- Konu Sahibi cimcimegfb
- #23.801
Hayırlısı olsun ne güzel oda işini halletmişsinizKızlar dün büyük uğraşlar sonucu odamızı sipraiş ettik 10gç gün sonra geliyo ama bitmiyo şimdi de duvar kağıdı avize halı süslemeler nasıl olck bilmiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun ne güzel oda işini halletmişsinizKızlar dün büyük uğraşlar sonucu odamızı sipraiş ettik 10gç gün sonra geliyo ama bitmiyo şimdi de duvar kağıdı avize halı süslemeler nasıl olck bilmiyorum
ben bitane pike gbi aldım bitane de kalın battaniye . daha almak gerekiyormu bende bilmiyorum![]()
Benim de ilk bebek çok tecrübesizimBende aynen pike aldım battaniye baktım ama beğenmedim bide Nasıl bir battaniye almam gerekiyor bilmiyorum açıkcası
![]()
Bende aynen pike aldım battaniye baktım ama beğenmedim bide Nasıl bir battaniye almam gerekiyor bilmiyorum açıkcası
![]()
Amin tatlım sağlıklı sıhhatli olsun bebişlerimizde bizde aynen ya bayıldım bende listeye ne güzel aldıkça işaretlenirCnm listenin temiz hali İdil bebe ye gidersen var Bn de ordan aldım üstüne yazıyorum :) çok keyifli ya her baktığım ve aldığım şeyden büyük keyif alıyorum :) çok şükür bugünlerimize Rabbim kullanmayı da nasip etsin inşallah
Yok yok buyuk al sen yazin her gun yikiycaz bitiyor zaten hatta yetistirwmiyorsun bile:) alt acma kullan at alicam ben de. Hadi bakalim senin osin bitmis darisi benim basima:) diyorum izne cikinca yayila yayila alayim ama bakalim tutabilecek miyim kendimi o kadar:) benim biberonlar hepsi duruyo baslik alicam sadece emzik bide kiyafet. Geri kalan her sey sampuan dahil var kizima hala kullandigim icin sebamed ortak kullanirim. Bide chicconun sungeri cok guzel ben yeni dogdugunda cok rahat yikamistim kizimi onunla.Alt acma bıtane pofuduk aldım suslu olsun diye e bebekte ınce alt bezleri var kullan at paket ondanda alcam battanıye ince olarak 3 tane aldım 2 tane de alırsam yeterlı galıba kıyafet renklerine uygun aldım onlarıda sırt terbezi agız mendılleri bıberonlar falan hepsi tamam bı corap ve bı ıkı yelek alırsam tamamdır sanırım ilk olunca zorlanıyo insan :) sut saklama posetı gogus kalkanı falan hepsi e bebekte sepetımde duruyo sebamed urunleriyle ama arkadas burda uzerınde bı sene suresi oldugu yazılmıs dedi hep buyuk ebatları ekledim sebamed acaba kucukmu alsam diyorum saol canım buarada sen tecrubelısın :)
Battaniye bi tane oruluyor bi tane de pofuduklardan alicam kizimdan kalan var ama pembe o kullanmam heralde. Bebegi sarmak icin penye battaniye lazim setlerde de oluyor. Kalinla saramiyorsun cok. Onu diyorum benBebe battaniyesi ne aldınız acaba 4-5 tane mi almak gerekiyor![]()
Ya bende calısıyorum ve tehlıkem var bıcok seyı netten aldım gezmek yasak napıyımYok yok buyuk al sen yazin her gun yikiycaz bitiyor zaten hatta yetistirwmiyorsun bile:) alt acma kullan at alicam ben de. Hadi bakalim senin osin bitmis darisi benim basima:) diyorum izne cikinca yayila yayila alayim ama bakalim tutabilecek miyim kendimi o kadar:) benim biberonlar hepsi duruyo baslik alicam sadece emzik bide kiyafet. Geri kalan her sey sampuan dahil var kizima hala kullandigim icin sebamed ortak kullanirim. Bide chicconun sungeri cok guzel ben yeni dogdugunda cok rahat yikamistim kizimi onunla.
Bana kalın gelmedi canım kumaşları, o tulum falan pamuklu öyle polar değil. İç setleri zaten kısa kollu ve alt şeklinde. Tabi yenidoğana ne kalın ne ince çok bilmediğimden ancak bu kadar fikir verebiliyorum :)Auralee selam,sen carters ın ürünlerinden almıştın sana danışmak istedim. Yeni doğan ürünlerinden almak istiyorum ama malum burası hep 30 derecenin üstünde. Kalın mı gelir diye emin olamadım. Sence nasıl?
TeşekkürlerBana kalın gelmedi canım kumaşları, o tulum falan pamuklu öyle polar değil. İç setleri zaten kısa kollu ve alt şeklinde. Tabi yenidoğana ne kalın ne ince çok bilmediğimden ancak bu kadar fikir verebiliyorum :)
Geçmiş olsun@ koreanmom@bende şuanda serum yiyorum mide ve bağırsak iltihabı dedi doktorum iki gün hastanede yatmam gerekiyormuş inşallah bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız
Hayırlı olsun canim foto var mi almak isteyenlere fikir olur. Bende duvar kagidi tek duvara düşünüyorum ama giysi dolabim var cocuk odasinda iste sorun o hali ise cok ufak alicam alerji acisindan o ayrintilar en son insallah[/QUOTsor
Resmi yok canım karabağlardan söyledim gelince yollarım mdf yaptırdım önce oda yapmıcaz dedik sonra geçici bi
Hayırlı olsun canim foto var mi almak isteyenlere fikir olur. Bende duvar kagidi tek duvara düşünüyorum ama giysi dolabim var cocuk odasinda iste sorun o hali ise cok ufak alicam alerji acisindan o ayrintilar en son insallah
Teşekkürler aslında hallettik sayılmaz bi odayı boşaltmak dubar perde avize şimdi 2 3 hafta çok iş oldu ama bitince güzrl olucakHayırlısı olsun ne güzel oda işini halletmişsinizbebişiniz sağlıklı sıhhatli büyüsün odasında
Hayırlısı olsun ne güzel oda işini halletmişsinizbebişiniz sağlıklı sıhhatli büyüsün odasında
1tane aldım 2 tane yeni doğan setinden bide yorgan var uyku setinin içinde sonra yaz zaten müslin bezlerden aldım yazın o çok incelerden bebek arabasının üstüne fln örtmeyeBebe battaniyesi ne aldınız acaba 4-5 tane mi almak gerekiyor![]()
Bende cartersdan yenidogan tulumlar aldim cnm.. Ama bana sorarsan yenidogan az al onun yerine bi buyugunden al daha cok giyer.. Penyeleri cok yumusacik ve cok tatli tulumlar var.. Hatta bitane de pelus tulum var disari cikarken giydirmek icin onu da alicam:)Auralee selam,sen carters ın ürünlerinden almıştın sana danışmak istedim. Yeni doğan ürünlerinden almak istiyorum ama malum burası hep 30 derecenin üstünde. Kalın mı gelir diye emin olamadım. Sence nasıl?
Ben Perşembe günü bezmialemdeydim baba renkli için randevuya geç kalmışsın dediler vermediler randevu ayrıca fiyatı 175tl miş ayrıntılınınBezmialem de renkli ultrason planlıyorum eşime izin verirlermi sizce ?çok istiyorum oda heyecanlı
Teşekkürler![]()
@Nurrcaneliff @nopri @jeanneCdarc @gozdegokhan @ankara12 @bloody1001 P Plnkvc @sunrise_es @ysmdry @Theteacher00 @iposero @pinar5487
anneler sesiniz çıkmıyor cinsiyetleriniz hala belli olmadı mı? meraktayızz..
@ysmdry kuzum senin göstermemişti şebelek biliyorum en kısa
Bebisimiz erkek olcak kismetse :)