• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar ya bende sol ayağımda kramp tarzı ağrılar oluşmaya başladı :/ birde sırt ağrısı geceleri uyuyamıyorum :110:

Kızlarrr sabah tartıldım kahvaltı yapmadan strese girdim ya 3kilo almışım toplamda bide 1vermiştim bulantıdan etti 4kg.bebek eş ödem toplasan 1kg yapar diğer 3 kg kendi vucuduma almışım işin kötüsü son 3 hafta aldım bu kiloları iştahım acayip arttı akşama kdr sağlıklı besleniyorum gece yatmadan ekmek peynir tatlı kek çikolata ne bulsam yiyorum biri beni durdursun.bebeğe yararı yokki bana zararı var napıcam yaa

:) çıkardın mı komple. Muhtemelen bende öyle olurum, normalde şeker tüketmiyorum çünkü, bana da ağır gelir.
Bende çayı kahveyi şekersiz içerim şerbetli tatlıları pek sevmem şekeri sevmem fazla.ilk gebeligimde yaptırdm şeker yüklemesi bişey cıkmadı ailemde de yok gibi şeker hastası yaptırmıyim diyorum acaba doğrumu yaparım

Kızlarrr sabah tartıldım kahvaltı yapmadan strese girdim ya 3kilo almışım toplamda bide 1vermiştim bulantıdan etti 4kg.bebek eş ödem toplasan 1kg yapar diğer 3 kg kendi vucuduma almışım işin kötüsü son 3 hafta aldım bu kiloları iştahım acayip arttı akşama kdr sağlıklı besleniyorum gece yatmadan ekmek peynir tatlı kek çikolata ne bulsam yiyorum biri beni durdursun.bebeğe yararı yokki bana zararı var napıcam yaa

bebek eş,süt keseleri vs 2 kgcanım doktorum demişti bana. Decavit kullanıyor musun? ben yarım kutu içip bıraktım gereksiz acıktırıyor diye. O kilo yapıyor diyorlar. 22 haftaya 4 kg normal bence bende 3 kg aldım. Gayet iyi gidiyoruz bence.

Bende çayı kahveyi şekersiz içerim şerbetli tatlıları pek sevmem şekeri sevmem fazla.ilk gebeligimde yaptırdm şeker yüklemesi bişey cıkmadı ailemde de yok gibi şeker hastası yaptırmıyim diyorum acaba doğrumu yaparım

Ben doktorum ne derse onu yapacağım canım ama pek gerek görmüyor. Yine de 26-27.haftada durumuna göre bakarız dedi. Kilo alımım normal, zaten zayıfım. Ailede kimsede yok şeker ayrıca açlık tokluk şekerim iyi düzeyde ona bakarak konuştu tabi.

Bende öyleyim akşam ne bulduysam yiyorum yasak olmasına ragmen cikolata yemeye başladım:/kilo almadım daha ama alıcak gibiyim

Canim biz 24+3 te 691 gr olduk :)) bilmiyrm zayif mi degil mi herkes diyor hic yemek yemiyorsn ufacik bi bebek dogurcksn die moralimi bozdular :((

Kardeşimin nişanı var 3 hafta sonra. Evde olacak. Şöyle abartı, dallı güllü olmayan bir elbise arıyorum. Nereden bulabilirim sizce?

Buralarda kipa yok dimi? Kizimda cok almistim urunleri guzel gercekten. Lcwden falan cok daha kaliteli.
Evet ya yok yakınlarda, yani olan da küçük. Oralarda olmuyor bebek kıyafetleri.

Ben de takip edemiyorum artık Auralee Auralee ..hediyeleri güle güle giysin yavrucuğun:KK200: düzeni otururmuş zaten şimdiye kadar. Benim işlerim o kadar yoğunlaştı ki bebeğin hareketlerine bile dikkat kesilemiyorum artık:işsiz: resmen işin gücün arasında kaynıyor yavrucak :anne:
Evdeyken dinlersin annesi :))
Biraz esprili olucak gören güler artık bakalım hemşireler nasıl tepki vercek güzel ama beğendim bende fenerliyim zaten ama böle direk hemşireye böle bisi vermek aklıma gelmezdi babası ilk bunu giysin diyo yapcak bisi yok :anne::KK200:
Yeğenimi o şekilde çıkardılar hastaneden, küçük fenerli hanım :) Her açan hemşire ay bu neee diye şok geçirdi :D Çok eğlenceli olmuştu.
Günaydın.
Şeker yüklemesi için bekliyorum. Doktorum 75'lik ve 2 saatlik istemiş. Çok tatlı geldi bana midemi bulandırdı ama kızın hoşuna gitti galiba hop hop oynuyor içeride :) bir an evvel saat dolsa da kahvaltı etsem vallahi çok acıktım :)
Ayy ay çok iğrençti iyi kusmadım :kusmuk:

Kızlar yaptırdım şeker yüklemesini. ruzigarr ruzigarr senin hastaneye gittim, 50 TL ücreti. 2 saatlik 75lik yaptırdım. Çayı kahveyi şekersiz tüketiyorum, o yüzden inanılmaz kötü geldi tadı, içimi baydı. 2 saat boyunca ağzıma geldi o şeker. Tavsiyem çok kalkmayın ayağa, açken tansiyon normal olamıyor haliyle. Bana iyi dayandın dediler, vallahi ben de iyi dayandığımı düşünüyorum kendimden beklemediğim performans :D Başka hamile bir bayan vardı, o tutamadı kustu bütün test boşa gitti üzüldüm valla. Sonuçlarım da normal çıktı, 1. saatte 122, 2. saatte 110 :anneadayı: Bu arada 1. saatte kız baya kudurdu şekeri yiyince :KK49:

Kardeşimin nişanı var 3 hafta sonra. Evde olacak. Şöyle abartı, dallı güllü olmayan bir elbise arıyorum. Nereden bulabilirim sizce?
Normal mağazalardaki bol elbiseler uyabilir sanki, direk hamile giyim bakınca bulunamıyor. Bende bershkadan var mesela baya bol düz şık bir elbise. Arkadaşımın sözü olacak onda giyerim diye düşünüyorum.

Merhaba Kızlar,
Bende bugün şeker yüklemesine gittim. Boyu 33 cm kilo 882 gr. Benim de boy 160 kilo 72 başlangıç kilo 65

Vinelac ta istah mi aciyor bana mi bişeyler oldu zor doyuyorum ve hemen acikiyorum adeta ne bulsam yicem modundayim ve aksam olunca tutan tatli krizleride cabasi :kk77: Allahtan zayifim sorun etmiyorum ama dikkat etmek lazim edebilene :işsiz:

Kızlar yaptırdım şeker yüklemesini. ruzigarr ruzigarr senin hastaneye gittim, 50 TL ücreti. 2 saatlik 75lik yaptırdım. Çayı kahveyi şekersiz tüketiyorum, o yüzden inanılmaz kötü geldi tadı, içimi baydı. 2 saat boyunca ağzıma geldi o şeker. Tavsiyem çok kalkmayın ayağa, açken tansiyon normal olamıyor haliyle. Bana iyi dayandın dediler, vallahi ben de iyi dayandığımı düşünüyorum kendimden beklemediğim performans :KK70: Başka hamile bir bayan vardı, o tutamadı kustu bütün test boşa gitti üzüldüm valla. Sonuçlarım da normal çıktı, 1. saatte 122, 2. saatte 110 :anneadayı: Bu arada 1. saatte kız baya kudurdu şekeri yiyince :KK49:

Gozun aydin canim

Benim de 8 oldu gibi. Yarın ayrıntılım var , doktoruma soracağım fazla mı diye bakalım ne diyecek

Maşallah bebişe, inşallah 3 hafta sonra Progestan da azaltırsınız daha güzel haberlerle gelirsiniz. Ben de İlk 3 ayım da kanamadan dolayı kullandım. Doktor bıraktırdı. Daha sonra doktorumu değiştirdim devam ediyorum şuan günde 1 kere. İkiz olduğu için son dönemlerde serviks kısalması olursa Progestan kullanıcan, önlem olarak hiç bırakma daha iyi dedi

Fazla bence canim ama ilk 4 ay ben hic almadim o yuzden normal de diyebilir aslında.. ayda 1.5 kg hakkin var demisti bana

Nasıl yapacağını banada anlatırsan sevinirim silikon tabancası sart o zaman arkadastan onu temin edeyim
canım ben öncelikle ikeadan çerçeve aldım, sonra aliexpressten yapma çiçekler ama çiçekleri her yerden alabilirsin, fon olarak kullanmak için kadife bir kırlent aldım onu kestim :) ütüyle yapıştırılan taşlı harfler ve taç aldım, uçlardan sarkıtmak için de pembe ve beyaz kurdele aldım.
Önce harfleri ütütyle kadife kumaşa yapıştırdım, daha sonra çerçeve camını çıkarıp kumaşı yerleştirdim, içini elyaf doldurdum (zaten çok az lazım o yüzden evdeki bir kırlentin içinden çıkardım :KK70:) kadife kumaşı japon yapıştırıcısyla çerçeve yapıştırdım daha sonra çerçevenin kartonunu ve plastik parçasını geri taktım. Çiçek buketindeki çiçekleri tepelerinden kopardım, arkadan iplikle birbirine diktim hepsini ve daha sonra çerçeveye diktim, kurdeleleri eşit şekilde kesip alt kısımdan sallandırdım, böyle oldu amatörce :KK51:

bu da hastane kapısındaki hali

canım ben öncelikle ikeadan çerçeve aldım, sonra aliexpressten yapma çiçekler ama çiçekleri her yerden alabilirsin, fon olarak kullanmak için kadife bir kırlent aldım onu kestim :) ütüyle yapıştırılan taşlı harfler ve taç aldım, uçlardan sarkıtmak için de pembe ve beyaz kurdele aldım.
Önce harfleri ütütyle kadife kumaşa yapıştırdım, daha sonra çerçeve camını çıkarıp kumaşı yerleştirdim, içini elyaf doldurdum (zaten çok az lazım o yüzden evdeki bir kırlentin içinden çıkardım :KK70:) kadife kumaşı japon yapıştırıcısyla çerçeve yapıştırdım daha sonra çerçevenin kartonunu ve plastik parçasını geri taktım. Çiçek buketindeki çiçekleri tepelerinden kopardım, arkadan iplikle birbirine diktim hepsini ve daha sonra çerçeveye diktim, kurdeleleri eşit şekilde kesip alt kısımdan sallandırdım, böyle oldu amatörce :KK51:

Şahane olmuş. Ellerine sağlık.

Çok güzel olmuş ellerine sağlık baya beceriklisin maşallah el emeği farkli olur bayildim:eek::21::KK37:

Back
X