• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ayy bende anlamadim gitti kimse haftadan anlamiyor :) ben nedense 6 ya girdim demeye korkuyorum dogum yaklasmis gibime geliyor bide karnin kucuk yorumlarindan dolayi sanirim. Seninle ayniyim 5 bucuk diyorum hala :) bu ay sonu 6 demeyi dusunuyorum :KK70:
Ya sen hepten kuculttun :D 24 haftada 6 bitmiş oluyormuş . şuan 7 icindeymisiz canim. Bende telasliyim en gec 30. Haftada herseyimizi almayi planliyorum. Erken falan olursa diye :)

Günaydın kızlar bu aralar gün saymalara başöadım yine zaman yavaşladı sanki sizde sabırsız mısınız benim gibi
Ben şu 5 aydan 6 aya bi geçemedim altı aylık demek istiyorum artık yaaa ama yine bugün hesapladım 130 gün kalmış olsa 4ay+10 gun var daha yani 5 ayım bitti zaten bebiş bir hafta önde. Ooooo ben 6 aylık olmuşum da haberim yok :D valla hesaplamayla geçiyo gunlerim

Kizlar gunaydin, iyi pazarlar :) Size birsey soracagim dun kayinvalidem ve gorumcem bebise battaniye ordugumu gorduler. Gorumcem sen fazla orme beline vurur ben hep oyle duydum dedi. Kendim de orgu ordugum aylar adetim fazla olur dedi. Kayinvalidem de ayni seyleri soyledi, bebege yazik olur diye konustu. Tabi benim moraller sifir oldu. Olumsuz herhangi bir seyi duymaya tahammul bile edemiyor insan. Oysa ki surekli yatmak zorunda oldugum icin vakit geciriyorum orgu vs ile. Simdi de elim gitmedi orguye :/ psikolojik olarak duydugumuz herseyden etkilenmeye cok acigiz :( orgunun boyoe bir zararini duyan bilen var mi ? :KK43:

Kizlar yaklasik 3 saattir felan tansiyon sıkıntısı yaşıyorum ilk bi gözlerim karardi elim ayagm uyustu midem bulanmaya basladi hemen yattim uzandm sonra esimi cagirdim geldi isten.hemen komşudan tansiyon aleti aldik ölctük 10/4 idi hala da öyle seyrediyor.tuzlu ayran felan ictiysem de degismedi doktora gitmelimiyim ki bir sıkıntı olur mu ki ya Allah korusun :KK43:

canım benim9/4 ,8/4 hep.bişey olmuyor..gecen acile gittim yine 9/4 tü.korkma..

Kizlar gunaydin, iyi pazarlar :) Size birsey soracagim dun kayinvalidem ve gorumcem bebise battaniye ordugumu gorduler. Gorumcem sen fazla orme beline vurur ben hep oyle duydum dedi. Kendim de orgu ordugum aylar adetim fazla olur dedi. Kayinvalidem de ayni seyleri soyledi, bebege yazik olur diye konustu. Tabi benim moraller sifir oldu. Olumsuz herhangi bir seyi duymaya tahammul bile edemiyor insan. Oysa ki surekli yatmak zorunda oldugum icin vakit geciriyorum orgu vs ile. Simdi de elim gitmedi orguye :/ psikolojik olarak duydugumuz herseyden etkilenmeye cok acigiz :KK43: orgunun boyoe bir zararini duyan bilen var mi ? :KK43:

ay,ilk defa duydum.ne alakası var ya?ben de örüyorum şimdi.okula gidiyorum.evin tüm işi bende.6 yaşında çocuğum var.bazen sadece yayağa girince uzanıyorum koşturmaktan...kimsede bir şey demiyor bana...

Benim de sürekli 9 ama normaldede düşüktü zaten
Benim çarpıntım çok oluyor özellikle yemekten sonra
Doktorum gebelerin nabzı yükselir tansiyonu biraz düşer demişti
Kızlar bu arada ben de grip oldum çooook keyifsizim
Bebeşin kıyafetleri hazır yıkayıp ütüleyip kaldırdım gecelijlerim de hazır bi tek biberon falan bide bakım ürünleri kaldı organik almak istiyorum ama karar veremedim daha ne alacağıma

ay,ilk defa duydum.ne alakası var ya?ben de örüyorum şimdi.okula gidiyorum.evin tüm işi bende.6 yaşında çocuğum var.bazen sadece yayağa girince uzanıyorum koşturmaktan...kimsede bir şey demiyor bana...
Sacma oldugunun ben de farkindayim, cevrede her kafadan bir ses cikiyor. Cogu zaman kulaklari tikayamiyoruz ne yazik ki, etkileniyoruz.

Canim o degil. Bir anda geliyor ben doktora sormadan once bebek toplaniyor zannediyordum . Soyle oluyor karnin bir noktaya toplaniyor, kasiklarinin oldugu bolge cekiliyor, hafif agrili oluyor ve birkac saniye sonra geciyor

He anladm canm benmki o sekikde değil yani gece sıkıştığım zaman oluyor onun haricinde olmuyor ama genede sorucam doktora

Canim o degil. Bir anda geliyor ben doktora sormadan once bebek toplaniyor zannediyordum . Soyle oluyor karnin bir noktaya toplaniyor, kasiklarinin oldugu bolge cekiliyor, hafif agrili oluyor ve birkac saniye sonra geciyor

He anladm canm benmki o sekikde değil yani gece sıkıştığım zaman oluyor onun haricinde olmuyor ama genede sorucam doktora

Kizlar gunaydin, iyi pazarlar :) Size birsey soracagim dun kayinvalidem ve gorumcem bebise battaniye ordugumu gorduler. Gorumcem sen fazla orme beline vurur ben hep oyle duydum dedi. Kendim de orgu ordugum aylar adetim fazla olur dedi. Kayinvalidem de ayni seyleri soyledi, bebege yazik olur diye konustu. Tabi benim moraller sifir oldu. Olumsuz herhangi bir seyi duymaya tahammul bile edemiyor insan. Oysa ki surekli yatmak zorunda oldugum icin vakit geciriyorum orgu vs ile. Simdi de elim gitmedi orguye :/ psikolojik olarak duydugumuz herseyden etkilenmeye cok acigiz :KK43: orgunun boyoe bir zararini duyan bilen var mi ? :KK43:

Ay boyle bi zararı var mı gerçekten bende örüyorum :(

Ay boyle bi zararı var mı gerçekten bende örüyorum :(

C ciarasisi canm toplanmalar kasılma oluyor demissin ya kafama takıldı simdi mesela geceleri ben sıkıştığım zaman karnım çok sert oluyor öyle ağrı flan olmuyor ama baya sert oluyor wcye gidince geçiyor buda kasilmami oluyor acaba
Yok canım o degılmesela oturuyosun yada ayaktasıb birden tek taraf tuhaf oluyo semsert bebek oraya toplanmıs gıbı ama kasılmaymıs bu

Back
X