• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Verayi bende duydum hem iyi hemde uygun o kadınının ismini duydum ama bikere umuta başladım kadina da alıştım değiştirmeye cesaret edemiyorum
Memnunsan kafanı karıştırma canım geçen yıl umut hastanesinde doğum yaptım her şey güzeldi memnun ayrıldım bir de başka doktorun muayenesini görmek istiyorum olmazsa bende yine aynı şekilde devam ederim

Memnunsan kafanı karıştırma canım geçen yıl umut hastanesinde doğum yaptım her şey güzeldi memnun ayrıldım bir de başka doktorun muayenesini görmek istiyorum olmazsa bende yine aynı şekilde devam ederim
Aynen sende öyle yap cnm çünkü doktorundan ayrilinca da bi tuhaf oluyor soru soramiyosun fazla cekiniyosun en azından bildiğin doktor ama sen yine başka doktorada gözük çok sakin ve hiç bisi demiyorsa

Bende aldım bundan, hatta ilk bunu aldım. Tek hayalimdi zaten :)
Biraz esprili olucak gören güler artık bakalım hemşireler nasıl tepki vercek güzel ama beğendim bende fenerliyim zaten ama böle direk hemşireye böle bisi vermek aklıma gelmezdi babası ilk bunu giysin diyo yapcak bisi yok :anne::KK200:

izmir canim karsiyaka doktorum alsancaktaydi annem simdi egepole git diyor cok zor bisi butun gun agladim resmen
İstanbul'da benim gittiğim doktorum çok memnunum doktorumdan istanbuldaysan tavsiye edecektim bizde şimdi Ege ye taşındık bende kontrollere İstanbul'a gidiyordum 2 aydır ama artık zor oluyor ,günü birlik gidip gelmeler doktor bulmaya çalışıyorum bende canını sıkma lütfen bence bebişinle beraber sizi anlayabilecek doktor bulacaksın dır çok şükür sağlıklısınız önemli olan bu sen üzülürsen hem bebişde üzülür güzel olucaktır herşey :KK16:

canım ben kendim yapacağım, ama daha ucuza mı gelir bilmiyorum.
Diğer kızıma da kendim yaptığım için buna da ben yapmak istiyorum,ilk kızımda nasıl yapılır hiç bilmediğim için zor oldu biraz ama bu sefer tecrübeliyim, daha kolay yapacağım inşallah :dua:
en azından bir slikon tabancası kullanmam gerektiğini artık biliyorum,:KK48: öncekinde elimle diktim çiçekleri tek tek perişan oldum:bicak:
Nasıl yapacağını banada anlatırsan sevinirim silikon tabancası sart o zaman arkadastan onu temin edeyim

upload_2016-11-21_12-18-51.webp

Petunyasemen Petunyasemen canım son durumumuz 25 cm 500 gr (22 hafta 2 günlük ölçüm sonucu- şu an 22+6 yız:):anneadayı:
boyum 1.66cm 66 kg ile hamile kaldım şimdi 76 kg um. çabuk kilo alabilen bir yapım var :oops:
henüz ismimiz hala belli değil. "batuhan"ile "ata emir" arasındayız şimdiliik. ama her an değişebilir :d :KK46:

tüm bebişlerimiz sağlıklı doğsun gerisi önemli değil zaten :D

Günaydın.
Şeker yüklemesi için bekliyorum. Doktorum 75'lik ve 2 saatlik istemiş. Çok tatlı geldi bana midemi bulandırdı ama kızın hoşuna gitti galiba hop hop oynuyor içeride :) bir an evvel saat dolsa da kahvaltı etsem vallahi çok acıktım :)

Back
X