- 23 Ekim 2015
- 1.004
- 876
- 53
- 36
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #23.901
yatıs olmamasi gerekiyormus ne demek anlamadimcanim ne yaptin rapor alabildin mi? sağlık ocağında bana vermediler. ohal den dolayi. dedim gebelikten dolayı yazın bari.onu da yapmadi. 2 gun üstüste sevk aldım . özel hastaneler bile vermemeye çalışıyorlar. inşallah doğum sonrası ikinci dönemi kapatmak için rapor alabiliriz. rapor almak için yatış olması gerekiyormuş .
Ultrasonda mi canım AC karın çevresi oluyor diyet nasıl nelere dikkat edeceksinSelam kızlar ben de bugün devlet hastanesine gittim önce diyet verdiler 3 gün onu yaptıktan sonra şekere bakılacak..
Birde CA değeri hakında bilgisi olan varmi orada bi 10 gün ilerde çıkmis değer
Onu hic gormedim ben ya:) yok o zarar vermez bence. Yastik kullanmamak lazim onu biliyorum sadeceYastık degılde yatak gıbı varya canım ıkı yandan kolu var o zarar verırmıkı yuz ustu yatcak hanı tavsıyelerini dıkkate alayım :)
çok güzel indirim süper olmuşBizde kararsızdık sonra dolap alalım dedik baktık dolabı atıcaz oda yapucaz elbet baştan olsun dedik 2bin tl sunta takım alaım dedik sonra sağlam olsun uzun kullansın dedik mdf ye karar verdik ve 3500 e çıktık ama değişik bi tasarım 5 binden indiler pazarlıkla dolap büyüyen yatak şifonyer raf ve oyuncak sandığı içinde
Aa guzel oranin urunleri:)Kızlar mrb :) english home a organik Bebek kıyafeti ve battaniyesi gelmiş battaniye tam yazlık ince penye tulum var iç zıbın var bi de Bn hastane çıkışını tamamladığım için almadım ama battaniye alıcam :) 20 tl battaniyesi 4lü hastane çıkışı da 50tl aklınızda bulunsun dedim :)
tavsiyeye bende uyayayım listeye süt sağma makinasını ve poşetini ekliyimReflu yastigini bebek cok kusmazsa kullanma ama. Benim kizimin vardi bebek reflusu ben yine de kullanmadim 2 yasina kadar yastik hic. Onu yine cocuk doktorunla konusursun. Sut sagma makinesi lansinoh ve avent tavsiye ederim. Sut saklama poseti de alirsin. Tamamdir:)
Bak canım buOnu hic gormedim ben ya:) yok o zarar vermez bence. Yastik kullanmamak lazim onu biliyorum sadece
Aa guzel oranin urunleri:)
Ay alisverisin bitti simdi bak sikilcan sonra ne yapsam diye:))) ya da almaya devam edicen:))
Bak canım buOnu hic gormedim ben ya:) yok o zarar vermez bence. Yastik kullanmamak lazim onu biliyorum sadece
16-17 takım oldu duramıyorum bendeYok hastane çıkışlarım bitti şimdi 0-3 0-6 felan alt üst takımlara sarıcamHaha biter mi yaa bitsene bitmez gibi ilk çocuk ya doymuyorum almaya...
Biri beni durdursuuuuın!
Bazı özel drlarda renkli vermiyolar.burda bikaç arkadaş yazmıştı o işin magazinsel kısmı diyolarmış..eğer verseydi sen istemeden de verirdi bence.oyuzden içinde kalmasınEvet bnde ozele gittim ama hersey iyi saglikli diyince hic renkli verin demek aklima gelmedi onlarda vermedi ama hala icimde bir ukte
Selamlar.
Arada okudum ağrıları da yazamadım. Benim de bir haftadır falan sol kalça kemiğim ağrıyor. Hatta bazen ağrısından uykumdan uyanıyorum bile. Ara ara magnezyum içiyorum. Normaldir deyip geçiyorum :)
Yarın kontrol var bakalım ne kadar oldu ufaklık? Kendimi sınava girecek öğrenci gibi hissediyorum valla bakalım büyüdü mü bakabildim mi diye :)
Bu arada hiç beklemediğimiz bir şey oldu ve eşim işten çıkarıldı. Zaten alamadığı 2 aylık da maaşı vardı hala içeride. Tam bebek üstü ne olacak bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. Bebek alışverişine biraz mola verdik haliyle.
Bebis nasibiyle gelir derler. Insallah esine eskisindenn cok daha iyi imkanlara sahip bir is denk gelir cnm. Bi git bakalim bebis buyumustur baya :)
Selamlar.
Arada okudum ağrıları da yazamadım. Benim de bir haftadır falan sol kalça kemiğim ağrıyor. Hatta bazen ağrısından uykumdan uyanıyorum bile. Ara ara magnezyum içiyorum. Normaldir deyip geçiyorum :)
Yarın kontrol var bakalım ne kadar oldu ufaklık? Kendimi sınava girecek öğrenci gibi hissediyorum valla bakalım büyüdü mü bakabildim mi diye :)
Bu arada hiç beklemediğimiz bir şey oldu ve eşim işten çıkarıldı. Zaten alamadığı 2 aylık da maaşı vardı hala içeride. Tam bebek üstü ne olacak bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun. Bebek alışverişine biraz mola verdik haliyle.
Cnm Rabbim yuva Kuranın ve Bebek bekleyenin yardımcısı okurmuş sen içini ferah tut bnce çok geçmeden daha iyisini bulacaktır :) inşallah en kısa zamanda daha güzel günler sizin olsun :)
Amin canım inşallah. Bizim de duamız o :) Her şey kısmet ama, kendimiz idare ederiz de onun bir şeyi eksik kalırsa çok üzülürüm.
Gunaydinlar...dun kontrolum vardi kizlar 580 gr olmus melegim.28 kasimda seker testi yapilacakmis sizde durumlar nasil
Selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?