2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
HoppaBende aynen pike aldım battaniye baktım ama beğenmedim bide Nasıl bir battaniye almam gerekiyor bilmiyorum açıkcası :KK35:
Benim de ilk bebek çok tecrübesizim:anne::bicak: int baktığım kadar fikir edinip almaya çalışıyorum . d ama bitane yun kalın battaniye al derim kış bebekleri olucaklar annesi:anneadayı:

HoppaBende aynen pike aldım battaniye baktım ama beğenmedim bide Nasıl bir battaniye almam gerekiyor bilmiyorum açıkcası :KK35:

Cnm kalın al bir iki tane ama pazen çok kullanılıyormuş bnde 3 tane felan pazen var bi kaç tanede ablamda varmış pazen ondan da alcam ablamın dediğine göre battaniye çok almak lazımmış çünkü kıyafetine kustuğunda battaniyesine de kusmuş oluyo çok yıkanıyor dedi :)

Cnm listenin temiz hali İdil bebe ye gidersen var Bn de ordan aldım üstüne yazıyorum :) çok keyifli ya her baktığım ve aldığım şeyden büyük keyif alıyorum :) çok şükür bugünlerimize Rabbim kullanmayı da nasip etsin inşallah
Amin tatlım sağlıklı sıhhatli olsun bebişlerimizde bizde aynen ya bayıldım bende listeye ne güzel aldıkça işaretlenir :KK16:

Alt acma bıtane pofuduk aldım suslu olsun diye e bebekte ınce alt bezleri var kullan at paket ondanda alcam battanıye ince olarak 3 tane aldım 2 tane de alırsam yeterlı galıba kıyafet renklerine uygun aldım onlarıda sırt terbezi agız mendılleri bıberonlar falan hepsi tamam bı corap ve bı ıkı yelek alırsam tamamdır sanırım ilk olunca zorlanıyo insan :) sut saklama posetı gogus kalkanı falan hepsi e bebekte sepetımde duruyo sebamed urunleriyle ama arkadas burda uzerınde bı sene suresi oldugu yazılmıs dedi hep buyuk ebatları ekledim sebamed acaba kucukmu alsam diyorum saol canım buarada sen tecrubelısın :)
Yok yok buyuk al sen yazin her gun yikiycaz bitiyor zaten hatta yetistirwmiyorsun bile:) alt acma kullan at alicam ben de. Hadi bakalim senin osin bitmis darisi benim basima:) diyorum izne cikinca yayila yayila alayim ama bakalim tutabilecek miyim kendimi o kadar:) benim biberonlar hepsi duruyo baslik alicam sadece emzik bide kiyafet. Geri kalan her sey sampuan dahil var kizima hala kullandigim icin sebamed ortak kullanirim. Bide chicconun sungeri cok guzel ben yeni dogdugunda cok rahat yikamistim kizimi onunla.

Bebe battaniyesi ne aldınız acaba 4-5 tane mi almak gerekiyor :KK58:
Battaniye bi tane oruluyor bi tane de pofuduklardan alicam kizimdan kalan var ama pembe o kullanmam heralde. Bebegi sarmak icin penye battaniye lazim setlerde de oluyor. Kalinla saramiyorsun cok. Onu diyorum ben;)

Auralee Auralee selam,sen carters ın ürünlerinden almıştın sana danışmak istedim. Yeni doğan ürünlerinden almak istiyorum ama malum burası hep 30 derecenin üstünde. Kalın mı gelir diye emin olamadım. Sence nasıl?

Yok yok buyuk al sen yazin her gun yikiycaz bitiyor zaten hatta yetistirwmiyorsun bile:) alt acma kullan at alicam ben de. Hadi bakalim senin osin bitmis darisi benim basima:) diyorum izne cikinca yayila yayila alayim ama bakalim tutabilecek miyim kendimi o kadar:) benim biberonlar hepsi duruyo baslik alicam sadece emzik bide kiyafet. Geri kalan her sey sampuan dahil var kizima hala kullandigim icin sebamed ortak kullanirim. Bide chicconun sungeri cok guzel ben yeni dogdugunda cok rahat yikamistim kizimi onunla.
Ya bende calısıyorum ve tehlıkem var bıcok seyı netten aldım gezmek yasak napıyım :( süngeri bende alayım canım benımde bakım urunleri ve ateş ölcerım kaldı birde sut sagma makınesi almalımıyım bılmıyorum kımısı hastanede bıle lazım oluyo dıyo benım gogus uclarım suanda catladı bıle

Auralee Auralee selam,sen carters ın ürünlerinden almıştın sana danışmak istedim. Yeni doğan ürünlerinden almak istiyorum ama malum burası hep 30 derecenin üstünde. Kalın mı gelir diye emin olamadım. Sence nasıl?
Bana kalın gelmedi canım kumaşları, o tulum falan pamuklu öyle polar değil. İç setleri zaten kısa kollu ve alt şeklinde. Tabi yenidoğana ne kalın ne ince çok bilmediğimden ancak bu kadar fikir verebiliyorum :)

Geçmiş olsun@ koreanmom@bende şuanda serum yiyorum mide ve bağırsak iltihabı dedi doktorum iki gün hastanede yatmam gerekiyormuş inşallah bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız

İnşallah canım üstümüzde kara bulutlar :( hepimiz hayırlısıyla doğursaydık....
Geçmiş olsun@ koreanmom@bende şuanda serum yiyorum mide ve bağırsak iltihabı dedi doktorum iki gün hastanede yatmam gerekiyormuş inşallah bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız

Hayırlı olsun canim foto var mi almak isteyenlere fikir olur. Bende duvar kagidi tek duvara düşünüyorum ama giysi dolabim var cocuk odasinda iste sorun o hali ise cok ufak alicam alerji acisindan o ayrintilar en son insallah[/QUOTsor
Resmi yok canım karabağlardan söyledim gelince yollarım mdf yaptırdım önce oda yapmıcaz dedik sonra geçici bi
Hayırlı olsun canim foto var mi almak isteyenlere fikir olur. Bende duvar kagidi tek duvara düşünüyorum ama giysi dolabim var cocuk odasinda iste sorun o hali ise cok ufak alicam alerji acisindan o ayrintilar en son insallah

Canım foto yok gelince atarım mdf aldık karabağlardan mobilyacıdan çok güzel odalar var benimki beyaz ağırlıklı aksesuarlarıyla güzel oluyo aksesuarlar çıkınca büyüncede kullanır 2 3 kere düzen değiltirmek istemedim odayı sonra yapıcaktım ama dolap alıp bidaha onu atıp uğraşmaktansa şimdiden takside gireyim dedim

Hayırlısı olsun ne güzel oda işini halletmişsiniz :KK54:bebişiniz sağlıklı sıhhatli büyüsün odasında
Teşekkürler aslında hallettik sayılmaz bi odayı boşaltmak dubar perde avize şimdi 2 3 hafta çok iş oldu ama bitince güzrl olucak
Hayırlısı olsun ne güzel oda işini halletmişsiniz :KK54:bebişiniz sağlıklı sıhhatli büyüsün odasında

Teşekkürler canım aslında 2 hafta çık il var
Hallettik sayılmaz duvarlar perde halı avize fln son 3 aya bişi bırakmadım sıkılıcam sonra da

Bende cartersdan yenidogan tulumlar aldim cnm.. Ama bana sorarsan yenidogan az al onun yerine bi buyugunden al daha cok giyer.. Penyeleri cok yumusacik ve cok tatli tulumlar var.. Hatta bitane de pelus tulum var disari cikarken giydirmek icin onu da alicam:)

Bezmialem de renkli ultrason planlıyorum eşime izin verirlermi sizce ?çok istiyorum oda heyecanlı
Ben Perşembe günü bezmialemdeydim baba renkli için randevuya geç kalmışsın dediler vermediler randevu ayrıca fiyatı 175tl miş ayrıntılının

Back
X