biz de kocamla öğrendiğimizden beri kardeş gibiyiz. Kalp atışlarını duyana kadar da ilişki ye girmeme kararı aldık. Benim canima minnet.:confused: Onu bilemicem :KK70:
Bizde hamile oldugum ogrendigimden beri giremiyoruz eşim olmaz diyor :KK70: kardeş gibi geciniyoruz arzumuz servetimizden başka.. Eee nabam artik adam deliriyor ilişki yasak olunca :KK70::KK70:

Kizlar benim aklima bisi takildi biliyorsunuz ben surekli yatiyorum kanamadan dolayi. Dr dedi ki butun agrilarinin gecmesi lazim kalkman icin dedim ki ben de siddetli agrim yok hafif kasik agrilarim oluyor gin icinde. Ya sizlerin olmuyor mu ki hicbir sorunu olmayanlarin. Ben normaldir diye dusunuyordum?

Kizlar benim aklima bisi takildi biliyorsunuz ben surekli yatiyorum kanamadan dolayi. Dr dedi ki butun agrilarinin gecmesi lazim kalkman icin dedim ki ben de siddetli agrim yok hafif kasik agrilarim oluyor gin icinde. Ya sizlerin olmuyor mu ki hicbir sorunu olmayanlarin. Ben normaldir diye dusunuyordum?
Bızdede var ben kasık sızlamamı soylediğimde progestan verdı doktor ama hala ara ara sızlıyo içerde bi can olusuyo hıc mi bısey olmcak annemlerinde hep agırmıs

Arkadaşlar beta HCG değeri kaç bilmiyorum. Hamile olduğumu idrar testinden öğrendim. Doktor utrasondan bakti kese göründü. Çok şükür ama beta HCG değeri çok merak ediyorum doktor onu vermedi ya 6 tüp kan aldilar benden birini beta HCG olduğu düşündüm yanildim:KK43: ama çok merak ediyorum arkadaşlar:KK43: gidip isteyemem ki:110:

Izmirde tavsiye edebileceğiniz bi kadın doğum uzmani var mi 1-2 hafta sonra kontrollere başlamam lazım görüş ve önerilerinizi bekliyorum

masalolsunnn masalolsunnn canim naptin ses yok minnosunla birlikte saglikla kalin :))
canım dün doktora gittim 6+3 gözüküyor çok şükür herşey yolunda gördüm pıt pıt atıyor kalbi zarar gelesin diye dinletmedi 2 hafta sonra kontrolüm var bulantılar başladı hafif hafif onun dışında çok şükür birsey yok bide kese büyük baya erkek olabilir dedi :)) sen nasılsın canım nasıl gidiyor sıcaklar zorlanmıyorsun inşallah

X