2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar benim tavsiyem doktor olumsuz bişey söylemedi ise korkmayın..
Sabrımızı gereksiz yere tüketmeyelim...
Bence sağlıklı beslenmek önemli illa çok yemek değil..
bebislerimiz çıkınca kilo alır Allahın izniyle.. :)

@umut-001 canım bende devlette yaptırdım.. çok şükür değerler normal çıktı..
Birde devlette diyet verilmesi güzel.. özel de yaptirsaniz bile bi kac gun onceden şekerli seyleri tuketmeyin..

Vinelac ta istah mi aciyor bana mi bişeyler oldu zor doyuyorum ve hemen acikiyorum adeta ne bulsam yicem modundayim ve aksam olunca tutan tatli krizleride cabasi Allahtan zayifim sorun etmiyorum ama dikkat etmek lazim edebilene

Ben bıraktım valla bütün vitaminleri, sadece d vitamini ve 2 günde 1 kan ilacı kullanıyorum.

Selam kizlar.
Moralin çok bozuk.
Seker yüklemesi yaptirdm bugün 75lik.
Aclik 115
Şekerden sonra 2. Ölçüm 177 3. Ölçümde 199 cikti dahiliye ye gittim. 1 hafta ölçüm yapilacak. Akabinde insulin mi yoksa sadece diyet mi yapacagiz ona bakilacak. Hic beklemiyordum seker cikacagini. İnanamiyorum hala.

Geçmiş olsun canım inşaallah diyet ile düzelir..

Ayy geçmiş olsun ya.. İnşallah diyetle hallolur. Zor bi süreç bekliyor seni

Geçmiş olsun canım. İnsüline gerek olacağını sanmıyorum. Diyet ile hallolur bence.

kızlar kötüyüm, akıl verin..sabahtan 3 dr.gezdim.galiba erken doğum olacak...neyse eve gelip yumurta kırdım.arkadaşımdan bugun aldığım köy yumurtası..yedikten sonra kalanları yerleştirirken bi koku aldım.yumurtalar kokuyormuş meğer.hepsi.çürük yumurta gibi değil ama bi hayli etkili...kırarken sarısı dağılmadı.suya koydum.taze yumurta dibe batarmış diye yazıyor nette.denediğim bir yumurta battı dibe...bu zor günün üstüne bi de bu...sizce zehirlenir miyiz?oğlumda yedi((

tanıkdıklarımda daa çıkmıştı.biri sadece diyet yaptı diğeri insülin kullandı...Allah kolaylık verisn canım.

pişirmeden önce kırarken nasıl bir koku vardı? bozuk yumurtanın kokusundan duramazsın imkansız belki kalanların içinde bozuk vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…