• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Bende inşallah biberona alıştırırım bu sefer diye düşünüyorum.oğlum ne emzik ne biberon tutmadı dışarda çok zor oluyo sürekli emzirmek..bazen görüyorum bebekler alıyorlar ellerine biberon lok lok içiyolar çok imreniyorum
Biberona alisinca anneyi emmeyi birakabiliyormus bazi bebekler, cekincem bu yuzden .

ay ben çok beğendim ya ama söyle birsey var ben toplu taşıma araçlarına sık biniyorum kolayca bie bayanın kapatıp hop açabileceği birsey olmalı baktınız mı açlıp kapanmasına ama bayıldım çokkk
Bu modellerin tumu kolay acilip kapananlardan. yine de almadan sen de iyice bir incele ;) ben de aldigimda deneyimlerimi paylasirim tekrardan

Yok canım bu kasılmalar ılerki haftalarda onemli olcak nst ye gırcez dogum habercısı oluyo tabı onemli de cok olursa içerde kanama yapıyo karnın sertlesmesi iyi degıl duzensiz olması pek korkutulcak bıse degıl ama bira karısık oldu :)
Benim hergun oluyor ama bugun birkac kez tekrarladi tedirgin oldum acikcasi.

C ciarasisi canm toplanmalar kasılma oluyor demissin ya kafama takıldı simdi mesela geceleri ben sıkıştığım zaman karnım çok sert oluyor öyle ağrı flan olmuyor ama baya sert oluyor wcye gidince geçiyor buda kasilmami oluyor acaba
Canim o degil. Bir anda geliyor ben doktora sormadan once bebek toplaniyor zannediyordum . Soyle oluyor karnin bir noktaya toplaniyor, kasiklarinin oldugu bolge cekiliyor, hafif agrili oluyor ve birkac saniye sonra geciyor

Olsun canım doğumdan sonra verirsin hiç sıkma canını..ne vitamini kullanıyorsun..ben decavit ve gyno ferro dışında bişey kullanmıyorum..bunlarıda iki günde bir içiyorum
Decavit kullanmistm canm o kilo aldirinca sonra vinelac kullanmaya basladm

Kizlar yaklasik 3 saattir felan tansiyon sıkıntısı yaşıyorum ilk bi gözlerim karardi elim ayagm uyustu midem bulanmaya basladi hemen yattim uzandm sonra esimi cagirdim geldi isten.hemen komşudan tansiyon aleti aldik ölctük 10/4 idi hala da öyle seyrediyor.tuzlu ayran felan ictiysem de degismedi doktora gitmelimiyim ki bir sıkıntı olur mu ki ya Allah korusun :(

Kizlar yaklasik 3 saattir felan tansiyon sıkıntısı yaşıyorum ilk bi gözlerim karardi elim ayagm uyustu midem bulanmaya basladi hemen yattim uzandm sonra esimi cagirdim geldi isten.hemen komşudan tansiyon aleti aldik ölctük 10/4 idi hala da öyle seyrediyor.tuzlu ayran felan ictiysem de degismedi doktora gitmelimiyim ki bir sıkıntı olur mu ki ya Allah korusun :KK43:
Cok gecmis olsun canim. ben de bugun ilk defa boyle birsey yasadim. esim alisverise gitmisti sarj aletini almaya diger odaya gectim ve gozum karardi, carpintiyla beraber bir fenalik geldi ben de hemen yere uzanip esimi aradim. Allah korusun o anda sadece dusup bebegimin etkilenmesinden korktum baska birsey degil. yalniz olmamana sevindim, sola uzan, bebisi dinle canim

Screenshot_2016-11-20-01-25-16.webp
kızlar chicco trio love hakkında bilgisi olan car mi?

Günaydın kızlar dün çok güzel bi haber aldım görümcemde 4 senenin ardından hamile olduğunu öğrendim ilk gebeliğidaha yeni pıt pıt larını duymuş ay o günlerim aklıma geldi zaman geçmek bilmiyor du ve acabalarla.. rabbime hamd olsun tüm istiyenlerin rabbim kucaklarını boş bırakmasın

Günaydın kızlar bu aralar gün saymalara başöadım yine zaman yavaşladı sanki sizde sabırsız mısınız benim gibi
Bende günleri yetiştiremiyorum ne zaman hafta bitti anlamıyorum ama bebeğimi kucağıöa alcağım zamanı düşününce aylar yıl oluyo heleki kızlarım için iyice sabırsızlaştılar

Bende günleri yetiştiremiyorum ne zaman hafta bitti anlamıyorum ama bebeğimi kucağıöa alcağım zamanı düşününce aylar yıl oluyo heleki kızlarım için iyice sabırsızlaştılar
Hayırlı olsun canm yeni bebeginiz :)) snn sonuncuda kız demi canımm

Back
X