- 23 Haziran 2012
- 1.788
- 808
- 323
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.561
Kızlar ayrintildan ciktik. Cok sukur hersey yolunda. Cok rahatladık. 580 gr olmus kuzum. Eli kolu hic durmadi. Cok net foto alamadik ama bana benziyor :)
Gözün aydın canım ben de öğlen gidicem dua edin nolurrrrr her şey yolunda çıksın
boza cim benimde 75 ml di şimdi ikinci saati bekliyorum..
Çok şükür evimin karşısında evde uyuyorum arada :)
Kizlar seker yuklemesini devlwtte mi yaptiriosunuz ozelde mi
Daha yaptırmadm ama yaptırırsam dewlette yaptırırm canımKizlar seker yuklemesini devlwtte mi yaptiriosunuz ozelde mi
Günaydın. Ben daha tetanoz aşısı olamadim gripten dolayı. Bugün doktor randevum var ayrintili bakılacak. İnşallah bit sorun cikmaz.
Devlette yaptirdim benKizlar seker yuklemesini devlwtte mi yaptiriosunuz ozelde mi
Maşallah canım , artık kontrolleri sıklaştırmaya başlıyor doktorlarKizlar biz de geldik kontrolden. Cok sukur bir problem yok. 939 gr olmusuz :) Sol bobregindeki kistte bir buyume yok. Onlem icin progestan ve prulotona devam. Diger gorusmemizde azaltabilirim progestani dedi :) Lekelenmeler arada oldugu icin dinlenmeye devam. Bir dahaki kontrol 3 hafta sonraya :)
Ben yaptiramadim bugun seker yuklemesini ictikten 20 dk sonra seker fln kalmadi bende
Evet bebislerimizi daha fazla gorecegiz :)Maşallah canım , artık kontrolleri sıklaştırmaya başlıyor doktorlar
Canım benim kocamda fenerli oğlumuzda fenerli olacak diyip duruyordu. Teyzoşumuda böyle hastane çıkışı almış feneryum dan, kayın validemde buna uydun battaniye almış mecburen doğduğunda ilk bunu giyecek, ben galatasaraylıyım ama umrumda değil oğluşum sağlıklı sıhatlı olsunda babası ne isterse onu giydirsinler.Kızlar hastane çıkışı babası zorla aldırdı ilk bunu giysin diye nasıl sizce . hastane çıkışı 10 lu almıştım zaten onuda götürcm de buda olurmu sizce
Aynen canım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli degil :)Canım benim kocamda fenerli oğlumuzda fenerli olacak diyip duruyordu. Teyzoşumuda böyle hastane çıkışı almış feneryum dan, kayın validemde buna uydun battaniye almış mecburen doğduğunda ilk bunu giyecek, ben galatasaraylıyım ama umrumda değil oğluşum sağlıklı sıhatlı olsunda babası ne isterse onu giydirsinler.
Aynen canım sağlıklı olsunlarda gerisi önemli degil :)Canım benim kocamda fenerli oğlumuzda fenerli olacak diyip duruyordu. Teyzoşumuda böyle hastane çıkışı almış feneryum dan, kayın validemde buna uydun battaniye almış mecburen doğduğunda ilk bunu giyecek, ben galatasaraylıyım ama umrumda değil oğluşum sağlıklı sıhatlı olsunda babası ne isterse onu giydirsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?