• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Ahaahhaha uykunun arasinda sagdan sola dönmek için uyanip ayaga kalkip öyle mi dönecekmisiz yani :KK70::KK70:canm o kordon öyle kolay dolanan bisey degilmis ve tehlikeli birsey degilmis bi arkadas sormuştu doktoruna:p
işte bende yavaş yavaş dönüyorum.ay bu insanlar daha neler neler diyorlar daa:halay:

Kizlar yine gelelim araba mevzusuna :) Bugun e-bebekte esimle inceleyip- deneme sansimiz oldu. Aklimizda kraft twist xx travel ve cadillac air comfort travel vardi. Ancak magazada cadillac quantum travel sisteme begendik daha cok :)
kraft 1500tl
cadillac air comfort 1600
cadillac quantum 1300 tl idi.
Oncelikle kraft hafif ve ve surusu rahat. Yalniz ayak kismi cocugun boyu uzadiginda kasicak gibi duruyor. Diger araclara gore tek artisi 360 derece donebilen oturma unitesiydi. Magazadaki gorevli cadillac markayi onerdi daha cok. Cadillac air comfortun ise oturma unitesindeki ayak kismi daha esnekti krafta gore. cocugun ileriki donemlerinde rahatsiz etmeyecek gibi. Alt sepeti bayagi genis ama araba inanilmaz hantal quantum ve twiste gore. Uzerine cocuk da oturunca kullanimi gittikce agirlasak gibi. Gelelim quantuma, bu araba kraft twist xxe benziyor. Cok hafif, kullanimi donusler cok yumusak. Krafta gore ayak kismi esnetilebilir. Iskelet sistemi cok saglam gorunuyordu. Fiyati da daha uygun diger iki araca gore. Bir de yesil rengi cok nostaljik kizlar,70lerden firlamis gibi :) bayildik esimle.
ay ben çok beğendim ya ama söyle birsey var ben toplu taşıma araçlarına sık biniyorum kolayca bie bayanın kapatıp hop açabileceği birsey olmalı baktınız mı açlıp kapanmasına ama bayıldım çokkk

Su araba mevzusu iyice karistirdi kafami ya tam casual cadillac trona diyorum kafam baska birseylere gidiyorum arkadasim geçen sene twistin su 360 doneninden aldi kiz yasina girmedi baston aldilar simdi cok rahat diyo:bicak: bir taraftan araba şart diyorum bari uygun fiyat birsey olsun evede cikaramayacagim zaten diye :deli::deli: ay ne zormus

Bna ilk defa nerdeyse böyle oldu dogum sancisida boyle birsey mi acaba o_O
Yok canım bu kasılmalar ılerki haftalarda onemli olcak nst ye gırcez dogum habercısı oluyo tabı onemli de cok olursa içerde kanama yapıyo karnın sertlesmesi iyi degıl duzensiz olması pek korkutulcak bıse degıl ama bira karısık oldu :)

Toplamda 11 kilo aldm malesef :( ama bu hizli kilo almam vitamine gecince basladi 15 günde 3 kilo felan aldirdi bana vitamin.
Sonrasinda da alimim devam etti ben yeni diyet sürecinden cikmistim sanirim eskisi gibi yemeye devam edincede tekrar hizluca aldm malesef :/
Olsun canım doğumdan sonra verirsin hiç sıkma canını..ne vitamini kullanıyorsun..ben decavit ve gyno ferro dışında bişey kullanmıyorum..bunlarıda iki günde bir içiyorum

Kızlar acil yardım az önce 3 yudum süt içtim tadı bi acayipti. Meğerse son günüymüş tam bozukta değildi o uğzden anlayamadım. Bişe olur mu ne yapmalıyım????

Bişey olmaz korkma sütler zaten son günlerinde bozulmuyor illa bozukmu diye merak edersen azıcık koy kaynat kesilirse bozulmuş demektir zaten üç yudumdan da bişey olmaz ben tarihi geçmiş ilaç içtim bişey olmadı

Bişey olmaz korkma sütler zaten son günlerinde bozulmuyor illa bozukmu diye merak edersen azıcık koy kaynat kesilirse bozulmuş demektir zaten üç yudumdan da bişey olmaz ben tarihi geçmiş ilaç içtim bişey olmadı

Yaa fark edilecek şekilde bozuk değildi ama ekşi gibiydi ılıttığım için anlamadım. Sanırım son gün bozulmaya başlamış hepsini döktüm dibinde azcık kaldı. Doktorumu aradım bişe olmaz miden ağrırsa kus rahatlarsın dedi :( inş bişe olmaz

Nerden aldin canim? Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah
Butun iç çamasırlarımı her zaman aldıgım bi magaza var oradan aldım canım ceyızlık hersey satıyo pierre cardın alcaktım cok sıkayet olmus rosalında dıye bır marka vardı baya iyi malı guvence verdıler bısey olmaz dıye Buarada saol canım daha guzellerı de senın olsun

C ciarasisi canm toplanmalar kasılma oluyor demissin ya kafama takıldı simdi mesela geceleri ben sıkıştığım zaman karnım çok sert oluyor öyle ağrı flan olmuyor ama baya sert oluyor wcye gidince geçiyor buda kasilmami oluyor acaba

Kızlar acil yardım az önce 3 yudum süt içtim tadı bi acayipti. Meğerse son günüymüş tam bozukta değildi o uğzden anlayamadım. Bişe olur mu ne yapmalıyım????

Evet sutler son tarihinde bozulmuyor genelde bncede kaynat varsa görmüş olursun icin rahatlar bnde tarihi baya geçmiş meyvesuyu icmistim bisey olmamisti tabi hamile degildim :D

Ya bugun hep dogum hikayesi okudum acaba bizimkiler nasi olucak bende aksine gunler yaklastikca dogumdan korkmamaya basladim nedense sadece o an nerede olacagimi esimin yanimda olmasini doktorumun hemen gelmesini falan kafama takiyorum :D

C ciarasisi canm toplanmalar kasılma oluyor demissin ya kafama takıldı simdi mesela geceleri ben sıkıştığım zaman karnım çok sert oluyor öyle ağrı flan olmuyor ama baya sert oluyor wcye gidince geçiyor buda kasilmami oluyor acaba
Karnının bi bölgesi semsert taş gibi oluyosa o kasılmadır canım biraz ovalayınca yürüyunce yada wc ye gidince geçiyo yumuşuyo

Ya bugun hep dogum hikayesi okudum acaba bizimkiler nasi olucak bende aksine gunler yaklastikca dogumdan korkmamaya basladim nedense sadece o an nerede olacagimi esimin yanimda olmasini doktorumun hemen gelmesini falan kafama takiyorum :D
Hemen pat diye gelmiyo zaten sancı önce artcıları geliyo gidiyo geliyo gidiyo fazlalaşınca anlıyosun bi gariplik olduğunu o arada eşin doktorun yetişir zaten..bide doğumdan yaklaşık iki gün önce nişan geliyo derler hafif kanlı sümüksü bi akıntı onun gelmesinden 24-48 saate kdr doğum oluyomuş..benim ilk gebeligimde gelmişti bu ne dedim sildim attım anlamadım ki :D

Back
X